Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@1903bjk benimde:) hangi günsün
-
@yyy
22 eylulde gircem nasipse sen hani gun girceksin? -
@1903bjk 2 ekim benmde
-
@yyy
Hadi bakalim Allah muvaffak etsin hepimizi -
@deepblue gitmiyor gibi bi kaç tanım kağıda yazdım hadi bakalım kendi cümlelerinle tanımla dedim bakışıyoruz hala. komisyona da bön bön bakmam inşallah..mülakat çalışmak zormuş, nerde test usulü
-
Arkadaşlar mülakata daha önce giren arkadaşıma da sordum ama onun erken bitmiş, akşam kaça kadar sürüyor sonlarda giricem ona göre dönüş bileti alıcaktım bilginiz var mı?
-
@abba10 5.30 en geç 6
-
Arkadaslar adres guncellemek icin ne yaomak gerekiyor bilgisi olan var mi
-
Facebook da İstanbul Guy Mülakatı grubundayım bazı arkadaşlar o kadar absürt sorular soruyorlar ki şaşırıyorum ve birçok kişi de bu sorulara cevap verebiliyor, ben de kendimi sorguluyorum acaba ben de mi sıkıntı var diye ?:)
Örnek verecek olursam;
Fridman savage hipotezi nedir ?
Re-Export nedir?
Obsidional enflasyon nedir ?
Tunç kanunu nedir ?
vsAçıkçası şu aşamada bana mülakatta bu soruları sorsalar bilmiyorum der geçerim, komisyonun da yadırgayacağını sanmıyorum, yoksa yanılıyor muyum ?
-
@sofuoglu hocam çıkıntılık etmek istemem ama tunç çıkmış Guy'da
-
@sofuoglu
Ömer Dönmez'in kitabinda var hepsi ama sorarlar mi bilmem korkuyorum -
@gokhangermen sorulacak daha nadide sorular varken neden tunç kanunu diye sorgulamıyor değil insan, yine sözümün arkasındayım mümkün mertebe her gün az da olsa bakıyorum ve baktığım şeyler genelde temel bilinmesi gereken şeyler detaylara fazla bakmıyorum mülakatta çıkmış dahi olsa, tabi yine de bakabilen kişinin bu faydasına olur illaki
-
@1903bjk Hocam elbette vardır. Bir sürü kavram var, hepsi sorulabilir tabi, çok çalışırsın her konuya hakimsindir;fakat, hiç beklemediğin yerden sorabilir. O yüzden ben böyle bir çalışma prensibi belirledim, mümkün mertebe temel konular hakim olmak daha önemli gibi.Mülakat süreci başlayınca sorulan sorular üzerine bunları daha sağlıklı değerlendirme imkanı da edineceğiz. Bakalım hakkımızda hayırlısı olsun
-
tutturmuş bi dul küpü nedir.bu soru kime geldide böyle efsane gibi cok abartıyolar
-
@sofuoglu kardesim eger seni elemek isterlerse hertürlü elerler öyle seyler sorarlar baski yaparlar cümle dahi kuramazsın tuyo da var tek yıldızlı sorular böyle mesela 3 4 basit soruya dogru cevap verdikten sonra belki bu sorular gelmiştir ve çoğu da guyda sorulmamistir böyle mi soru gelir soyle mi soru gelir diyerrk simdiden kendimizi kasmanin gereği yok diye düşünüyorum elimizden geldiğince rahat olmaya bakalim il tercih sürecinde de böyle spekülasyonlar yapildi moraller bozulması stres oluşması icin Allah büyük arkadaslar alnimiza yazilmis ise bu is tamamdir;))
-
@sofuoglu
Bence iyi yapiyosun temel kavramlari guzelce aciklayabilelim de bunlar da eksik kaliversin ben Ömer Dönmez'in kitabinda boguluyom da ondan hemen onu soyluyom valla ne sorcaklari belli olmuyo vmy de tevekkülü sormuslar bi arkadasin abisine, onu duyduktan sonra cok alakasiz bi soru da gelse sasirmam diye dusunuyorum. hayirlisi:)
@deepblue hakkaten bu ne demek yaa aciklayabilcek biri var mi acep:) -
Ömer Dönmezin kitabının basımı eski diye almadım,tüyoyu aldım,hukuk kısmında hatalı cevaplar var ama çok takılmadım:) Daha önceki mülakatıma 657 nin kitabından çalıştım.Onunla kıyasladığımda tüyo çok daha güzel.Tüyonun vergi kısmı zayıf kalmış sadece.Kendimizi çok bunaltmadan,nasip ne çıkarırsa karşımıza elbet onu yaşayacağız deyip çalışmak lazım.Bu da geçer neler neler geçmedi ki şarkısıyla iyi geceler diliyorum
-
@Cerkes46 Aynen hocam benim de demek istediğim o, bir kişiyle kimyası uyuşmazsa komisyonun komisyon ona her türlü şeyi sorabilirler ki tek kriterin soruyu bilmek olmadığını tecrübeli arkadaşlar belirtmişti o değişik soruları belki bilmediğimizdeki tepkiyi ölçmek ya da sizin dediğiniz gibi elemek için soruyorlar olabilir, nasibimizde varsa olur inşallah
@1903bjk hocam Ömer dönmez için herkes çok ayrıntı diye belirtmişti zaten, ayrıntılarda boğulup temelden kopmadan çalışmanızı tavsiye ederim tabi ben kitabı yalayıp yutup gitmezsem içim rahat etmez diyorsanız da bişey diyemem
-
—-------------
-
@1903bjk geçen sene mhuy da bir arkadasa hristiyanlık mezheplerini say demişlerdi tüyoyu ömer dönmezi falan boşverin zaman kaybı akfon la imece yeterde artar bile