Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@karakalpaklı https://www.youtube.com/watch?v=ZxGHcGJAdKY kendimi böyle hissediyorum yakın zamanda gün ve saat geliyor muhabbetler kıvamına geliyor
-
Link görünce kalbime iniyor
-
@yyy pardon hocam kötü niyet yok
-
Hayırlısı olsun
-
@lex-fori ne demek
-
-
@holywind game of thrones:)
-
@antiprisssss gardaş sgk başkanı bile denetmenlik mülakat sonucu için tam gün veremedi bugün açıklıyoruz dedikten 1 hafta sonra anca açıklandı. Kurum içinde bile kimse tam gün veremez ne zaman biterse o zaman açıklarlar tahmini olarak çarşamba perşembe diyebilirler.
-
Eskilerden @uçanizmirli vardı şura gelir mi bura gelir mi diye soruyordu. KPSS puanı iyi geldi farklı forumlara takılıyor.Puan adamı bozuyor ya.
-
@black gardaşşş tamam hayırlısı olsun herkes umutla burayı izliyor uzatmayalım
-
@safitürk69 yasaklandı sanırım ama o
-
@kzxp onlar nasıl arkadaş ya
-
@aycan çok fenalar:))
-
Ya arkadaşlar şu gır gır şamatayı bıralım bence artık ya yok mu ciddi manada duyum @Priss hocanın dışında bilgisi olan.
-
1903bjk bengidönüş yok. Geçici süreliğine servis dışı o. Bu kadar heyecanı kaldırmıyor yaşlı kalbi
-
@kzxp arkadaş değil katil bebek çakidir onlar
-
-
Açıklanması uzadıkça bir heyecanı kalmıyor ama ...
-
@bengidönüş priss hocam sağolsun bişey dediğimiz yok hocamıza başka bilgisi olan manasında demiştim.
-
@safitürk69 ben buralardayım kardeşim ama eskisi kadar polemiğe girmiyorum artık okuyup geçiyorum. ayrıca o soran kişi ben değilimdir çünkü bnm baştan beri bursaydı puanım da yetiyodu her yere yani sormadım hiç ora gelir mi bura gelir mi diye