Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@1903bjk Teşekkürler hocam yarın bir telefon trafiği yapayım ben o zaman
-
@sofuoglu
Evet teker teker arayip hem yerini hem de fiyatini ogrenin:) kolay gelsin..Ablam Ankara'da yasiyo ihtiyac olmasi durumunda yardimci oluruz mutlaka yazin:) -
@1903bjk Sağolun hocam düşünmeniz yeter, yarın ben dediğiniz gibi teker teker bir arayıp gerekli malumatı edineyim de sonrasına bakarız inşallah
-
@sofuoglu DSİ ,TEDAŞ, TCDD... gibi bazı kurumların misafirhanelerinin fiyat tarifeleri internette var bi inceleyin isterseniz ama en iyi bilgi telefonla alınabilir
-
@sofuoglu misafirhanelerin "ulus,rüzgarlı,Kızılay" gibi yerlerde olmamasına dikkat edin gece eğlence merkezlerinin yoğun olduğu yerler çok gürültü olur daha çok Yenimahalle demetevler tarafında olursa iyi olur hem mülakat binasına da yakın olur
-
-
@sofuoglu kesinlikle hocam anlaştık
-
@sofuoglu adamın varsa polis evi ben orada kalacağım
-
Istanbul icin bir yeri kazanip da ya da baska sebeplerden mulakata girmeyecek kac kisi cikar tahminen ? Duyan goren var mi boyle kisiler
-
Benim tanidigim 4 kisi var suan
-
Mardin mülakatına girmeyecek olan varmı ki ?
-
@pyle 6 kisi var benim bildigim istanbul icin.
istanbul icin mulakatta epey kisi gelmeyecek gibi.
-
İstanbul için 2 kişi de bende var
-
Ne sebeple gelmeyecekler arkadaşlar başka yerleri mi kazandılar?
-
@yyy benim tanıdıklarım bi işe girdikleri için gelmeyecekler
-
Bende ne kadar tanıdık varsa istanbul mülakatı dörtgözle bekliyorlar sürüne sürüne giderler valla Allah arkadaşın da hayırlısını versin.
-
@davetsiz iyi güldüm nedense:))
-
işletme bölümü mezununa hukuk sormazlar diye düşünüyorum. doğru mu düşünüyorum arkiler??
-
@guylassakartık niye sormasın? Nerden çıkıyor bu konu sınırlamaları ben anlamıyorum arkadaşlar sizi.İşletme sorarlar mı desen neyse de şaka gibi.
4 temel dersten sorumluyuz bunun yanında güncel gelişmeler. -
@abba10 mülakat tecrübem yok, soru sormak yasak mı? cevap vermezsen verme, trip atmana gerek yok "nereden çıkıyor böyle şeyler" gibi. ayrıca 4t mülakatta bile ilk olarak kendi bölüm ve kuruma yakın derslere ağırlık verin diye. sormamın amacı işletme bölümünden mezun olupta, mülakatta geçmişte hukuk sorularıyla karşılaşanlar olmuş mu diye sordum.