KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
-
@sofuoglu Benim yanlışlar çoğunlukla iş hukuku kısmından. Diğerlerini biraz iktisat bilgisi biraz son gün baktıklarımla yaptım. Gerçi bazı sorularda ne işaretlediğimi dahi hatırlamadım. Inşallah senin de olur hocam.
-
@karakalpaklı hocam yazmadan edemeyecem artık senle niye herşeyimiz aynı geçen sene benim de puanım 83 dü bende İstanbul guy mülakatına 82 kurum sınavı puanı ile kaldım şimdi bu KPSS de de hemen hemen aynı neti yapmışız 82 net bekliyorum bende mesai arkadaşı olmamız dileğiyle diyeyim artık bu kadar tevafukdan sonra
-
@sofuoglu insallah daha yüksekte gelir hocamzaten burda yazılan yüksek netli çok fazla arkadaşın olması çok gerçekçi gelmedi bana..bence herkesin puanları ve siralamalari beklediğinden daha iyi gelcek..gelmezse sinav demek ki zor değilmiş yapan yapmış derim hayırlısı olur hepimiz için insallah
-
@Nameless aynen öyle kardeşim guy sınavına da birçok arkadaş geçmiş yıla nazaran zor oldugunu söylüyordu nitekim birçok il 80 puanın altı kapatmıştı,illaki yüksek yapan derece yapan arkadaşlar da olacak ama bunun geçen seneye göre daha az olması olası gözüküyor bakalım şunun şurasında 10 gün sonra açıklanacak,hayatımız beklemekle geçiyor,onu da bekleyeceğiz napalım
-
@karakalpaklı inşallah kardeşim de benım sgk zor bu sene için ama seneye çekoya da bakacağım o zaman olur inşallah
-
@napsak Vardır hocam bir hayır muhakkak. Belki de dediğin gibi yolumuz kesişecek bundan böyle.:)
-
@sofuoglu Seneye kalmadan atanırsın inşallah.:)
-
@karakalpaklı inşallah kardeşim şu İstanbul Guy Mülakatını Allah'ın izniyle bi atlatsak gerisi gelecek de bakalım hepimizin hakkında hayırlısı olsun,inşallah emeklerimizin karşılığını hep beraber alırız.
-
@sofuoglu tabi ki yüksek yapanlar her sınavda olur özellikle uzun süredir altyapısı olan arkadaşlar hariç diyerek ilk girişim diyip 100 net üstü bekleyen veya muhasebedeki 30 net üstü arkadaslar tarzı şeyleri okuyunca ayrica eminim ki hepimizin bilipte sinav ani dikkatsizligiyle kacan sorulari olmustur bu arkadaslarin pek olmamis sanrm demek ki bi bana zor gelmiş dedim dediğin gibi 10 gün sonra görecez sıkıntı 10 gün deilde iste 2 yılını belirleyecek sonuçların böyle adaletsiz bir sistemden çıkmasını beklemek
-
@ErtuğrulBEY cümleyi eksik kurmuşum kusura bakmayın 2017 sınavı daha zordu
-
Gky netlerime bakmadım.. 70 civarı bi puan geliyor her sene. Onun dışında hukuk 30 iktisat 20 Maliye 29 muhasebe 22.50 ve çeko 25.50 bana da yorum yapabilir misiniz arkadaşlar rica etsem
-
@hayalimsgk sgk müfettişliği iş müfettişliği sınavlarına rahatlıkla girersin
-
@RootofAllEvil bide kardeş ben foruma bakıyorum herkesin netleri ful.Yani anlamadığım acaba Türkiye geneli nasıl hep netler böyle iyi mi yoksa genel kötü mu? Puanlar düşer mi yükselir mi
-
@RootofAllEvil SGK teftise temmuzda da giriyorum hocam da İngilizce olduğu için kazanma ihtimalim pek yok o yüzden is teftiş daha yakın geliyor bana inşallah yeter yeninpuan is teftise..
-
@sofuoglu 82-83 civarı olur hocam. Elbette ağırlığa göre değişecektir ama bütün dersleri kapsayan puan türlerinde bu civarda puanlar gelir. İlk başta doğru gibi düşündüm daha düşük yazmıştım ama net olarak yazmışsınız sonradan fark ettim.
-
Arkadaşlar herkes yine bilinen bir yanlışın üzerinde duruyor, o da puana odaklanmak. Bildiğiniz üzere bu türden sınavların belirleyicisi sıralamadır. Puan düşük ama sıralama yüksek olsun özellikle bu yeni puanlama sisteminde öyle görünüyor. Kurumların çok az kısmı adayları bir kaç puan türü ile kabul edecektir. Çoğu az veya ağırlığı yakın yüzdeliklere sahip puan türlerini. Bu nedenle sıralama bu sene geçtiğimiz senelere nazaran çok önemli.
Düşük puan olsun, sıralama iyi olsun.
-
Ben de netlerimi ve sorumu yazayım...
GY 30
Gy 40Hukuk 18,75
İktisat 11,75
Muhasebe 17,50
Maliye 26,75Kamu 24
Çeko 22Bu netlere tahmini ne gelir? ve SGK denetmenlik olur mu sizce arkadaşlar lütfen yorum alayım...
-
@Antimülakat hacı 103 alan netime karşılık 8 tane çeko netim var. Denetmenlik işi olabilir mi ? Gk-Gy 72 net bu arada
-
@ekolaw gelir gelir rahatça sgk denetmenlik
-
@RootofAllEvil KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017 içinde söyledi:
@RootofAllEvil KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017 içinde söyledi:
teşekkür ederim inşallah