Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@Cerkes46 deneyimlerini paylaşınca biz de son günleri ona göre çalışarak geçiririz Çerkes bey:) sen söyleyeceksin neler sorulduğunu:)
-
@aylin oo yandin o zaman sen simdiden basla diplomasi tarihi çalışmaya:) Saka bir yana elbette paylaşılacam deneyimleri mi ilk gün beni secmisler zaten ilk gün mulakata mi girilir:)
-
@Cerkes46 ilk gün girenler olarak şanslı mıyız şanssız mıyız bilemedim
-
@halilhy bence şanssızız son gun yada günler olsaydi girdiğimiz den 3 4 gün sonra sonuçları ogrenirdik simdi ise beklicez bi 15 20 gün:)) sizinde mi ilk gün?
-
@halilhy benim ikinci gun cok tirsiyorum. Tekrar edbilme ihtimali olan sorulari bile goremeyeceğizz
-
@aylin imecenin sonlarina dğru ben uluslararasi iliskiler ilgili bir kac kavram gordum bir bakin isterseniz.
-
@davetsiz benim evime gelen giden olmadı vmy de guy da mhuyda arkadaşım hakim oldu onunda giden olmadı dediklerim benim fikrimdir yorum yaparsın o olmaz bu böyle değildir diyebilirsin boya badana diye dalga geçen sensin bence sen dilini düzelt
Ayrıca ptt de çalışıyorum ve gelenlere cehenneme hoş geldin dedim bu dA benim fikrim kimsenin anasına babasına sövmemişim alayda geçmemişim boya badana diyerek aynaya bakmanı öneririm kardeş ve karşındakine uyarı yapacaksan önce kendi cümlelerini düzelt başka yerlerde düzeltirler . -
Haa son olarak insanların neler çektiğini tahmin edebiliyorum 32 yaşındayım 7 yıldır devlette çalışıyorum farklı kurumlarda onun için bir şey sölüyorsam dayanak noktam vardır bazıları katılır bazıları katılmaz ben cehennem derim başkaları cennet der bunu dedik diye dil düzelt demek senin problemin iyi geceler
-
Ben insanların yerinde olsam mülakat tecrübelerimi paylaşmazdım sınav olurken herkes birbirinin il. Bazında rakibiyken yapmazdım laf edenler olabilir vb olabilir kazanmak için bunu yapmak torpil bulmakla eş değer değildir
Not 2.guy mülakatım olacak kötü niyetlide değilim ben giremeyeceksem işsiz birinin girmesini tercih ederim ama benden daha kötü geçen birinin torpille girmesi ki bunu ölene kadar öğrenemicez istemem.
Başkalarının dezavantajı diğer kişilere avantaj olacaksa ben bunu istemem .Herkese şimdiden başarılar diliyorum.
-
@De_lorean Arkadaşım sen bi sakin ol destanlar yazacak bi durum yok madem bir takım tecrübeler fikir alışverişi paylaşılmasından yana değilsin farklı bir platformda yazmaya devam etmen şahsi düşüncem.
@davetsiz de sana kötü bişi demedi,eleştiriye açık değilsen yapacak bişi yok.Bu arada PTT olayı hoş olmamış kütüphanelerde 1 simitle günü geçiren emek veren var.Biraz yoğundur dersin kimse sana bişi demez.İyi çalışmalar dilerim sakin sakin..
Edit:Kimsenin nasibine kimse karışamaz. -
@abba10 üslup dersi vermeye kalktığından yorum yaptım
Paylaşım yapılmanın bir olayı vardır bir derecesi vardır kolay gele -
İnşallah kazanırsak işe nasıl çağırılacağız. Telefonla arayacaklarsa askerde olacağım için muhtemelen telefonu açamayacağım. Böyle bi durumda ne yapmam gerekir bilgisi olan var mı ?
-
@mehmedoglu adresine çağrı yapılacak
-
@De_lorean telefonu açsakta açmasakta problem değil yani, teşekkürler
-
@Cerkes46 evet o da bi şanssızlık Benim de ilk gün
-
@by123 vardır bunda da da bi hayır bizi çok zorlamazlar belki
-
@halilhy hangi il kardes senin?
-
@Cerkes46 afyon sizin ?
-
Ankara'da eğitim aldiktan sonra asil gorev yerinde(farkli bir şehirde) işe başlama egitimin bitiminden itibaren kac gun icinde oluyor ?
-
Eğitim de maaş yatıyor mu arkadaşlar ?