Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@bunebicimhikaye açıklamasınlar iptal ettik desinler
-
@fabrizio ya bosversene akrablari milleti kimse anlamaz ne cok emek verildigini ben o kisma hic takilmiyorm bile.. bana oralara girmek kolay degil bos islerle ugrasiyosun diyen insanlara cvp bile vermiyorm..
-
@goodwill keşke girmeseydin. birdaha böyle birşey yapmazsın umarım
-
@hadinbahım :)) tamm abicim girmem seneye 1. olacaktm ama olsun artik
-
@goodwill kendini feda etmen çok duygulandırdı beni minnettarım
-
Komiser yardımcılığı mülakatları da haftasına açıklanıyormuş normalde
, onunda 1 ay olmuş açıklanmamış hala bir ön soruşturma olduğu kesin bence yoksa geçmiş yıllarda hızlı açıklayan kurumların bu kadar uzatması manasız gibi geliyor -
@sofuoglu o zaman açıklanma beklentimizi 3 aya mı çıkaralım anca olur mu gibi ...
-
@mehlikasultan yok hocam yanlış anlaşılmak istemem demek istediğim kurumların titizliğinden kasıt bu olabilir, ben de haftaya açıklanabileceğini düşünüyorum ama uzayabilir mi derseniz uzayadabilir, sonuçta bizim bildiğimiz şeylerde kısıtlısadece öngörü de bulunabiliyoruz
-
@sofuoglu Bu yıl uzayan ilanlar uzayan sonuçlar açıklamalar yılı oldu ... Bu yılı yaşayanlar unutmaz sanırım... Umarım haftaya açıklanır... Gün beklentimiz olmamalı süreç bunu gösterdi bizlere
-
@mehlikasultan Kesinlikle katılıyorum hocam, inşallah beklediğimiz gibi haftaya açıklanır daha uzamaz Hakkımızda hayırlısı olsun.
-
Vallahi şöyle dışarı çıkıp biraz eğleneyim diyorum.. Yapamıyorum...
-
@sofuoglu kanka araştırma yapsınlar tabi de inşallah kadroları belli kesime ayırıp bizi de gözünün üstünde kaş var diye elemezler ,vesselam
-
902 bin görüntülenme 9292 mesaj olmuş hala acıklanmadı arkadaş
-
Şu beklemek.artık iyice bunalıma soktu beni. Gerçekten beklenti içine girmekten de sıkıldım.
-
Bende bütün heyecanımı yitirdim sanki hiç açıklanmayacak gibi geliyor
-
Bu hafta da belli olmazsa nolacak. Benim özel bir durumum var. Ay sonu gelmeden açıklanması gerekli..
-
Kitapçidayim, kitaplari incelerken "Zemberekkuşu'nun Güncesi" gozume takildi.Arkasini okumaya basladim ki;
Başkahraman: İşsiz; günlerini ev işi yaparak geçiriyor. Susuz bir kuyunun dibine indiği gün hayatı değişiyor...
Kitapçidan kosarak uzaklasiyorum suan
-
@1903bjk keşke kitabı alsaydın bi işaretti belkide
-
@james-buchanan, içinde söyledi: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
Bu hafta da belli olmazsa nolacak. Benim özel bir durumum var. Ay sonu gelmeden açıklanması gerekli..
askerlikmi
-
@yyy
Susuz bi kuyu aramaya gidiyom suan