Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@çeko16 soruyu bildiğiniz kısımlara doğru çekip yorumlayın, fikrimiz yoksa hatırlayamadım deyin hatırlamak için müsade isteyin
-
@menkul_kiymet müsade falan istemeyin o nerden çıktı müsade istediğiniz mülakatınız biter oyle bir hata yapmayın.Hatırlayamadım efendim deyin geçin tüm sorulara doğru cevap vermek zorunda değiliz zaten
-
Arkadaşlar herkese iyi çalışmalar . Mülakatta sıralamada son 20 kişi içerisindeyim muhtemelen son saatler mülakata gireceğim . Mülakatlar saat kaç civarı son bulur saat 5 ten sonra 6 ya 7 ye sarktığı oluyor mu ? Dönüş bileti almadan önce danışmak istedim . Geçmiş yıllarda mulakat tecrubesi olan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim .
-
@menkul_kiymet hocam fikriniz yoksa bilmiyorum ama var da bir açmaz bir dilemma vardı ama maliyede bir şey iktisatta başka bir şeydi, neydi o ya ise hatırlayamadım
@çeko16 hocam dil gibi düşünün mülakatı da, tekrar ettikçe aklınıza daha çok gelir çok akıcı cevaplar verirsiniz -
@mikromakro bence bileti ilerleyen saatlere al riske strese girme
-
@U.Ü.Eko ben kekeledim sana vergi nedir diye sorsalar nabardın ben şok oldum bu kadar kolay beklemiyordum:)
-
@menkul_kiymet güldürdün beni menkul kıymet
-
Arkadaşlar ekimde sonuçlar açıklansa 30 eylül tecilli birinin askerligi uzar mı?
-
Arkadaşlar sizin mülakat sütecünizde bunu sormak bencilce olacak ama inanın rota çizmek adına danışmak istedim sizlere ben P48 de 6binlerdeyim izmir guy gelme olasılığı nedir sizce ?
-
@irmak sürecinizde*
-
@irmak yüksek ihtimal gelir kardeşim
-
@atanamayan çok tşk ederim
-
@impressiveunit ortakların trajedisi var, bide mahkum açmazı var ikisi farklı şeyler ama onlardan biridir, prisoner dilemma ise mahkum açmazı
-
@holywind ..................
-
@menkul_kiymet sağolun hocam da ben örnek vermiştim aslında neyse komposizyon dersime bayramdan sonra başlayacağım, bu anlatım bozuklukları hep gidecek
-
Uluslarasi iliskiler mezunlarina bolumu ile ilgi soru yoneltiliyormus.Tuyo mulakat kitabinda uluslararasi iliskiler ile ilgili cikmis soru görebilen var mi?Ayriyeten uluslararasi iliskiler ile ilgili nasil soru sorduklari hakkinda fikri olan arkadaslar yardimci olabilir mi?
-
@pozitifdışsallık ekim 6 da biter 7 si açıklanır sanmam uzamaz tarihte bir kere 3 4 gün sekti bir önceki bu sene de olmaz herkesin kazanma hakkı vardır ancak soruşturmadan elenirse yedeğe kalır gibin kafa yapısı bu
-
@De_lorean sırf bu yüzden paralı yüksek lisansa yazılacagım hocam. Atandıktan sonra 6 ay daha işsizlik çekmek istemiyorum. Tecil edecegini bilmiş olsaydım param cebimde kalırdı
-
@cmk tüyo da ua ilişkiler yok, ben de vardır diye bi umutla almıştım, ua ilişkilerin temel kavramlarını soruyorlarmış mesela personan grata nedir gibi
-
@aylin tesekkürler