KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
-
@eomer haklısınız hocam 2017 yazınca 40lık hesaplıyor sanmıştım aldatıldım
-
@RootofAllEvil benim tahminim p48 80-82 civarı olur hocam. bunun altına düşeceğini hiç sanmam.
-
@elessar yorumun için sağ ol ama p48 işime yaramayacak çünkü zaten guy'um
-
@elessar inşallah herkese Allah gönlünce verir valla ya bu sene mahvetti herkesi
-
@RootofAllEvil abi onu yazmasan da olurdu sağol
-
Benim netlere yorum yapan yok ;(
-
@siyasetbilimci netlerin kaçtı gözden kaçmış olabilir
-
Gygk ;62.
hukuk;14.25
İktisat:12
Maliye;23.25
Muhasebe;9.50
Ceko;11
Kamu:16.75
Arkadaşlar kaç gelir .77 civarı bekliyorum ama sizce???? Çok iyi hazırlanmıştım aslında düşük sanki çok uzuluyorum -
@siyasetbilimci hocam 75-80 arası gelmesi olası gibi gözüküyor zannımca,sadece tahmini olarak söylüyorum.80'in üstü zor gibi hakkınızda hayırlısı olsun
-
sofuoglu na katılıyorum 80 puan zor 75-78 civarı hadi oldu diyelim en fazla 80
-
@Antimülakat Hocam şimdiye kadar netlerle alakalı hiç yazmadım ve yazmamayı düşünüyordum fakat önceki mesajlarda gerek 2012 yılındaki netlerinizi paylaşmanız ve tecrübenize istinaden ben de bir fikrinizi almak istedim.
Gky 65 net
Hukuk 19,50
İktisat 20
Maliye 29,50
Muhasebe 18,50
Kamu 24,50
Çeko 12,50 -
@siyasetbilimci hocam. 76 civarı gelir. Üzülmeyin, bu sınav biraz da tecrübe işidir. nerde hata yaptığınızı belirleyin. Kaynak hatası mı, verimlilik hatası mı, stres yapmaktan mı. Seneye bu problemi çözerseniz istediğiniz yere gelirsiniz.
-
@siyasetbilimci 79gelir. Ins. Hakkinzda hayirlisi
-
5.yilimdi geçen yıl 77.4 aldım sectigim il için giremedim moralim motivasyonumu düştü .bı yandan ailemin tepkisi son kez giriyorsun dedi babam derken bunlar çok büyük stres oluşturdu tetikledi.bildigimi yapamayacak duruma geldim
Hepinize teşekkür ederim.dusuk gelicek . -
@cigdem sanmıyorum ama tşk ederim hicam
-
Fikir verir mi bilmem ilk girdiğim 2013 yılına ait sonuçlar yds 40 puandı o yıl okuldan mezun olduğum yıldı bir yandan okulu bitirme çabası diğer yandan kpss derken bir arada yürütemedim... Fikir oluşturması açısından paylaşmak istedim oran orantı yöntemiyle 40 soruluk sisteme uyarlayıp tahmini puanlarınızı hesaplayabilirsiniz -
@RootofAllEvil eski yıllara bakınca gerçekten az nete çok puan gelmiş. şimdi korkutuyolar bizi açıkcası 16 haziranı iple çekiyorum...
-
Dün de yazmıştım ama cevap gelmedi
-
@RootofAllEvil hocam eskiden daha kolaydı diyorlar,siz tecrübelisiniz 2012 2013 ve 2016 2017 sınavlarını kıyasladıgınızda çok büyük bir farklar var mıydı yoksa standart olarak benzer miydi
-
@caglacicek " gk - gy total 60 gibi
Hukuk 20
İktisat 28
Maliye 33
Muhasebe 20
Çeko 13- 15
(Küsüratlı tabi ki hepsi ama düz hesap yazdım hepsini) p-48 ve çeko ağırlıklı puanlarım tahminen ne olur sizce? Bu sene ilk defa girdim. Bir öngörüm ya da tecrübem yok açıkçası. Vaktini ayırıp yol gösterenlere şimdiden tesekkürler. İş müf. Ya da SGK müf. İstiyorum ama bu çeko ile hayal gibi "