Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@Nameless kesinlikle katiliyorum.Aylardir sgk denetmenligini guydan ustun gormeye calismalar bi hava atmalar.Ayni gun olsun bakalim o zman belirsiz sgkyi mi sececekler yoksa guyumu bizde goruruZ
-
ya kardeşim sgk mülakatıda olan hazır zamanı varken daha fazla ders calışsın.burda bizim sgk var guy sonraya ertelensin falan diye aglamasınlar.
-
@zenginmemur benim gönlümden geçen en baştan beridir denetmenlikti kardeşim guy için başvuruyu bile son güne kadar bekledim başkasının hakkını yememek için sonra kısmette varmış girdik kazandık antalyayı sgk 8. prodan elendim 9 a girecem ilk gün girecem mülakata %100 hemde gönlümden geçen o farketmez şehir benim için gider antepte de çalışırım mardinde de diyarbakırda da bu vatanın her karışı bizim için kutsal vatan toprağıdır oralarda bizim gibi kişilere ihtiyaç var antalya da memleketim yani hesabı siz yapın ve şuan kamuda çalışıyorum çalıştığım son 1 senede gördüğüm illeri ilçeleri buraya yazmaya gerek duymuyorum ama çoğunuzun gelemeyeceği adım bile atamayacağı yerler bunu da çok iyi biliyorum ben bu şartlarda çalışıp derece yapıyorsam vazifemi de en güzel şekilde yerine getirebiliyorsam bir zahmet de aynı gün denk gelse bile kendim için daha kariyerli bir mesleğe geçebilmenin kaygısını ufak da olsa taşırım. Benim yerimde olmayı biraz düşünseniz bana hak verirsiniz ben de sizin gibi guy bekliyorum aynıyız yani farkımız yok ondan biraz empati yaparsanız beni daha rahat anlarsınız. Süreç sizleri de yordu beni de farkındayım ama gerginliği arttırmanın manası vs yok aynı şekilde siz de 2 sine de girecek olsanız naparsınız onu bi düşünün.
-
@alpagu bni yanlis anladin tabiki sen sgkyı sec sana gore o daha kariyerlidir bnim yazdigim su yani sgk denetmenligi var diye mulakatlar eylulde yapilmasin diyenlere.Insallah guy mulakati icin daha fazla beklemeyiz
-
Arkadaşlar hukuk için 2012 basım çok mu eski?
-
@hü.sbky yani anayasa borçlar hepsi yenilendi ticaret dahil
-
@De_lorean 2015 ve 2016 basım başka kaynaklar var da belki işime yarar diye sordum hocam ek kaynak olsun diye.Hepsi de değişmiş olmaz o zaman.Teşekkürler.
-
Yeni başlayan bir istanbul guy maaşı ne kadar şuanda bilen var mı
-
@MaxMin 3535 tl diye biliyorum kardeşim evli olma çocuk sayısına göre de değişiyordur tabi
-
Biri facebook ta bayram sonu mülakatlar başlıyor kesin bilgi diye yazmış ama ne kadar doğru bilemiyorum, kaynak sağlam diye de eklemiş
-
@aksaclı olsun artık ya bizde önümüzü görelim bu belirsizlik çok can sıkıcı..
-
@aksaclı hocm linkni bi atarmısnız
-
@hulyayasar hocam valla öyle rastgele gördüm şimdi baksam bulamam bir bayan arkadaşımız yazmıştı
-
@hulyayasar hocam ben de gördüm ekran görüntüsü aldım hatta ama buraya yüklemeyi beceremiyorum bi türlü . 2017 guy istanbul mülakat grubunda paylaşmışlar
-
Bende gördüm şimdi kesin bilgi demiş bayram sonu için ölese bu hafta mülakat tarihlerinin belli olması gerekmezmi ?
-
bnde gördüm arkdaşlar inş bu hafta gelir hepimiz harap olduk
-
@mertbulut Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017 içinde söyledi:
Bende gördüm şimdi kesin bilgi demiş bayram sonu için ölese bu hafta mülakat tarihlerinin belli olması gerekmezmi ?
Bayram sonu nedir. Bayram sonrası veya öncesi olur.
-
Ben araliksiz aradim hergun bana niye bilgi vermediler simdi gordum facede biri aramis cevap olarak bayram sonu kesin demisler
-
Arkadaşlar yapmayın gözünüzü seveyim şimdi ben de baktım o arkadaşın yazdığı iletiye, " kesin bayramdan sonra yapılacak" demiş, "duyumumda 3.kulaktan" diye de eklemiş, 3. kulaktan duyuma kesin demek nedir iyice suyu çıktı bu mevzunun, diğer bir arkadaş'da gibi aramış ve ona da bayramdan sonra tarihlerin belli olacağı söylenmiş ki bu zamana kadar kaç kişi aradı adamlar tek bir kelam etmedi, siteyi takip edin, yakın tarihte açıklanacak vs, şimdi nasıl oluyor da "bayramdan sonra tarihler açıklanacak" diyorlar, yemin ediyorum sıkıldım bu işten, her kafadan bir ses çıkıyor...
-
@Guy63 bayram sonu dedikleri bayram eylülün ilk haftası bitiyor eylülün ikinci haftası herhalde bayramdan sonra tarih açıklanacak diye telefonda diyenede inanmıyorum acıkcası çünkü ben aradığımda adam biz de aynı gün öğreniyoruz önceden hiç bir bilgimiz yok demişti yazı gelir ilan ederiz demişti