Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@De_lorean mülakatı geçtikten sonra güvenlik soruşturmasında sıkıntı olanlar için komisyon kurulur onlar karar verir güvenlik soruşturması kanununa bak orda hangi suçlar elenme sebebi yazıyor hagb için en iyisi bimer den bilgi istemek
-
@köyün-ağası normalde memurum ama ama uzmanlık sorun olur mu bilmiorum aklıma geldi eski memurlsr linkinde biri yaralamadan çağrılmış malum ohaldeyiz die takıldı kafama
-
@De_lorean guy mhuy vmy falanda olacağını sanmıyorum sayıştay kaymakamlıkta belki en sağlıklı bilgiyi bimere yazıp öğrenebilirsin ya da gib i ara ordan yardımcı olurlar
-
yenimahalle tarafında uygun pansiyon varmı ? yada mülakatın yapılacağı merkeze yakın yerlerde ? Ankaralı dostlar yardımcı olursa sevinirim.
-
mulakat sonuclari ayın 10 unda açıklansa, calismaya ne zaman baslar atananlar her asamasi ayri bir dert.
aylaaaaarrrca ilanı bekliyorsun, sonunda geliyor
ilana başvuruyorsun, sıralama icin bekleme var
sinavdan geciyorsun, mulakat gunu aciklansin diye aylarca bekliyorsun
tarih aciklaniyor, mulakat icin 2 ay bekliyorsun
mulakat aciklandiktan sonra bekleme olmasin bari. hoş mülakatı gececek miyiz o bile belli degil...
aralıkta iş bası olur mu sizce, onceden atananlarda nasil olmus surec
-
@stefanzweig kanka ekimin üstüne minimum 2 ay koy bu 3 ay da olabilir ,Aralık ortası yada Ocak ta başlar gibi kazananlar
-
@Hipokrat insallah mulakati geceriz ve bir an once çalışmaya başlariz..
artik bunalima girmek üzereyim surecin uzunlugundan.
-
@abba10
Ben topukluyla "yeni doğmuş ceylan yavrusu" gibi yurudugum( YÜRÜYEMEDİ) icin oyle dedim siz yuruyebiliyosaniz alin tabi cok abarti olmamak sartiyla -
@De_lorean hagb üzerine danistayin verdiği bi karar var g.sorusturmasinin olumsuz olmayacağına dair endişe etmene gerek yok.
-
Dostlar çalışmalarınız nasıl gidiyo ben hâlâ motive olamadim doğru düzgün çalışamıyorum üstelik hangi kaynaktan çalışacağıma da bir türlü karar veremedim imeceye bakıyorum sonra yarıda bırakıp kpss kaynaklarına dalıyorum sonra tekrar imeceye... ne yapacağımı şaşırdım
-
@johnash 3 gün çalış 5gün dinlen taktiğiyle gidiyorum. bayramdan sonra 15 gün sağlam çalışsak bişeyler yaparız. yl mülakatında çalışmadan 6 sorudan 4üne cevap vermiştim, geçtim şükür. bu mülakatta da hedefim sorulan soruların min. yarısına doğru cevap verebilmek.
-
@guylassakartık seninki iyiymiş ben her gün dinlen taktiğiyle gidiyorum
-
@johnash 15 20 gün kampa alırsın kendini her türlü yeterli olur. benzetmek biraz abes olacak ama parkurun içinde gibi hissettim hep. sıradaki etap finish çizgisi. bakalım görelim.
-
Mülakat sürecine 2 gün oldu başlayalı. Uzun bir ara verince bayağı zor oldu adapte olmak. Maliye mezunuyum sadece maliye muhasebe baksam yeterli olur mu tavsiyeleriniz neler nerden çalışıyorsunuz
-
@c_bursa hocam bi zahmet iktisatla hukukta çalışın hani ağırlık maliye calisiyim deseniz anlarım da sadece maliye muhasebe bakiyim demek garip geldi tabi tercih sizin
-
@Teklif-eğrisi bende Ayni durumdayım bilen yok sanırım.
-
@c_bursa sakın oyle bı hataya dusme bende malıye mezunuyum ıktısat ve hukuktan sordular bır oncekı mulakatımda
-
@Teklif-eğrisi bende ayni sorunla ugrasiyorum.ustelik il degistirdim.Gib'i aradim fakat net bir bilgi alamadim suan adresle bir isiniz yok atanirsaniz adres isterler dedi.Ama guvenlik sorusturmasi atanmadan once olmuyor mu? Yani guvenlik sorus. Gecersen ataniyorsun benim bildigim.Sinava basvururken beyan ettigim adreste degilim suanda dedim degistiremeyiz guncelleyemeyiz basvuru sonlandi diyor bana
-
@johnash Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017 içinde söyledi:
Dostlar çalışmalarınız nasıl gidiyo ben hâlâ motive olamadim doğru düzgün çalışamıyorum üstelik hangi kaynaktan çalışacağıma da bir türlü karar veremedim imeceye bakıyorum sonra yarıda bırakıp kpss kaynaklarına dalıyorum sonra tekrar imeceye... ne yapacağımı şaşırdım
benimde pek calışasım gelmiyor niye bilmiyorum
-
Bende daha dun kitaplarimi aldim Aylar sonra baslayinca zor geliyor disiplinle calismak TUYO da aldim IMECE de sanirim IMECE yi zor bitiricem mulakata kadar oyle bi bikkinlik