Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@famefabre
Geliyon arada bizim icin dua ediyon eksik olma:) -
Işıklar yanmıyormuş feyde biri bakmış
-
@gokhangermen nee güzel bir yapılacaklar listesidir bu inş yapmak nasip olur
-
Bence bugün olmaz arkadaşlar. Yarın beklentim büyük ama
-
@yyy
Gece beklemek lazim o zaman -
@tugayç yarına benimde beklentim büyük açıklanmazsa baya kötü hissederim
-
@1903bjk yanmıyormuş kiii
-
@skryekndmr çok sağolun hepimizin gönlünce olsun
-
@yyy
Tövbe bismillah ekrana bakmaktan kör oldum galiba -
@Cerkes46 hocam benim yakınım okulda disiplin cezası aldı Uyarı aldı etkiliyor mu güvenlik soruşturmasında kütfen yardım edin
Bir yakınım uzaklaştırma cezası almıştı SGK denetmeni oldu -
@1903bjk sapasağlam bi girseydik işe ekrana , kitaplara bakmaktan gözler gitti , ders çalışırken kambur durmaktan sırt ve boyun, ilan sonuç beklerkende ruh sağlığımız bozuldu
-
Bu paylaşımı yapan arkadaş nerde yine bir arkadaşına sorsa: Öncelikle herkese iyi akşamlar..Değerli bir büyüğümün söylediğini aynen aktarıyorum : "istanbul dışında kalan illerin listesi belli,istanbul da %85-%90 oranında kesinleşti.Yarın mesai bitimine kadar tamamlamaya çalışıyoruz.Arkadaşlar haklarını helal etsinler beklettiğimiz için." Umarım hakkımızda hayırlısı olur.
-
@yyy
He yaa sonra da mulakatta duruş bekliyolar -
@yyy benim gözler 1.75ti şimdi 2.75,kilom 61di şimdi 51,dizlerimde kireçleme boynumda da iki tane nurtopu gibi fıtık çıktı atanırsam malulen emekli olmayı düşünüyorum:))
-
@maliyeciniz Hocam gülsem mi ağlasam mı bilemedim hepimizde durum aynı. Atanırsak bi miktar parayı kendimizi onarmaya harcayalım
-
@maliyeciniz güldürdünüz:) Allah nasip eder atanmayı inşallah
-
@turkkızı amin hocam cümlemize inşallah
-
@Priss ben de varım
Şu işin stresi geçsin hemen yardımcı olalım her türlü destekle yanınızdayım. -
Avukatlara filan da sordum hizmet kusurları etkilemiyor idarenin verdiği cezalar resen etkilemez dedi
-
@priss İş olsun veya olmasın maddi manevi yapılabilecek ne varsa ben de yapmaya hazırım kardeşim