Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
Bu kadar teferruata girmeyelim.
-
Beyler biz çikalim buradan
-
@abba10 deneyin her şeyi deneyin içinize sinsin:)
Az gasp ettik buraları kusura bakmayın bu da önemli
-
@Mimar
Hep sizin takimlarinizin, kravatlarinizin rengi konusulcak degil ya dimi ama
Az dinlemedik sakal, biyik muhabbetlerinizi -
Bence en son dikkat edecekleri sey üzerimizde ki kifayetler olacak.
-
ben de takım konusunda ikilemdeyim, gömlekle hakikaten erkeksi gözüküyor, bluzla deneyecem, makyaj-saç sıkıntısı da var, ne zaman dışarı çıkacak olsam 1 saat mülakat makyajı yapmaya koyuluyorm, sonuç aylin in bildiğin makyajı
-
Kızlar bu kadar takılmaya gerek yok bence gömlek mi bluz mu diye.Benim fikrim orda kıyafetimizle dikkat çekmemek .Yoksa siyah ya da lacivert olmuş içine dik yaka olmayan gömlek olmuş hiç farketmez. Cok fazla dar olmayan bir pantolon, dekoltesi olmayan gömlek ya da bluz, topuğu fazla olmayan bir ayakkabı, abartı olmayan makyaj bence idealdir bir de sac mevzusu var tabi açık mi toplu mu:) dağınık olmayan derli toplu bir sac olsun da açık ya da toplu farketmez herhalde gözümüzün önüne gelmeyen, elimizle sürekli düzeltmek zorunda kalmayacagimiz ve kendimizi iyi hissettiğimiz saçla gideriz
-
................
-
Mülakata girecek kızlar için hafif, yaz aromasına uygun pastel tonlar tercih edileb.. ne diyorum ya ben kızlar lütfen ya kafa karıştırmayın
-
@gokhangermen devam devam,güzel gidiyorsun
-
Google>bluz nedir?>enter>görseller
-
@aylin derdimi anlatacak kadar makyaj biliyorum işte
-
calışmalar nasıl gidiyor arkadaşlar
-
@deepblue düzenli bi şeklde başlayamadım bi türlü sanki havada kalıyor her şey mülakata nasıl çalışılır tam anlayamadım sanırım. Sizin nasıl ?
-
@deepblue
Mehter takimi gibi "iki ileri bi geri" -
@1903bjk senin hangi şehiir?
-
@deepblue Bende Allah Allah deyip bi gaza geliyorum 5 dk sonra şevkim gidiyor hay Allah hay Allah deyip ınstagrama bırakıyorum kendimi
-
@Fabrizio güldürdun kardeş vallahi aynen bende de o durum var
-
@yyy bende sabahları yarım saat falan bakmaya calışıyorum başka yok.cogu bilgi havada kalıyor
-
@yyy
Istanbul:) senin?