Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@duesenberry Bize artık ışık lazım değil aslında sonuç lazım Açıklansınlar artık lütfen.İnşallah açıklanınca olumlu sonuçlarla karşılaşırız. Oraya kadar yorulmuşsunuz teşekkürler.
-
@smith, içinde söyledi: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
@duesenberry teşekkürler
ne demek hocam hiç önemli değil
-
@smith Yolumun üstü sayılırdı hocam geçerken bakayım dedim. İnşallah herkes için hayırlısı olur.
-
Muhtemelen son rötuşlar yapılıyordur. İsimler internet sistemine eklenip gece 1 gibi de işlemi tamamlarlar. Yani ben öyle düşünüyorum. İnşallah öyledir
-
@duesenberry İnşallah hocam sağolun.Yine de bakıp buraya yazmanız bile yeterli.En üst ışıklarsa büyük ihtimal misafirhandir ama hocam.
-
Işıklar mı yanıyormuş?
50 dakika sonra Çarşamba mı olacakmış?
-
@priss aha meler oluyo
-
@priss bu ne anlama geliyor
-
@priss heyecandan yazamamışım
-
@yyy beklenen Çarşamba geldi dostlar bakalım duyumun Aslı çıkacak mı
-
@priss açıklanacak mı :))
-
@hayde35 Çarşamba 17.00 Perşembe 02.00 dedik onu bekliyoruz dostum
-
Ciddi mi ?
-
Sabredelim ki herşey gönlümüzce olsun.
-
@priss yine mi uykular yalan oldu Sevim koş Çarşamba’ya şunun şurasında ne kaldı
-
Bence bu gece güzel bi uyku çekin yarın hep beraber nöbet tutarız. Benim tahminim bu tabi
-
@priss bi arkadaşta üstadla konuştum salı gecesi açıklanacak demiş. ona heveslenip bekliyordum ama bakalım hocam üstadla iletişiminiz belli ki kuvvetli. sizden ricamız son durumla ilgili bilgi alabilirmisiniz? Dua'cınız oluruz...
-
Sayfayı sürekli yenilemekten midir anlamadım ama yavaşladı sanki gerçi bunda olur mu bilmiyorum ️
-
Arkadaşlar büyük ihtimalle bu gece açıklanmayacak... Tuğrul Koçer de yazmış ...
-
@adnan-ötüken peki dostum yarın arayalım gerçi bişey olursa o bana yazacak ama içiniz öyle rahat ediyorsa öyle yapalım