Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@tuntirikos hepsi mülakat mı
-
@yyy bilmiyorum ki oyle diyorlar bana ana baslik 5-6 soru soruldu soru icinden soruyla 12yi bulmustur. Bunu bir kac yerde okudum cok soru sorulunca olmuyomus helede bilirsenmis falan ama ben 5te girdim komiyon olarak. Onlar genel olarak boyle sormus sanirim..yani benim tecrubem bu konuda yok ama insanlar bu sekilde yazinca arkadas da 3 soru soruldu banaa deyince kazanmis ya acaba dedim doğrumu. Yine kafama takacak bir sey buldum.
-
Geçen biri salı gece açıklanacak diye bir şey yazmıştı kimdi ki o arkadaş piste alalım
-
@by123 hayırlısıyla olsun inşallah hocam Düşünmeyelim artık bunları arkadaşımızında dediği gibi bu bi kriter olamaz
-
@sweeney_todd Evet hocam hepsi mülakat.
-
@senyoraj 5. Komisyonmuydu sizin. Banada cok sordular. Bakalim listede olacakmiyiz
-
@yyy haklisiniz.. İnsallah listedeyizdir insallah
-
@tuntirikos baba bir yerde çalışıyor musun
-
Ona üç bana 5 belki soru sordukça açılan olcaktı ben inanıyorum bazımşeylere neyse
-
@priss kazanamasakta elimizden geleni yaparız inşallah
-
@by123 3. Komisyon hocam , bakalım nasip
-
Şunun şurasında çarşambaya ne kaldı caniimm
-
@sweeney_todd Calismiyorum hocam, öncekilerde de çalişmiyordum mülakata girdigimde, şuanda da vatani görevimi yapiyorum, kirk güne bitirip göreve başlama hayallerim var insallah nasip olursa
-
@priss bugün de yalan oldu. demekki yarın açıklanacak.
-
@priss hocam bunun için ayrı başlık açalım. Kazansakta kaybetsekte herkes taşın altına elini koyar inşallah
-
Gece açıklandığı oldu mu arkadaşlar önceki sınavlarda
-
@sofuoglu olmuş.
-
@tuntirikos hmm anladım çalışırken helal dicektim gene helalde ben muğla ve bunu kazandım elencem birde vmy ama işim var kötü kurumda olsa ama emekler geride bıraktıklarım vicdanen rahatım
-
@fabrizio o zaman her an tetikte olmak da fayda var
-
@sofuoglu Kasım 2015 sınavının mülakat sonuçları gece 03.36 da açıklanmış.