KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
-
@caglacicek çağlacım puanların 85-95 arası gelir çoğu puan türünde bu netlerle de sgk müf yrd sınavında girebilirsin
-
@Lex-fori 25 üstü çeko olmadan hayal sgk müf. Gibi bişey okumuştum önceki gönderilerde biraz önce. Sanırım 88 küsürle kapatmış bu sene de. Bilgim de yok açıkçası netten neleri okuduysam o. Bakalım kısmetse ilk defa giricem sınavlara bu sene inşallah herkes için hayırlısı olur. Gk gy netim biraz geldi bana yazılanlara göre onun için de biraz telaş yaptım.
-
@caglacicek 89 civarı olur tahminim çeko puan türleri hakkında da şansınız var denetmenlik için yüksek ama müf biraz zor gibi çünkü çeko en az %30 etkili 50 kişilik alım ilk 250ye girmek zor.
-
@caglacicek ** biraz düşük geldi bana gk gy netim yazacaktım
-
@totti anladım demek istediğinizi. Çok tesekkürler. Allah razı olsun..
-
@sofuoglu doğru bir bakıma 2013 sınavı şimdikiyle kıyas bile edilemez zorluk anlamında
-
@RootofAllEvil yani 2013 daha mı zordu yoksa daha mı kolaydı.Anlamadım.
-
@sofuoglu netlerinizi görünce yazmak istedim bu sene netlerimiz yakin sayilir gecen sene 68 nete p35 87 gelmişti bana p3 65 net civarıydı yine eğer oranlarsak size de çok rahat 85 e yakın puan gelir fazla düşük düsünmeyin yani tabi standart sapmayı katmazsak
-
@totti çeko %30 etkili olabilir ancak çeko dışında kalanlar da %70 etkili ona bakarsan ve çeko dışındaki netleri de gayet iyi bence girme şansı yüksek
-
Bayadır yazamıyorum. Ben de yazayım bi şeyler. Eğer dayak yemeyeceksem benim en düşük maliye.
Maliye 22 18
Iktisat 26 14
Hukuk 26 14
Muhasebe 22 13
Çeko 25 15
Bi kaç net aşağı ya da yukarı olabilir. Maliye denen dersle kavgam var. Herkesin 28 32 neti varken benim 20nin bile altında. -
@karakalpaklı kardeşim benim gibi boş bırakmayı sevmiyosun sende..:)
-
Birde ben yazayım bakalim tahminler tutacak mi?? Gkgy ortalama puanim 70. maliye 29.75 iktisat 26 muhasebe 18 hukuk 20
-
@safiTÜRK69 Hocam soruyu yapamamayı kendime yediremiyorum ben. Her sınavda pişman oluyorum ama huy işte.
-
@karakalpaklı hocam siz guy da mülakata kaldiniz mi?
-
@yetkili-AĞAbey Kaldım hocam Istanbul için.
-
@karakalpaklı hayirli olsun sonu gelir ins.
-
@Nameless inşallah kardeşim öyle umuyorum ben de,inşallah yanılmayız
-
@karakalpaklı hocam çeko için özel bir çalışma yaptınız mı acaba merak ettim ,gayet güzel neti var çeko'nun
-
@sofuoglu Son gün notlara baktım hocam. Çalışma yok şans var.
-
@karakalpaklı ben de son 2-3 gün baktım çeko'da iş hukuku ve sosyal güvenlik hukuku çalıştım, çalıştığım kısımdan 3-4 soru anca yakalayabildim Sizdeki şans bende de olaymış keşke , bu çeko neti denetmenlik mülakatına sokar sizi inşallah.