KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
-
@aylakkafam 15 dedim yaa:((
-
@reagan cezada parmak izi sorusu bende o şekilde yaptım
-
@ayilmaz37 ya ben notlarima baktim suan,15gun diyor ama tebligat kanunu derse 7 diyor. Soruyu hic hatirlayamadim belki yanlis yere baktim suan
-
@aylakkafam İvedi yargılamadan neyi işaretlediğini hatırlıyosanız söyleyin ben de onu işaretleyip işaretlemediğimi söyleyim anca öyle hatırlayacağım.
-
aval sorusunda ön yüz mü olmalı illa? ben yanlış diyerek onu işaretledim, sonradan kendi kendime bilmediğin sularda boğulursun koçum dedim ve sildim.
-
Ödemeler bilançosundan 2 soru vardı cevapları naptiniz? Sermaye ve hizmetler diyen var mı
-
1 yıl içinde dedim c şıkkı ibraz tarihi ile ilgili soru
-
İçerik teorilerinden olmayan vromm'un teorisi olacak işçiye gün içinde iş araması için asgari 2 saat süre verilir
-
@kismetnasip soru ilanen tebliğ yapılan kişi kaç gün içinde itiraz eder diyodu nettem baktım bi yerde 30 gün yazıyodu
-
Ciro ibraz tarihine kadar yapılabilir 1 yıla +2 2 eklenmez
-
@Ülkü tam olarak hatırlamıyorum ama yargılamanın yenilenmesine itiraz edilemez tarzı bi önerme vardı onu yaptım
-
Örtük enflasyon 2002-2005 olacak
-
@reagan bende senin gibi düşündüm soruda ince bir nokta vardi ciro hukum ve sonuclarini dogurmasi diye 2 gunlu olanlar yapilan ciro alacagin temliki hukmundedir o yuzden eledim.geri kalanlarda da en doğru buydu
-
@RootofAllEvil grubel 1-|x-m|/x+m--> 0.75 çıkıor diye hatırlıyorum
-
İktisat
Örtülü enflasyon 2002-2006 -
@papatya 10
-
@reagan dogru
-
@ucanizmirli şu p80/p20 sorusunu hiç bir yerde gördün mü? Beni en çok şaşırtan o oldu
-
@Mehmet-Muzaffer illa ön yüz olmalı
-
@aylakkafam savunma surresibir defay mahsus 15 gun uzatabilir ve yurutmenin durdudulmasina itiraz edilemez yaptim 1 ve 2