Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@Hipokrat kanka bana dedigin seyi sıkıntı yapma iki gün önce oturduğum ilçeye enerji bakanlığının 300 işçi alimi güvenlik sorusturmasini yapan memurlardan biriyle oturma fırsatım oldu bizlik iş en fazla bi hafta 10 gün sürer dedi oda ailende feto pkk üyesi varmı ona bakılır dedi sonra kuruma gonderilir evrak dedi bu face twitter araştırma falan aklim basmıyor olursa da üst düzey kadrolar icin hakimlik kaymakamlık sayıştay icin olur diye düşünüyorum ben.
-
@Cerkes46 aynen kanka üyelik vs yok çok şükür Face Twitter Zaten kullanmıyorum Çalışmalar nasıl kanka
-
@Hipokrat Tüyo dan çalışıyorum kanka burda bir cok kisi beğenmemiş kitabı ama benim fikrim yararli bir kitap hangi tür sorunun hangi sinavda sorulduğu konusunda bilgi verici. Cok fazla çalışmıyorum kanka zaten sorulacak sorular bildiğimiz seyler sadece bi hatirlamak icin çalışıyorum kitabı mülakata kadar 18 eylüle kadar yani bitirsem benden iyisi yok
-
@Cerkes46 bende biraz imeceye bakıcam kanka tüyo çok sayfa olunca gözüm korktu , mülakatta kolay sorular Bile bazen aklına gelmiyor insanın hakkkmızda hayırlısı bakalım.kolay gelsin kardeşim
-
@Cerkes46 pek güzell, mülakata ne zaman giriyorsun, ua ilişkilercilerin ayrıca mülakat deneyimlerini bizle paylaşmalarını bekliyoruz, ben son günlerde girecem
-
@aysecengiz Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017 içinde söyledi:
Günde 50 sayfa çalışacağım diye plan yapmıştım. Tüyo ve imece bitecekti sözde ağustos sonuna kadar ama tabii ki planladığım şekilde gitmiyor:( çalışırken arada kitaba bakmadan cevaplamaya çalışıyorum o an bile heyecanlanıyorum. Yazarak çalışmayı denedim onda da işin içinden çıkamıyorum
valla bende calışıyım diyorumda hiç gitmiyo
-
@aylin mülakata ilk gün girecem Allah in izniyle.. Ua ilişkiler mezunlarına alanlari ile ilgili ayri bir soru sorulacağını düşünmüyorum sorulursada uluslararası kurum ve kuruluslardan soru gelir onlari da az cok biliyorum senin ıstanbul mu?
-
Bir de Ua ilişkiler sorunu var. Ben de İstanbul için gireceğim bölümde Uli ve Kamu. @Cerkes46 Uli'ye özel bir şey sorarlarsa bizle paylaşırsan seviniriz
-
işletme mezunlarına işletmeden soru soruyorlar mı acaba
-
@Cerkes46 benim bursa, geçen yıl hep bölümden sorulmuş
-
@aysecengiz elbette sinavdan cikinca tecrubeleri mi paylasacam inşallah.
-
@aylin bende Tuyo var denk gelmedim hic
-
@aylin seni hatırladım aylin konuşmuştuk dahw önce kusura bakma:))
-
@aylin
Neler sorulmus acaba ya yok mu koca forumda uluslararasi mezunu olup da daha once mulakata giren anlamadi ki.. -
@1903bjk Benden önce mülakatlara giren arkadaşlarıma bölümü diye hiç ui den soru gelmemişti bence çok takılmayın zaten belli bilgi düzeyiniz vardır.Bunun dışında güncel olayları takip etmeniz belki bölümünüz adına fayda sağlar.
-
@abba10
Cok tesekkur ederim bu bilgiyi paylastiginiz icin.Kpss de calismadim ben, bolumun temel dersleri de agir.Bu kisa surede calismak cok zor.Zaten bolum disi birsuru ders var.Telaslaniyo insan.Yapicaz artik biseyler sagolasin. -
@1903bjk Haklısınız..Uluslararası örgütler ve anlaşmalar,başkanlık sisteminin diğer ülkeler vs Türkiye uygulama farkı,güncel diplomatik olaylar vb. dışında çok uzay bir soru gelecegini düşünmüyorum sizler adına ki bu sorular uli mezunu olmayan biz diğer arkadaşlarında sorumlu olduğu şeyler.Mülakat tabi ki derya deniz ,sakin kalalım yeter oldugu kadar inşallah:)
-
@Cerkes46 mülakata girenlerden duydum tüyoda ua ilişkiler yok:) @1903bjk detaya inmeden genel sormuşlar hatırladığım bi personan grataydı, zaten belli başlı kavramlar var , ikibuçuk savaş , soğuk savaş , mekik diplomasisi , dış politika ,Türkiye nin üye olduğu kuruluşlar, güç dengesi ,kamu diplomasisi , yumuşama dönemi vs vs vs nedir diye sorabilirler
-
ben hala mulakata calismaya baslamadim.
-
@aylin Saydığın seyler iste zaten uluslararası kurum ve kuruluslar kisminda var gelirse de ondan gelir. Yoksa Realizm nedir surrealizm nedir temsilcileri kimdir diplomasi tarihi hakkinfa bilgiler verin diye sorular gelmiyecek herhalde:))