KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
-
Arkadaşlar ilk defa soruyorum anlayan arkadaşlar yorum yapabilir mi?
Genel yetenek: 32
Genel kültür :46
Hukuk : 30
İktisat : 26,75
Maliye :25.25
Muhasebe : 19,25 -
@reagan Herhalde ilk defa sinava girmiyorsun burda yprum yapacaklardan daha iyi tahmin edersin buyuk ihtimalle ️
-
@reagan 3 vakte kadar sana uzun bi yol var kardeş
-
Arkadaşlar her şeyden önce herkese merhaba ve kpss herkese geçmiş olsun kpss geçtikten sonra günlerdir kafamda deli sorular var,rica etsem su netlere kaç gelir bir yorumlayın sırf bunu öğrenmek için kaydoldum halimi siz düşünün şimdiden çok teşekkür ederim Allah hepimizin yardımcısı olsun şimdiden.
gy-gk= 66 net , maliye= 30d-7y , iktisat= 23d-7y , hukuk= 15d-15y , muhasebe= 16d-12y yorumlarinizi bekliyorum.
-
10 yıllık kpss geçmişmin 40 soruluk yıllarının puanlarını Aktaryorum dostlar:
2009:gk gy:76-21, hukuk:12-16, iktisat:15-18,maliye 15-11, muhasebe:9-13 p35:71 (o zaman üniversite 3teyım )
2010:gk gy:92-15, hukuk:18-17, iktisat:20-11, maliye 19-12, muhasebe 25 10 p35:81 (o sene Guy olup bi süre ders calismaya ara verdim)
2011:gk gy 83-21,hukuk 15 11, iktisat 16 17,maliye 17-15, muhasebe 13 13 p35:73
dostlar umarım bunlar biraz fikir verir.mutlaka o yıllarda da çok kolaydı yeahh diyen tipler olmuştur.ama veriler ortada.he o günden bugüne çok değişti.en basiti 80 üstü al merkez Uzm oluyordn,gerçi o zaman merkez Uzm yoktu.bi gelir Uzm ile merkez Uzm arasında maaş farkı yoktu bilakis gelir Uzm nispeten daha iyi idi,ta ki o khk ya kadar.bugün tabi herkes daha bilinçli daha çok çalışan var.mutlaka bu puanlara da sırayet edecek. bende sizler gibi heyecanla sonuçları bekliyorum
-
Can sıkıntısından hayaller kurmaya başladım kdk sınav açıyormuş sınavına girip kazanıyormuşum sonra yeterlik dil puanı tez derken hepsini sırayla geçip uzman oluyormuşum ve yaz aylarında yıllık izinden 2 hafta kullanıp bodrum senin marmaris benim tatil yapıyormuşum... Ahh hayaller hayaller
-
Bende sormak istiyorum guydan patlayınca kpss den umutlanmak istiyorum tekrardan 22 muh 15 hukuk 20 ikt 22 maliye 23 çeko ya sgk olabilir mi acaba denetmenlik için şansım var mıdır?
-
@yosulusne müfettişlik zor ama denetmenlik mükakatına kesin girersin
-
@RootofAllEvil İnşallah öyle olur. Müfettişlikte şuan için gözüm yok zaten yavaş yavaş. Altan başlamak lazım
-
2012 sınavına ilişkin sonucumu paylaşayim, belki bir faydası dokunur sizin sonuç öngörünüze. Bu arada GK-GY o tarihlerde bu kadar zor değildi. 95 neti, son zamanların 85 neti gibi düşünün.
GY : 53-7
GK : 47-13
Hukuk : 25-15
İktisat : 26-14
Maliye : 26-14
İşletme : 11-13
Muhasebe : 13-18
Çeko : 15-25
Kamu : 21-19Puanlar
Kpss p3 88,53.
Kpss p31 85,90
Kpss p35 85,06
Kpss p37 83,35
Kpss p40 83,66
Kpss p54 83,04
Kpss p72 84,07
Kpss p105 84,17
Kpss p113 81,58 -
@Antimülakat Hocam maşallah bir tek muhasebede boş bırakmışsınız
-
@Antimülakat paylaşımınız için teşekkürler evet dediğiniz gibi o zamanlarda böylesi netleri yapmak zor değildi hatta geçmiş yıl sorularını ezberleyip girsen yine yarıya yakını yapılabiliyordu ama şimdi devir değişti sadece çıkmış soru üzerinden gitmenin %20 lik bile katkısı olmuyor
Hocam konuda net ve puan hesabı sorulunca diğer arkadaşlara aklımın erdiğince yardımcı olmaya çalışıyorum ama siz daha tecrübelisiniz bu konuda... Ben de sorayım istedim size:
Gygk tam emin olamamakla birlikte 70-73 net
Hukuk 22
İktisat 16.75
İşletme 17.75
Maliye 31
Muhasebe 10
Kamu 26
Netlerim bu şekilde vmy muy kdk insan hakları kurumu gibi sınavlara girmeyi hedefliyorum -
@Antimülakat maşallahın varmış hocam
-
@Antimülakat Hocam biraz az boş bıraksaymışsınız 90 lara çıkacakmışsınız heralde
-
@06keynes yardım edecek durumda olupta yardım etmeyen herkesi Allah bildiği gibi yapsın ne diyim.
-
@06keynes hocam adminleri etiketlerseniz daha kolay cevap alırsınız sorunuza
-
@06keynes mesela @Antimülakat @paretowilfredo @aliveli şeklinde
-
Benim gk gy cok dusuk cok zarari olur mu?? 50-55 net arasi gelicek gibi tam emin degilim.
-
@bombiksmori eyvallah kardeşim bir insan evladı yardım etti sonunda Yen'i kayıt oldum açıkçası birazda acemiyim hani burdan görür sandım 6 7 saattir bekliyorum sinir stres de kalmadı hani kusura bakma lafım 7 saat msjı görüp yardım etmeyenlereydi tekrardan teşekkür ederim
-
@06keynes Amin kardeşim Allah hepimizi bildiği gibi yapsın ki yapacaktır da ona şüphemiz yok
İşin şakası bir yana kardeşim bu konuda net olarak şu puanın şu sıralaman gelir demek inan ki çok zor. Ama kötü bir tabloya sahip değilsin. Avantajın İktisat kısmı. Dezavantajın ise, yanlış sayın çok fazla keşke daha stratejik hareket edip netlerini koruyabilseymişsin. Ama sağlık olsun artık geçti geride kaldı sınav.
Şu tabloyla ben en azından GUY, MHUY, yüksek olması durumunda İlgöç sınavlarına girebileceğini öngörüyorum. Ancak dediğim gibi afaki bir yorum bu. Şayet sıralaman özellikle P48 alanında ilk 5000-6000 içinde yer alırsa şansın olacaktır.
Başarılar dilerim.