Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@reagan Allah yardımcın olsun kardeşim..
-
@gecemavisi senin yedek kac kardesim istanbul mu
-
Arkadaşlar benim gibi kurum puanı yüksek olup mülakatı da iyi geçen arkadaşlar bimere başvurusunu yapsın ben yaptım https://i.hizliresim.com/3pAnOA.png
-
@gmsmustafa 80 civari istanbul
-
Beklemekten yoruldum kaybetmekten sıkıldım çabalamaktan soldum.. Dinmiyor üzüntüm .. Çözüm arıyorum . ALLAH 'a inandım ve ona güveniyorum herşeyin hayırlısını nasip etsin cümlemize Rabbim.
-
@cerkes46 mayıs ayındaki yazılı sınav açıklanınca, herkesin malumu bir katakulli döneceğini düşündüğümden, başarı sıralamamı öğreneyim dedim. Bilgi edinme başvurusu yaptım elektrik ortamdan. İlk 550 içerisinde olduğumu öğrendim İstanbul için. Şimdi ne desem boş. Sonuç olarak, mülakat için idarenin takdiri deyip geçerler. En azından vicdanım rahat, ben kendimi başarılı sayıyorum. Nasip değilmiş ne yapalım.
-
@budageceryahu Bizde ne yapsak boşta işte mülakat notumu öğrenmek istiyorum senin yaptığın gibi bimerden bilgi edinme hakkimi kullanarak yazdım attığım resimden bakarsan görürsün geri dönüş yapılır mi sence
-
@cerkes46 kesin geri dönüş yaparlar cevap vermemek gibi bir lüksleri yok
-
@cerkes46 cevaplamak zorundalar, adil bir sınav oldu diyeceklerse.
Bana kalırsa, puanlarla ilgili bir açıklama da yapmalılar. -
@black bimerden yazıp o başvuru formunu alıp postayla göndermemiz lazım mı? Yoksa sadece internet üzerinden başvuru yapmamız yeterli mi?
-
@deniz34 puanı öğrenmek için oradan yaptığınız başvuru yeterli ancak sözlü sınava itiraz için yeterli mi bir bilgim yok.
-
@maxmin Kardeş kazanan insanlar kaybeden insanların yanında nasıl dikkatli davranacaksa bence kaybeden arkadaşlar da kötü ithamda bulunmamalı senin açıklamana göre. Referansla girenler dışında ki kişilerin kriterleri kötü yani onlar hiç mi haketmedi hiç mi çaba sarf etmedi. Elbet öyle girende olmuştur. Fakat emekleri itibarsizlastirmak doğru değil.
-
@black anladım teşekkür ederim
-
@budageceryahu bimerden sözlü mülakata itiraz edebiliyormuyuz.
-
kazanan arkadaşları canı gönülden tebrik ediyorum Allah'ım kimseyi utandırmasın görevimizi layıkıyla yerine getirebilmeyi bizlere nasip eylesin inşallah kazanamayan arkadaşların da Allah'ım yar ve yardımcısı olsun daha iyi kapılar açsın ve en kısa sürede bu mutluluğu yaşamalarını nasip eylesin inşallah
-
77 puana yeni guy ilanında sıralamaya girebilir miyim?
-
@deniz34 yeni guy ilanı ne zaman gelir acaba ?
-
@atiba hocam kazananları tebrik ediyorum , ithamım herkese değil ayrıca ben mülakata girmedim ve herkesçe söylenen kriterlerden bahsettim adaleti herkesin istemesi lazım artık herkesin malumu olan şeylerin değişmesi lazım ibflilerin sesi çıkmadıkça hiçbirşey olmaz bir insanlar 90 lı puanlar alıyor yinede kendinden herhangi bir mesleğe girebileceği konusunda emin olamıyorsa bu sistemde birşeyler yanlış demektir (iki lafı biraraya getirememe konusunda üç beş örneği bir kenara bırakalım bunlarda saçma şeyler ki referans varsa buda sıkıntı olmuyor ya neyse)
3-5 dk süren mülakatlar ile insanın tüm geleceğini etkiliyecek kararlar almak ne kadar adil. Mülakatların etkisi en azından belli bir oran dahiline inse 1.sırada kurumu kazanan adamın elenmesi ne kadar saçma bir mantık -
4-5 kere girip elenen arkadaşlarım mevcut. Kpss desen 90a yakın kurum sınavı aynı şekilde. Kimse masal anlatmasın ne b.klar döndüğü kabak gibi ortada. Allah da kimseye huzur nasip etmiyor görüyorsunuz ortalığı nasıl bir ülkede yaşadığınızı. Bu kafayla cahillikle millet kendini kandırır 3.dünya ülkesi olmaya devam eder.
-
Bu listeler priss in belirttiği tarihte yani Çarşamba günü açıklansaydı sonuçlar yine aynı olur muydu merak ediyorum.