KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
-
@RootofAllEvil sağol kardeş
-
@heredotolga p48 89-92 araligi gelir
-
Herkese hayırlı olsun şimdiden
Hukuk 21
İktisat 23
Maliye 30
Muhasebe 14
Çeko 19Gk,gy 70 net civarı tahmini kaç gelir sizce şekilde denetlenir için şansım olur mu bir de
-
Hocam 85 civarı puanlar gelir. Tabi bu derslerin yüzdesel ağırlığına göre değişecek ama denge puanlar bu civarda gelir. Maliye mezunu iseniz, maliye gayet iyi.
-
Arkadaşlar bu cekolari nasıl yaptınız ya maşallah kanundan mi çalıştınız yoksa çeko mezunu musunuz
-
@Antimülakat evet maliye mezunuyum.muhasebe biraz batırdı süreden dolayı malum. Sgk denetmenligi için ne dusunuyorsunuz
-
@genclerbirlikli kardeşim iktisat tarzı soruları vardı onları yaptım direk.iş hukuku bakmadım hiç pişman oldum 19 net çıktı iş hukuku çalışmak şart 10 soru kafadan yaparsın gerisi iktisat la özdeş konular biraz
-
@gmsmustafa cevap verdiğiniz için teşekkür ederim hocam umarım dediginiz gibi olur.:)
-
zzzzzzzzzzzzz
-
@safiTÜRK69 madem öyle ben de yazayım 11 hukuk 23.5 iktisat 30 maliye 25.5 muhasebe ne gelir acaba
-
@sword00 hocam iktisatlari ben de yaptım ama 15 20 çıkar mi hiç bilmiyorum kanundan sorduklarina hiç ellemedim. Bakalım ne gelir
-
maliye türkiye ortalaması 30'u geçecek sanırım. maşallah kötü yapan yok :).
ortalama 75 net gkgy yapan bir aday alandan 87 net yaparsa p48 85 puanı geçeceğini düşünüyorum. 90-95 net arasına 88-92 puan civarı gelecektir tahminimce.
2012 kpss'de alandan toplam 84.5 net yapan bir arkadaş ( p3 puanı 73 ) p35'den 86.7 puan alabilmiş. tahminleri buna dayanarak yaptım.
-
Gygk 73
Hukuk 18-15
İktisat 21-10
Maliye 30-4
Muhasebe 23-10
80 i geçermi sizce -
en son vergi müfettiş yrd sınavı için p40,p54,p57 puan türlerini istemişler, bunların hepsi de ingilizcenin dahil olduğu puan türleri, peki yeni sistemde puan türlerine ingilizce dahil edilmediği için bir yds koşulu olabilir mi az da olsa örneğin 50 yds vs.?
-
@stamina sanmıyorum ama hangi puan türü ile alacağı hakkında da bir fikrim yok..
-
@stamina ben eylül sınavı için başladım bugün ingilizce çalışmaya. Bence ek koşul olarak yds sınavlarından belli bi puan isteyebilirler
-
Yds istenecek sınavlar aşağı yukarı belli birkaç tanesini yazalım
Gümrük ve ticaret uzmanlığı
Dış ticaret müsteşarlığı uzmanlığı
Hazine müsteşarlığı uzmanlığı
Sgk uzmanlığı son alımda istemişti yine isteyebilir
Çalışma uzmanlığı
ASPB uzmanlığı geçmiş dönemlerde %30 yds etkili puan türünden alım yapılıyordu
epdk kik rtük rekabet kurumu gibi bazı üst kurullar
Merkez Bankasını ve Eximbank'ı da ekleyelim -
arkadaşlar gygk:55 hukuk:15.75 iktisat:18.25 maliye:25 muhasebe:18.50 toplamda 77.5 nete kac puan gelir sizce 81 82 yi görürmü bu netler tahminlerinizi yazarsanız çok mutlu olurum.
-
@mervee gk gy düşük olsa da 80-81 arası gelir gibi
-
@stamina yds şartı da gelirse artık sayıştaya çalışmak daha mantıklı olur. Gelmez sanmıyorum.