Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@maldırık kardeş şaka yeri ve zamanında güzeldir şu an mıllet ne halde beklıyo o şakanın yapılmasının zamanı mı sence ?
-
bence cevap vermeyelim popüler oluyorlar sonra
şimdi son durumumuz nedir listeler hazır imza mı bekleniyor dünden beri -
Web Alert kullanan var mı, az önce titredi ve herhangi bir değişiklik de olmadı. Kısa süreli bir kalp krizi geçirdim yemin ediyorum
-
abi trolleyenlere hak vermiyrm ama bazilarida cok bos konusuyor adamlarda size sariyor.
-
@maldırık Abartılan konu şaka yapıp yapmaması değil abartılan konu aklıselim bir kişiye bir şey bir defa söylenir o da anlar burada kırktan fazla söylendi şuan ortam biraz gergin yersiz şaka yapılmasın diye mevzu bunu bile bile tekrar ettirmek o zaman durum akıllı bir insanın yapacağı davranıştan çıkıyor yoksa boşuna hukukumuz tam ehliyetsiz sınırlı ehliyetsiz gibi kavramlar getirmedi.
-
@maldırık kardeş seni bilmiom da bitane komik bulan söyle yeminle sayfadan çıkıp gideceğim
-
@mehmet-muzaffer İnşallah diyelim öyle umut ediyoruz da neyse
-
Bu kişinin ismi cinsi belli mi sonuçlar açıklanınca bakmak istiyorum.Kendini savunması kabahatinden büyük.İşimizi Allaha bırakmakla sonuçları merakla beklemenin ne alakası var.Kafası mi güzel aklı mi havada kişilik mi oturmamış bilemiyorumkı.Allahtan o sıra da forum da değildim.Yazıklar olsun ya bu kadar kişinin duygularıyla oynuyorsun.Madem o kadar inançlısın şaka da olsa yalanın soylenmeyeceğini öğren ve bundan sonraki hayatında Allah rızası için uygula
-
@maldırık, içinde söyledi: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
@berdinyen ya hocam yok artık bu kadar da abartmayın, ne olmuş yani bir şaka yapmış kimisi bunu densizlik olarak görür, kimisi eğlenceli görür bu kadar abartmayın
Aynen katiliyorum, siz bu kadar gerginsiniz diye herkeste sizin gibi olmak zorunda degil.bende sonuc bekliyorum ve gayet rahatim ilk gordugumde heycanlandim sonra güldüm siz ne abarttiniz ya
-
Bu sayfada sonuç bekleyen herkes minumum 2 senesinin verdi heyecan stres normal karşılanmalı yersiz şakalar değil.
-
Bazı arkadaşlar şu 'şaka' denen şeye abartılı tepki verildiğini aslında komik olduğunu yazıyor da ben şaşırıyorum. Nasıl bir mizah anlayışında komik gelebilir ki? Hayır yani ne inceliği var, güldürürken düşündürüyor mu ben anlamak istiyorum gerçekten?
-
@mmrtz aynen oyle, yok uyuyamiyorum kafayi yicemler,aciklansin artik bilegimi kescemler,yok duyum varmi diye yalvarmalar...bu nedir ya asil sizler kac yasinda insanlarsiniz da cocukca triplerdesiniz.herkes emek vererek kazaniyor zaten sinavlari gerisi Allah a emanet
-
@terkiphatasi Hayret vericisiniz gerçekten!
-
@gokhangermen boşver arkadaşım kişinin neye güldüğü de karakterini gösterir.Adamlar rahat
-
Dostlar selamin aleyküm. Oncelikle her sene yapilan şaka adi altindaki trollemeleri kazur goren birisi degilim. Kimse yuregi agzinda bekleyen insanlari bu sekilde alaya almak hakkina sahip degildir.
Ek olarak bu konuya dair ikili munakasasi olan arkadaslari ozel mesajda devam etmrye davet ediyorum. Mulakat ve sonucuna dair konusmalarla sayfa devam etsin lutfen. Buna dair bilgi bekleyen arkadaslarimiz kimsenin tartismasini okumak zorunda degil. Herkesin vakti kiymetli.
Hepinize sabir diliyorum. Allah yardimciniz olsun dostlar.
-
@sofuoglu, içinde söyledi: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
Web Alert kullanan var mı, az önce titredi ve herhangi bir değişiklik de olmadı. Kısa süreli bir kalp krizi geçirdim yemin ediyorum
Hocam başına bela olarak vermemişimdir insallah şöyle bir tüyo vereyim. 1 den küçükse bakma, sonuclar aciklaninca %3 gibi bir şey cikiyor hatta daha fazla..ama gercekten faydali program buraya aciklandi yazan troller beni hiç heyecanlandırmıyor kafa rahat
-
yahu basit düşünürsen şaka güldüren, detaya girersen düşündüren bir şeydir. bu arkadaşların yazdıkları basit düşününce güldürmüyor ancak detaya girince düşündürüyor. hem de kötü düşündürüyor. gel gelelim kanaatimce bu forumu oluşturan cemiyetten olabilmek için şaka değil latife faslına ermiş olmak gerekir.
-
@davetsiz %1'den küçük gösteriyordu aynen programın akışına hakim olmadığım için dedim noluyor Neyse öğrendiğim iyi oldu hocam &3'ü kovalarız o vakit
-
saat 18:30 da geçti :((
-
@davetsiz, içinde söyledi: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
@sofuoglu, içinde söyledi: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
Hocam başına bela olarak vermemişimdir insallah şöyle bir tüyo vereyim. 1 den küçükse bakma, sonuclar aciklaninca %3 gibi bir şey cikiyor hatta daha fazla..ama gercekten faydali program buraya aciklandi yazan troller beni hiç heyecanlandırmıyor kafa rahat
expand section var. siz bütün sayfayı seçmişsiniz. biraz kurcalayın düzeltin. yoksa ses gelmez. geldi mi de tam gelir. öyle %1 lik değişim falan olmaz. %15 falan yazar.