Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
Ailenle zaman geçirmekten vazgeçiyorsun.Arkadaşlarından vazgeçiyorsun.Sevdiğin insandan vazgeçiyorsun emek veriyosun uğraşıyorsun öyle bi güveniyorsunki artık hak ettiğine sonra elinde kocaman bi HİÇ.
-
@Priss Hocam bu sistem değişmeli artık hem il seçimlerinde 82 puanla sıralamaya giremeyen arkadaşlar gibi insanlar mağdur olmaması için.3-5 dk sözlü mülakatlarla insanların kaderinin belirlendiği mülakatlar kaldırılmalı hocam.Artık halkımızın mülakatlarda çalınmasından sıkıldıl hocam.Ülkedeki torpil sistemiyle vicdanımız arasında sıkıştık kaldık.Torpil yapsan kul hakkı yapmasan hakkın çalınıyor.Lütfen hocam bi etkinlik başlatın herkes hakkıyla gitsin.Kurum yazılı sınav yapacaksa yapsın yaptığı sınavla KPSS nin ortalamasını alıp sıralansın ama adil bir biçimde.En azından herkes hakkına razı olur.LÜTFEN HOCAM ARTIK BİŞEY YAPALIM.
-
İl Göç Duyumu Falan yok mu peki mhuy defterdarlık falan???
-
@deniz34 dediklerinde çok haklısın. Mülakat olayını maalesef biz hazmedemedik. Yapamıyoruz yani. Okuyorum soruları bildim diyor gayet sakindim diyor bu adamın KPSS puanı iyi guy puanı iyi nasıl elenir nasıl kabul edilmez inanılır gibi değil. Ne yapılabilir noktasında benim düşüncem şudur: bir haftada 2000 kişi bimer cimer kdk buna benzer kurumlara derdini anlatırsa ses getirir. Ama bunu 2000 kişiyi bırak 20 kişi bile yapmaz. Geçmişte tecrübe ile sabittir.
-
@priss Hocam tamamen haklısınız herkes bu durumdan şikayetçi ama mesele taşın altına elini koymaya gelince kimse yanaşmıyor.Ama hocam biz tepki vermedikçe iş çığrından çıkıyor artık refaranslar yarışıyor hocam.
-
@nenehatun ümidinizi yitirmeyin zira bu mülakattan elenmeniz sizin bu kadro için yetersiz olduğunuz için değil, bu kadronun sizin için yetersiz olduğu için olabilir. Kpss ve kurum puanlarımız bir birine yakın bende elendim ama 1-2 saat üzüldükten sonra nasipte yokmuş böylesi daha hayırlıymış dedim. Yıllar önce bir sınavı kaybettiğimde bende çok üzülmüştüm ama bugün o sınavı iyi ki kazanmamışım diyorum belki ileride sizde benzer şekilde iyi ki kazanamamışım dersiniz.
Geçenlerde birisi paylaşmıştı sanırım sgk daydı yedeklere kalmış ama sayıştayı asil olarak kazanmış yani bu mülakatların bir mantığı yok bakarsınız kesin olur dediğiniz olmaz, burası da olmaz dediğiniz yer olur. Kimisinin olmaz olmaz oldu mu da 2-3 yerdeki mülakatı birden olumlu olur. Bende şuanda guyu tamamen unuttum sgk'ya ümit bağladım o da olmasaydı işimiz zordu ilan gelsin diye bekleyecektik. O da olmazsa ki o açıklanıncaya kadar başka ilanlar kesin gelir(malum 3 ayı bulabiliyor) onları deneriz.
-
@maxmin Bu yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum ama ilk yazı pek buna uymuyordu. bunlarda sonuna kadar haklisin
-
Arkadaşlar iritaz edecek olanlar dilekcelerinde; tercih ettigi sehirde başarili olan son adayin yazili + mulakat puani ortalamasini sorabilir mi ? Bize bazı konularda fikir verebilir..
-
@ömüryetermi tabi cevap verirlerse
-
Gib in önüne gidip siyah çelenk bırakılarak bazi medya organlari da davet edilerek haksiz mulakat sonuclari icin bi aciklama yapilabilir... sesimizi en hizli bu tur bir tavirla duyurabiliriz
-
Ben bimer e yazdım. Arkadaşların dediği gibi siyah çelenk olayı mantıklı ancak utandırıcı bir durum diye gelen olmaz. Ben konuşurum metni hazırlayın ve arkamda arkadaşlar olsun yeter bana.
-
@guy ben gelirim
-
Şuan birileri mutluluktan uyuyamıyor, birileri ise gelecek kaygısından hayal kırıklığından. Kim torpille referansla dayı yiğen ilişkisiyle başka birinin bu gece ki hüznüne sebeb olduysa, inş hayatında bi gece bu geceyi hatırlar ve belki bu yüzden ben bunları yaşıyorum der. Herkese iyi geceler.
-
listede ismi olan arkadaslarda bizle ayni yollardan gecti ve ortalama her yarişmaci da ayni emeği verdi. Bizim hak arayacagimiz yer kazanan arkadaslarimiz asla degil. Kazmayi ne tarafa vursan su o tarafa akar. Yolu bizim belirleyebilmemiz icin göl gibi durağan değil ırmak gibi hareketli, emektar olmalıyız ki yolu biz çizelim...
-
@shady1 iki kisi kaldik sanirim
-
@ömüryetermi bu iibf hep boyle iste....
-
@guy Ben metin hazırlayabilirim. Yine dileyen arkadaşlarımızla etüd ederek ortak bir metin hazırlanır ama cesaret lazım. Ayrıca hak arama talebi bize utançmış gibi geldigi icin bu haldeyiz
-
@ömüryetermi ben konuşurum arkadaşlar yeter ki arkamda dik durun bana kâfi.
-
@guy Bimere sadece puanınızı mı öğrenmek istediğinizi mi yazdınız yoksa mülakatınıza mı itiraz ettiniz?
-
Açtım iktisatı en baştan hiç çalışasım yok ama iyi kötü yine başlayım dedim öyle amaçsızca masaya oturdum.