2017 Kamu Personeli Seçme Sınavı ( KPSS ) Genel Kültür Soruları
-
@sradaninsan başbakanı soruyordu
-
@Tolgahan-Ayyıldız Aynı anda 4 iklim yoktu.4 mevsimin belirgin yaşanmasıydı o şık ve matematik konumun sonucudur üzgünüm..
-
matematik çok zordu sanki kimse bahsetmemiş.soruların yarısı sayısal mantıktı...bodoslama başlığa dalarsan böyle olur
-
@sradaninsan başbakan diyordu.. Necmettin Erbakan yardımcısı idi.. Koalisyon yapmışlardı diye hatırlıyorum. Ecevit Kıbrıs zaferinden dolayı oyları artıracam diye seçime gidiyor
-
@Pigou33 olabilir kafam karıştı
-
@rayid hocam matematigin yarisinin sorularini bile goremedim ben asla yetişmiyor ondan girmedim oralara :))
-
@sradaninsan hocam basbakani soruyordu ancak cb sorsaydi da donemin cb ni Fahri Koruturktu demirel degil
-
Tarihe destek bekliyorum dostlar tarihten hatırladıklarınızı rica ederim paylaşım yapalım
-
@Antimülakat valla tarih sorularında yorum çoktu, o da göreceli cevaplar demek, diğerleri gibi net cevap bulmak zor
-
@Antimülakat haşhaşiler
-
Ümmetçilik ile ilgili bir soru varmış sanırım, Halifeden fetva alınması klasik tarih sorularından: Arapları tek çatı ve ortak fikir altında toplamak.
-
Tac Mahal Hindistan.
Çernobil Ukrayna
Cevabı gül olan bir soru vardı.
Tüzük
Kanunlar ertesi gün yayımlanır yanlış olan şık olan soru.
Kapan
Selimiye Camii -
Matematik ile ilgili sıkıntılı yada zor olduğunu düşündüğünüz sorular var ise hatirladiklarinizi sorabilirsiniz. Sorular yayinlanirsa hepsini çözer koyarım ama suan sorular yok piyasada. Ben sınava girmediğim için soruları bilmiyorum
-
2017 KPSS Güncel Bilgiler ve Temel Vatandaşlık Soru ve Cevapları
Bilge KRAL : Aliya İzzet Begoviç
Batınilik : Haşhaşilik
Devletçilik
Selimiye Cami
Tolonoğulları
Kapan
Soyadı Kanunu
Kahramankazan
Radyo Kullanımı
Nevşehir
Bülent Ecevit
Taç Mahal
Çernobil Faciası
Halkın istekleri doğrultusunda ıslahat yapılmıştır. -
Portekiz ile Belçika'nın kararı cevabı varmış.
-
@reagan ben guya calisirken baktigimda oyleydi ama degistiyse seninki dogrudur hocam
-
@Antimülakat 2017 Kamu Personeli Seçme Sınavı ( KPSS ) Genel Kültür Soruları içinde söyledi:
Portekiz ile Belçika'nın kararı cevabı varmış.
@Antimülakat Onun cevabı Avrupa dışından davet edilen devletler vardır. olan şıktı kardeşim. Davet eden ülkeler arasında vardı o devletler japonya gibi. Davet edilenlerin hepsi Avrupa'dandı. Soru doğru yanıtı böyle olacak diye ekimi yapayım
-
Yalta konferansı devletlerin vatandaşların haklarını serbestçe sınırlandırma
-
Yaşlı arazi nerden aklıma geldi ya gittim onu işaretledim.
-
Sorular yayinlanir heyecan yapmayin ️