Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
-
ÖSYM den .listeler hazır ,herşey tamam,azıcık daha disinizi sıkın ,merak etmeyin muallaktaki soruları doğru kabul ettik ,sizin gibi azimli çocukların hepsini almak istiyoruz .bı kısmını şimdi.bir kısmını sonraki sınavda ,haydi çocuklar biraz daha sabır
-
@siyasetbilimci bu ne hocam resmi acıklama mı dondurmalı falan olması gayri resmi imajı uyandırdı gerçi
-
Kaymakamlık için yazdım onu gruplar karışmış
-
-
@paretowilfredo ahahahaha
-
sıdıkanın 90 lı yıllardaki bölümlerini bulabilen varmı arkadaşlar? 2000 dekileri izledim ama diğeri daha iyiydi sanki:))
-
Gib in sitesinde ilan beklemekten bütün mevzuata hakim oldum. kazanirsak egitime falan gerek yok
-
Dördüncü mülakatım. Bundan da elenirsem gidip savcılığa kendim için suç duyurusunda bulunacağım; efendim, sanırım ben vatan hainiyim lütfen gerekli soruşturma ve kovuşturmayı yapıp tutuklattırın beni diyeceğim:)
-
@davetsiz benim çalıştığımı bilmiyordu ben bel yıldır çalışıyorum diyince şu andada çalışıyor musun dedi evet neden burası dedi
Cevap üni okurken aklımda maliye vardı hep bunun için çabaladım dedim kafayı salladı devam ettik net şekilde konuştum başkada mülakatım yok puan düşük KPSS düşük gayet iyi oluyormuş -
@hakimikaymakam o bedevilikBende çok var
-
Ben guya giremedim il seçiminde beş kez düşünün . kaymakamlıga girdim .inanmazsın iz guyu yaoamiydrum :))) gerçi bı zamanlar bu arkdasta guy mülakatta elenip müfettiş olmuştu ;)))
-
Hatta il göç kazanamayan kaymakam arkadaşım bile var .inanın bu işte bir mantık yok neresi nasipse o oluyor.
-
@siyasetbilimci kardeş en sonunda guy olamayıp cumhurbaşkanı olan arkadaşım vara doğru gidiyor bu iş:)))
-
@kzxp o şekilde yok şimdilik ancak saydıklarımın tersinde var
-
SEN GELMEZ OLDUN SEN GELMEZ OLDUN SEN GELMEZ OLDUN ....
-
Stresten kilo verenlere saygı duyuyorum sanırım az önce tatlı, tuzlu, ekşi,acı hepsini harmanladım hatta daha fazla yememek için sanırım uyucam . Tv izlesem belki zaman geçer dedim bu süreçte astigmat ve miyop olduğum için ekranı hiç göremiyorum görüntü yok ses var. Kalkıp içeri gideyim dedim belimden boynumdan, kollarımdan çıtırdama sesi geliyor. Psikolojik çöküntüyü anlatmama zaten hiç gerek yok saniyede değişen duygular var, simego gibi çift karaktere büründüm. Allah sonumuzu hayır etsin
-
@kzxp hocam sıdıka yı boşver. dizinow, dizipub veya ingilizce altyazıdan anlıyorsan europix te güzel diziler var.
-
Soran arkadaşlara gibin önünden yazıyorum. Üst katta birkaç ışık yanıyor.
-
@duesenberry teşekkürler