Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
Kpss puanım 77 civarı iken il tercihi yüzünden önce 0.80 sonra 0.34 puan farkla yazdigi il gelmeyen ama ilana cikan illerin cogunun ustunde puana ragmen 2 defa sinava bu sacma uygulama yuzunden sonra ist. Tercih ederek kurum sinavindan 82 puan alip ( ist. 84 le kapattigi icin ) ankara ve aydin hariç tum iller icin mulakata girme hakkina sahip olma imkanini elimden alan bu sistem icin ne gerekiyorsa yaparim. O sinavi hatirlayin bursa ve antalya kpss 74 le kapatmisti sanirim ....
-
@deniz34 yani yine ceteris paribus .
-
@ömüryetermi Yok kardeşim ben videodan dinliyorum şimdi kitaptan çalışacak kadar kafam toplu değil
-
Bimere şikayet başvurusunda bulunacaktım geri sildin malum haklıyken haksız duruma düşmeyelim.Allah görüyor bu yapılanları tez zamanda milletin kul hakkını yiyenleri yanına çağırması dileğiyle.
-
@iyimser16 keşke imkanım olsa da referans arayan, aratan herkesi kara listeye alıp memuriyete girişlerini sonsuza dek yasaklayabilsem.. 7. mülakatımda kazandım. p 35im 94.78 ...
-
@iyimser16 ve bizi guy'a bile muhtaç ettiler.. bu devran hep böyle sürmez.
-
Ne yapacağımı şaşırdım yeminle hadi ola ki yeni guy ilanı geldi.Torpil bulsan kul hakkı haram bir ömür boyu başka insanın hak ettiği maaşı alıp çocuklarına yedireceksin ve o parayla kurduğun yuvadan hayır bekliyeceksin.Torpil yapmazsan hakkını çalacaklar.Vicdanımızka bu ülkenin sistemi arasında sıkıştık kaldık.Allah bu insanlara doğru yolu göstersin.Yoksa ahritimizde gidecek dünya işleri için.
-
Selamın Aleyküm arkadaşlar çok şükür bu kez Allahım bize hayırlısı ile ekmek kapısı nasip etti.Sizden tek ricam vazgeçmeyin bir gün mutlaka olacaktır Allahım sizin için en hayırlısını en helalini nasip edecektir.Evet bu yolda maddi manevi birşeyler kahvediyoruz.Etrafınıza baktinizda kimi arkadaşınız evlenmiş yuvasını kurmuş,kimi düzenini otutturmuş,kimi evini barkını almış vs vs. bunların hepsini gördükçe sizlerde manevi anlamda yoruluyorsunuz ama kadere iman varsa kederde vardır.Ben bu yola 2014 kasım ayında girdim girdikten sonra saçlarım beyazladı,döküldü(Yaşım 26 bu arada) ama iyiki bu yola girmisim hayatımdaki sahte dostluklari,sahte sevgiyi,yalan ilişkileri gördüm.Bu süreçte öyle bir dostluklar edindimki ömürlük hepsi benim için iyiki girmişim kaç defa mülakattan elendim sabrettim,şükrettim,mücadele ettim ama asla vazgeçmedim.Kaybeden arkadaşlarım asla vazgeçmeyin mücadelenizi verin Rabbim yanınizda olacaktır ve en sonunda sizin için en hayırlısını verecektir,kazanan kardeşlerim sizin içinde bu saatten sonra hayırlı helaliyle kazançlar olsun.(İMAN İKİ KISIMDIR YARISI SABIR YARISI ŞÜKÜRDÜR)
-
@haniyaki guy öyle aman aman bir şey değil. Doğru diyorsun, hayat şartları insanı mecbur ediyor. Gördüğüm kadarıyla defalarca bu sınava girmiş, üstelik yüksek puan alan bir kaç kişiye de lutfedip listede yer vermişler.
-
Arkadaşlar,
Hakkımızı tabi ki arayalım. Bunun için Bimer, Cimer, sosyal medya vs her türlü meşru vasıtaya başvurabiliriz, hakkımızdır. Yalnız, hak ararken güzel bir üslup ile kimseyi itham etmeden, devletimizin memur adaylarına yakışır bir biçimde meramımızı anlatmaya çalışalım. Belki şu an için bir şeyleri düzeltmeye gücümüz yetmez, zaten o listeler kolay kolay değişmez ama bu sürecin daha şeffaf bir hâl alması için bir yol açmayı sağlamak adına ilerisi için insanlara umut oluruz belki. -
Torpil yapıp sonra Allaha şükür kazandım Allah sonunda nasip etti diyenleri de anlamıyorum. Allah kul hakkı haram diyo hem kul hakkı yiyeceksiniz hem Allaha şükür kazandım diyeceksiniz. Torpiller aracıymış Allah kaderde yazdıktan sonra olurmuş.
-
@Priss dostum hosgeldin.
Aldanma cahilin kuru lafına
Kültürsüz insanın külü yalandır..
Hükmetse dunyanın her tarafına
Arzusu hedefi yolu yalandır.. -
@haniyaki kardeşim hayırlı olsun sonuna kadar hakettiğini düşünüyorum
-
arkadaslar tekirdagi kazaniota hakkindan feragat etmeyi dusunen varmi
-
@mehmet-muzaffer benden önce çıkan berbat geçti hiçbir soruyu bilemedim diyen kız türbanlıydı ve kazandı neyse
-
Amacım kimseyi yargılamak değil son 15 yılda alınanlara ve sonrasında olan olayları kaldırılmaları herkes gördü kahve lütfen laf edenler boş yapmasın
Puanı yüksek diye alınmadım diyenler küçük diye alınanlarvb bu işin özü referansttır bu dA nettir yüzde 25 30 sade olarak kazanmıştır -
Arkadaşlar,
Bursa’da yaşayan ve alan kitaplarına gerçekten ihtiyacı olan özelden yazarsa bütün kitaplarımı vermek istiyorum. -
kazanan arkadaşlar biz sizler içinde mutlu olduk ama bu sayfaya yazmamanızı öneririm. İyi niyetlerinizle dahi olsa ne öğüt dinleyecek ne teselli bulacak ne de motive olacak durumdayız hikayelerinizden. Çünkü zerre farkımız yok. Hatta bazı arkadaşlardan da çok daha fazlamız var muhtemelen. Kazananlar diye sayfa açmış arkadaşlar, buyrun orda sohbetinize devam edin..
-
@guyman hocam kuruma dava açmayın sevmez devlet kendine dava açanları sonraki sürece sıkıntı olur sizin için
-
Hukuktan güncel konu anlatımlı kaynak var mı?