Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
yasa varmış işler yogunmuş falan bunlar bahane olamaz bence.yasayla ugraşan kişiler ayrı bu mülakatı sonuclandırıp acıklıcak kişiler ayrı.kendimize bahane aramayalım
-
@hipokrat
Rüyalara pek aldirmayin.
Annem bana mulakatta dolmalik biber oydurduklarini görmustu, Hizbullahı sordular -
@hipokrat nasıl çıkacağından ziyade uçuklar meydana geldi pek yaşadığım durum değildir. Dusundukce kaygı artıyor kaygı arttıkça sağlık elden gidiyor, Sabırdan başka hiçbir çaremiz yok.
-
@deepblue dikkate almamak sizin elinizde . Umursamamak tercihini seçebilirsiniz, aksileşmeye gerek yok
-
@askidahukumsuz bence ayin 15 inde maasin keyfini aldiktan sonra imzayi atip oyle yayinlayacaklar.
-
Bu ay açıklanır mı acaba.
-
En azından bir açıklama yapılsa ona göre pozisyon alsak bizlerde. Masaya oturamıyoruz çoğumuz. Neler olup bittiğiyle ilgili en ufak fikrimiz yok.
-
acıktımm
-
Üvey evlat 2015+ sonrası bizler herşeyin ilki lanet olsun..
-
Herkes gitmiş
-
@mehlikasultan sadece izliyoruz hocam
-
Arada faceteki gruba bakiyorum tugrul kocer ne dese bi ima bi mesaj cıkartma derdinde çok kisi var adam sadece üstatlar bilir falan diyo hala agzinin içine bakiyolar .. Abdurrahman çelebi deyisine döndü bu durum hayirlisi ile umarim tez vakit açıklanir da biter bunlar
-
@brzezinski cumaya kadar açıklancak diyo işte
-
Bu süreçte en çok sinirimi bozan tuğrul koçer'in yazdıkları oldu. Sürekli "sonuçları kimse bilemez" deyip "haftaya cumaya kadar açıklanabilir ama erken de olabilir. Havayı kokluyoruz biz sadece" vs vs diyerek habire bir gizem havası yaratmaya çalışması şahsen beni ruhen çok yordu ve yıprattı.
Hem "ışıklar yanıyor devlet çalışıyor" deyip milleti heyecanlandırdı hem de beş dakika sonra "bugün açıklanmaz"ı yapıştırdı.
Çok sıktı cidden. O tuğrul koçer benim in sadece ona hocam diyemem. Hocalarıma ayıp olur.
Hocam dediğimin adamın net konuşması lazım. Benim hocalarım net konuşur, ruhen yıpratmaz. Hele gizemli hiç konuşmaz. -
@alanyetersiz2 benim hocam farkı
-
Foruma yazanda yok artık. Herkes bıkmış belliki.
-
@aylin benim hocam virali.. hmm
-
@pyle benim hocam derken hocalarımın hepsi demek istedim. Onun dışında "benim hocam" ile Allah'ı şahit tutarım ki bağlantım yok. İnanın diye Allah'ı şahit tuttum.
İçiniz fesat gerçekten amaçtan saptırıyorsunuz. -
@pyle tövbe.. forumda linç edilmek için kurban aranıyor zaten, bunun üzerinden kurban edilmeyeyim , espri olarak algılayalım lütfen:)
-
Tuğrul hoca diyoruz da yıllarca iibfnin bu sevgili şahsını neci olduğunu sorgulamamıştım birçok katkısı oldu ama şu aralar kafamda deli sorular. Daha duyum olmadan 1 hafta rahat uyun dedi.Ertesi günlerde bazı duyumculara itibar etmemeleri gerektiğini söyledi. Şimdilerde attığı twitte kendinizi haftaya cumaya alıştırın bunu ben bilmem üstadlar bilir haftaya cumadan sonra açıklanmama gibi durumun olmayacağını söylüyor.Olay mavi sakala döndü resmen kim bu Tuğrul Koçer :))))