KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
-
@kismetnasip sabahtan aksama kadar seni mi pohpohlayacaz. kendi dusuncelerimizi soyleyemeyecekmiyiz. burdada istedikleri yazilmayinca forumdan attirmaya calisan ''adminler goreveciler'' peyda oldu.
-
http://www.hukukrehberi.net/Details.aspx?id=84 burada verginin ilkelerini Anayasa hükümlerine göre açıklamışlar
-
@rayid yahu o adam senden hızlı düşünse ne olacak? Sanki kamuda herhangi bir kadroya atandiginda atomu mu parcalayacak. Yapacagi iş kamuda iyi kötü belli zaten.Senden hizli soru cevapliyor olmasi senin yada benim bilgisiz oldugum anlamina gelmez ki. Zaten sen insanlara en az 10 12 farkli alandan sinava tabi tutuyosun ve hepsi ayri ayri 2 şer 3 er yillik örgün ogretim dersleri ve bide buna ragmen süre ile milleti terbiye ediyosun. Kimse bana 1 saat boyunca istatistik sorularina baktirarak benim seviyemi ölçemez kusura bakma.
-
@Mehmet-Muzaffer Tabi tabi direkt yurtiçi satış diyordu.Emin olarak çok rahat yaptığım sorulardan biriydi ki sınavdan önce de en çok bu konuya çalışmıştım.
-
@murtii87 Evet maliye sorusunu sınavda bayağı irdeleyerek çözdüm ve emin olduktan sonra isaretledim.Cevap siyasi olacak
-
@rayid KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017 içinde söyledi:
@RootofAllEvil yetistiremedim diyenler kac tane yatistiremediginden bahsetmiyor. 1 tane yetistiremeyen bile agliyor.iktisatta herkesin yapabilecegi en az 20 soru vardi zaten. millet cikmis soru istiyor baska soru gormek istemiyor.guyda bile sinav zor diyenler oldu halbuki sinav asiri kolaydi sadece cikmis soru azdi. kimi duysam 80-90 arasi net yapmis cunku her sinavda yaklasik 25 tane kolay soru vardu. gecen yila gore 83-87 arasi puan ediyor 70 civari gygk ile.
Bunu alın burdan
-
@elcinbb hocam esneklik iktisatta değil maliyedeydi , vergi uygulanıyordu 10 tl 6sını üretici 4ünü tüketici ödüyordu.....
-
@starsailor060 senden allah razı olsun soruyu dogru yaptigima emindim ama ne yaptigimi hatırlayamıyordum suan nasil sevaba girdin anlatamam kafam da donup duruyor pazardan beri
-
@iyimser16 iktisat soruları diye paylaştılar da tamamdir karistirdilar o zaman , zaten kaldirildi tekrar . Bı aciklansin da gorelim artik yoksa yeni soru yazicaz vardi diye
-
Verginin kanuniliği ilkesi:Vergi,resim,harç ve benzeri mali yükümlülüklerin kanunla konulması,değiştirilmesi veya kaldırılmasıdır.Bu ilke Anayasanın Vergi Ödevi başlıklı 73.maddesinde yer almaktadır.Ben burada hukuki fonksiyon görüyorum
-
@hobbes Valla benim de kafamı yoruyordu cevabına Stmm yazmışlar düşünüp duruyordum nasıl Stmm olur o kadar uğraştım diye ama benim gibi yapanlar olduğunu görünce ben de sevindim.
-
@rayid kardeşim iktisatta hangi 20 soru çok kolay yapılacak nitelikteydi bana bi söylermisin? En basit üfe sorusunu bile dolaştırıp sormuşlar, ben geçen sene 23 iktisat yaptım sayıştayda 20"de 16 yaptım, bu sınavda 23 soru zor işaretleyebildim, 3-4 soruda iki şık arasında kaldıklarımda şansımı denedim 27-28 i anca bulabildim. Sanırsam senle biz farklı sınavlara girdik veya sen rahmetli friedmanla sınavda iletişim fln kurdun. Bu sınav kesinlikle geçen senenden zordu, sorular açıklandığında ham puanlar, netler daha net görüldüğünde bu daha iyi anlaşılacak. Herşeyden önce geçen seneye göre muhasebedeki süre avantajı kayboldu, bu bile muhasebede en az 4-5 net kaybına sebeb.
-
Rayid isimli arkadas farkinda olmadigimizi sanarak mi bu ismi aldi acaba bilmiyorum ama kendisi basta guy basligi olmak uzere huzursuzluk yarattigi herkese satastigi ve terbiyesiz tavir sergiledigi icin atilan 'diyar' isimli arkadastir. Bugune kadar sabrettik. E artik sabir bir yere kadar. Kendisini fazla sisiriyor kendisi hakkinda kendisinin bildiginden fazla sey biliyoruz. Ciddiye alip da caninizi sıkmayın.
Iyi forumlar.
-
Ya sorular ne zaman aciklanacak duyum alan var mi meraktan cildiracagim
-
Bu arada mali sürüklenme sorusunda cevap istikrar değilmiş kaynaktan baktım.(Not:Bende istikrar yaptım)
-
@mater33 Genel yetenek genel kültür salı günü 14.30 da açıklanmış bu da belki böyle olur.
-
@Pigou33 iradi maliye politikası mı peki cevap
-
@starsailor060 ben de sürekli hatırlıyorum ona göre düşündüm
-
@Ülkü ben de öyle yaptım Senle netlerimiz aynı gelecek sanırım
-
@RootofAllEvil öyle olmalı sanki istikrarlı olan şık olamaz zaten tanımında geçiyo o ifade