Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@hepguy gib'in sembolünü görünce profil resminizde birden afalladım, yenisiniz heralde hocam hoşgeldiniz aramıza
-
@sofuoglu evet hocam yeniyim sağolun bide burdan takip edeyim dedim faydalı buldum paylaşılanları
-
Harçlık bekleyeceğimiz son bayram olması dileğiyle iyi bayramlar dilerim herkese.:)
-
Arkadaşlar hala Yok mu bir gelişme. Ders çalıştığım falan Yok. Sıcaklar da geldi. Başlamak bi dert başlamamak ayrı dert belirsizlik apayrı bi dert referans olayları bi başka dert beklemek zaten dertlerin en büyüğü ve şansımızın %50 olması bambaşka bir dert. Bu kadar seyden sonra ya olmazsa ? Sorusu delirtiyor adamı.
Ve hala bekliyoruz.
-
Herkese iyi bayramlar️ İnşallah bayramdan sonra tatihler açıklanır
-
Geçen yıl p40 puanı 82.5 olan adamın sıralaması kaçtı.
-
Her yeni gün, yeni umut.Umarım bu hafta içi tarihler netleşir ve çalışmaları hızlandırırız.Ben hala başlamadım çalışmaya umarım geç kalmıyorumdur
-
Kurum, Bayramdan Sonra Mülakat Takvimini Açıklamalı Artık Bence
-
Duyumu olan yokmu arkadaşlar ne sancılı bir süreç oldu
-
guy sınavına başvururken, referans kısmına maliyede calisan 2 kisiyi yazmıştım.
onlardan biri babami aramis gecen gun, sinav sonucumu öğrenmek icin. gectigimi öğrenince birini buldunuz mu gibisinden birseyler sormus. yuhhh dedim yaa yani onlar bile kabullenmiş, normallestirmisler bu durumu
-
@O'connor 82,52 sıralama 2478
-
@salih1940 bu hafta açıklamaz da diğer hafta ins açıklanır
-
@köyün-ağası En Yakın Zamanda Diyelim
-
@2016mağduru Ben İşsiz Kankamı Ve Ev Hanımı Ablamı Yazdım, Açık Açık Supriz Oynadım Yani
-
@salih1940 valla cekinerek yazdim ben iki kisiyi. kim fetocu kim degil belli olmuyor. bir de maliyede hala tam temizlik yapilmamis, korkuyor insan.
-
@2016mağduru Başvuru esnasinda ki referans kısmına takilmayin cok tecrübeli arkadaslar zaten biz yazdik simdiye kadar onlar aranmadi falan dediler asil önemli olan diğer referans başvuru sirasinda ailemiz ile ilgili bilgileri neden istediler acaba
-
umarım bu hafta acıklanır
-
@onur00 amin
-
herkese hayırlı bayramlar inş mülakat sonuçlarıda bayramınız olur. Tüyo mülakat kitabı almayı düşünüyorum benim gibi düşünen varmı ? iyi kitaba benziyo
-
@Quesnay pdf si var elimde baktim biraz borclar hukukun yarisina kadar da bitirdim bana göre verimli bir kitap yeni baskısı çıkacak diyorlardi bende almayı düşünüyorum şu ilan bir gelseydi çalışasi yok kimsenin