Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
bu hafta en gec haftaya cumaya kadar mülakat tarihleri belli olur diye düşünüyorum.mülakatında agustos 15 - eylül 1 arası olcagını düşünüyorum
-
@onur00 çok güzel düsunmussun kardesim insallah senin dedigin cikar
-
@onur00 kardeşim 28 ağustostan itibaren kurban bayramı tatiline girecekler eylül ortası olur düşüncesindeyim yazın millet izne gidiyor kurban dönüşü olur süreç
-
Benim tahminim Eylül 10-25 arası mülakatlar Kasım'a kadar da sonuçların açıklanması ki yine en azından en makulü bu
ama mülolar daha geç bir zamana kalırsa vay halimize -
@Priss @paretowilfredo bayram sonrası mülakat süreci ile ilgili daha net bilgi alınabilir diye düşünüyorum. var mı mülakat ile ilgili gelişmeler yada duyumlar bizi aydınlatırmısınız.
-
Mülakat tarihi için ön görüşmeler yapılıyormuş. Yakın zamanda tarihin belli olacağını düşünüyorum
-
Arkadaşlar 2017 kpss sonucumu yorumlayacak tecrübeli arkadaslar lütfen yardimci olabirmi çok umutsuzum ((
-
@aycan belli bir zaman dilimi üzerinde duruluyor mu? Agustos eylül vs?
-
@elisa yazarsan p48i bilen birileri yardımcı olacaktır
-
@atanamayan o konuda bir bilgim yok hocam. Bana söylenen ön görüşmelerin başladığı ve tarih belirlenince duyrulacağı
-
@aycan hocam dilekcene cevap mi geldi :))
-
Arkadaşlar herkese kolay gelsin uzun zamandır forumu takip eden birisi olarak artık bende bir fiil sizlerle bu süreci takip edeceğim hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun
-
Arkadaslar Guy artık P35 ten almiyomu acaba
-
Eskiden buralar dutluktu
-
@elisa çok yüksek ihtimalle p48 ile alım yapacaktır hocam.
-
@Cerkes46 Yok hocam direk çalıştım bu sefer Tuğrul hocaya sordum
-
@mikromakro hoşgeldin hocam aramıza. Guy olma yolunda sabırlı bekleyişimize de hoşgeldin
-
@Fabrizio Günaydın, bende şuan için yeni bir bilgi yok
-
Gib i mi arasak napsak 1.5 ay oldu halen bi ses yok
-
Arkadaşlar facebook'da bileniniz vardır belki Kpss A grubunun yöneticisi Osman Uçar bey, Ağustos' da yapılabileceğini söyledi ve kesin mi diye soran arkadaşlara da aşağıda belirteceğim linki gösterdi.Doğru veya yanlış bilemiyorum ama şu umutsuz bekleyişte en azından benim için bir umut kaynağı olduğunu söyleyebilirim.
https:// www. facebook. com /groups/KPSSSA/permalink/1426190917470589/?hc_location=ufi