2017 Kamu Personeli Seçme Sınavı ( KPSS ) Genel Kültür Soruları
-
@ceronimo Zordan ziyade oyalayıcıydı kardeşim. Basit sorular bile vakit aldı biraz.
-
Ben de yine eğitime dökmüşlerdir parayı diye eğitim yaptım.Tamam birçok köprü vs. yapıldı ama bunların bazıları özel sektör yatırımlarıyla gerçekleştirdi.Kamu sektörü için soruyordu.
-
@Pigou33 Benzer mantıkla sağlık diye düşündüm ben de. Özellikle şehir hastaneleri projesiyle kalem artmıştır sanıyordum ama eğitim daha mantıklı. Açıklama da o şekilde görünüyor.
-
@paretowilfredo matematik yapan puanı coşturdu o zaman kardeşim...
-
Referandum kampanyaları yaktı bizi neyse bu sınavdan da babayı aldım
-
Tanap yapan varmı
-
@sametuzeyir bu soru tabiki eğitim olacak yıllarca milli savunma öndeydi, milli eğitim geçti onu, ulaşım diyen dostlar o öğretmenlere verilen maaşlar okullar gideri vs ile kaç tane köprü yapılır. Bide o yollar köprüler 1 yılda olup bitmiyor ki masrafları yıllara dağıtılıyor ayrıca yap işlet devret şeklinde yapılıyor çoğu.
-
@iyimser16 eğitime o kadar yatırım yapıldıysa doğudaki okulların hali ne
-
kolay bir sınavdı, tarih hep yorumdu. çalışmadığım için memnunum
-
@paretowilfredo reyis o şıkkın doğru cvbı senin dediğin Allah aşkına portekiz, belçika nerede rol almış ki ticarette kural koyucu olacak,
-
Sınava katılan arkadaşlardan soru ve yorumları bekliyoruz. Gördüğüm kadarıyla Genel Kültür kısmı kolay bir sınav olmuş. Benden bu kadar dostlar, kendinize dikkat edin! Geçmiş olsun, umarım netice güzel olur.
-
Özel fonlar sorusu çok zordu
-
@Tolgahan-Ayyıldız kardeşim bişeye çok para harcanması ona yeterli para harcandığı veya verimli harcandığı anlamına gelmez ki,
-
@iyimser16 Dediğinize katılıyorum kardeşim. Ama soruyu soru içinde değerlendirdiğin zaman davetçi ülkelerde Avrupa dışı ülke bulunmaması beni bu şekilde düşündürdü. Yoksa bana sorarsan da mantıklı değil. Ama sorunun şekli mantıksızı mantıklı kılıyor
-
Ali rıza paşa hükümetini ne yaptınız
-
@nitrogb ben Tanap yaptım da Bakü Tiflis'te işaretleyen çok
-
@tsc1 Güney Akdeniz'e iniyor Bakü Ceyhan
-
@iyimser16 Ne gücü var noktasında da şu varsayılabilir. Sömürge sahibi portekiz ve çağın enerji kaynağı Alsas Loren'e sahip Belçika. Mümkün olabilir kısmen.
-
@paretowilfredo hocam davetçi ülkeler içinde japonya vardı ama.
-
@iyimser16 Pardon davet edilen ülkeler* bunu soruyordu. Davetçi ülkelerle ilgili de Anlaşma Devletleri olan şık vardı.