Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@guylassakartık Trip atma gibi bi amacım yoktu.Burda her zaman birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz benim de ilk mülakat tecrübem olucak fakat sorunuz bu aşamaya gelmiş biri için garip kusura bakmayın.Konu sınırlaması için tekrar söylüyorum (daha önce mülakat tecrübesi olan arkadaşlarıma dayanarak ) 4 temel ders bankodur gerisi siz ve bölümüzün bahtına.
-
Eskiden buralar dutluktu.
-
-
@guylassakartık kanka sorabilirler sen temel hukuk bilgilerine bak yine de komisyonların ders kısıtlaması olmayacaktır
-
@yyy kaymakam, sgk teftis ve denetmenlige atandilar benim tanidiklarim.
bunlari bırakıp mulakata gelmezler sanirim -
Arkadaşlar siyah takım yakalı beyaz gömlek dediler aldım ama erkek gibi oldum az zorlasam michael jackson illa beyaz gömlek şart mı ?
-
@guyguycu illa siyah takım diye bişey yok cok takılma
-
@deepblue oh iyi bari Teşekkürler
-
@guylassakartık maliye mezununa varant sormuşlardı mesela
-
Guy neye göre adam alır bilinmiyor bilsen dert bilmesen dert
Ben baya tedirgindim elenmeyi hakettim ama alınanlar fethöcü olup atılınca sadece tebessüm ediorsun -
@deepblue gerek Yok ama artık oturmuş mesela ben mülakat günü 3 4 kişi görmüştüm esasen gönül diyornşortla gir almıyorlar zaten
-
@guyguycu aynı şey bende de oldu hafif makyajla toparlarız belki diye düşünüyorum
-
@yyy yalnız olmadığıma sevinsem mi üzülsem mi bilemedim umarım toplarız çok garip duruyor
-
-
@1903bjk bende erkek gibi durdu belki sizde iyi görünür ama pudra tarzı şeyler tercih edebilirsiniz ben ettim siz etmeyin
-
@1903bjk pantolon ve kısa ceket şeklinde takım giyenler de var içine şık bir bluz giyip. İlla klasik ceket klasik beyaz yaka gömlek giymiyorlar.
-
@guyguycu
Hay Allah yaa dur bakalim bende nasil durcak
@bıçak-sırtı
Dimi:) ben de daha spor bi takim almayi dusunuyorum:) denicez bakalim alicaz biseyler artik sagol -
@1903bjk benimde takımla ilgili güzel hayallerim vardı Ama almaya gittiğimiz yer mülakat takımı bu deyince mecbur ondan aldım o günde güzel olmayıverelim dedim
-
@guylassakartık Ben de tartışmayı sevmem bu yüzden tekrar açıklama yaptım arkadaşım ah değildi ,senin de canın saolsun.
-
@guyguycu benim kombinde pantolon ceket gömlek ama gözüme öyle gelmemişti ,siz böyle diyince bi bluzlada deneyesim geldi:)