KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
-
Eyvallah hocam. 2016 sonbahar 78,75 yds var. Bolum bazli alimlara odaklanmak en mantiklisi oyleyse.
-
@bytheodoras Aynen. Keşke 80i alıp daha da rahat etseydiniz. Kasım Aralık'a kadar yds ve alan asılmanızı tavsiye ederim. İlanlar o dönem gelecek tahminimce. Kimi alımlar yazılı oluyor kimisi direkt mülakat. Yds'nin yüksek olması da pek anlam ifade etmiyor mülakatlarda ingilizce konuşmanızı bekliyorlar. Yazılı olanlar için de ufaktan akademik çeviri vb. çalışabilirsiniz.
-
@bytheodoras yds puanı olan herkesin ing isteyen kurumlara yönelmesi gerektiği kanaatindeyim, alan neti 100 üzerinde olsa bile eger cok cok istedigi bi yer değilse o kişinin ingilizce birikimi sayıştay veya vmy için bir katkı saglamayacaktır, bir fark yaratmak isteniyorsa örneğin bddk gibi yds isteyen kurumlara yönelinebilir, tamamen şahsi görüşümdür, herkes istediği yere başvurmakta tabi ki özgürdür..
-
@stamina Size katılıyorum. Ben de çevremdekilere aynı öğüdü veriyorum. Bu yola yds puanı ile başlamak çok önemli. Birçok adaya fark atılıyor. Eğer yds yoksa ya da ingilizce çalışmak zor geliyorsa alanlara asılmak elzem. Ama orada da rekabet fazla. Mesela ben yds puanımı cebe koyup kendi bölümünden hazırlandım. Sonuçtan da gayet memnunum. İnşallah istediğim kurumlar da ilan açar ve mutlu sona ulaşırım.
-
@Muhalba sınava girme şansınız azda olsa var..
-
Hukuk 17 iktisat 20 maliye 27 muhasebe 14 kac bandinda gelir tecrubeli arkadaslar yardimci olurmusunuz
-
@yakupgokhan KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017 içinde söyledi:
Hukuk 17 iktisat 20 maliye 27 muhasebe 14 kac bandinda gelir tecrubeli arkadaslar yardimci olurmusunuz
80
-
@safiTÜRK69 kardeşim 25 maliye 22 iktisat 20 23 arası hukuk ve 8 10 net muhasebeyle durum ne olur
-
Daha önce yazmistim da baya topa tuttular cahilim diye sizlere bir kez daha sormak isterim. İlk kez hazirlandim. O yüzden yüksek bir puan gelse de tam olarak net bir yol çizemiyorum kendime. O yüzden burada tecrubeli arkadaşlardan yorum ve akil almak istiyorum.
Gkgy:72
Hukuk: 28.75
İktisat: 27.5
Maliye: 32.5
Muhasebe: 26.5
İngilizcem çok iyi değil sadece deneme amaçli ydsye girdim ve 35 gibi bir puan aldim.Eylül ayina kadar yds odaklanip alan derslerini özellikle klasik sinavlara hazirlanma konusunda geri kalmak istemiyorum. Ama yüksek bir puan gelse bile bu haliyle ingilizce olmadan çok da bir anlam ifade etmediğini biliyorum. İngilizcesiz kaybim ne olur? Beni bu sene ne kadarlik bir sinavdan mahrum eder. Ya da hem alan derslerini bir arada goturup hem de yds bir arada götürebilir miyim? Özellikle yds konusunda hicbir şey bilmiyorum. Ne tavsiye edersiniz arkadaşlar
-
@Muhalba mhuy icin yada sgk denetmen yardimciligi 80 ustunde kapatirmi sence?
-
@mostramozic Hocam malumunuz kamudan atılma hiç bitmiyor. Hangi kurum ilan açar açmaz onu bilemeyiz. Ama gelen ilanlarda da ne yalan söyleyelim yds isteyenler azımsanmayacak düzeyde. Benim nacizane tavsiyem alandan kopmayıp yds'ye de vakit ayırmanız. Eylüle kadar da vakit var. 70i gecip rahatlamanız dilegiyle.
-
@titoizm hocam cok sag olun dün sizin yorumu bir kenara not edip geçen sene aldigim yds kitaplarimi masanin uzerine koydum 70 alamasam bile bazi klasik sinavlarin ceviri ve kendi yaptigi test usulundeki sinavlar için ön hazirlik olmuş olur diye duşunuyorum
-
Arkadaşlar bende sormak istiyorum fikir almak için
Gkgy 75
Hukuk 23.25
Iktisat 21.5
Maliye 21
Muhasebe 18
Bu netlere tahmini kaç puan gelir? -
@mostramozic Kendi arkadaş çevremden örnek vereyim, 2015'deki bir kurum mülakatına iki yakın arkadaşım girdi. Birinin yds 95, birinin 76.25... Mülakatta ingilizce sorulan sorulara puanı az olan bülbül gibi cevap verdi, diğeri mala bağlayıp kitlendi kaldı. Yds başlı başına ingilizce bilmenin garantisi değil. Puan yüksek diye şov yapmamak gerek yani
İngilizce bildiğinizi her anlamda gösterirseniz kurum içinde de sizi iyi bir daire başkanlığına verebilirler ayrıca.
Siz ne yapın edin ingilizceyi boşlamayın, sorunuz olursa ben buralardayım.
Bu hikayedeki iki kişi de atanamamıştı o kuruma. -
Dostlar Yds puanı 70 ve üstü olanlar sonbahar sınavı için nasıl bir çalışma yolu izlemek gerekir 70 almak için yds puanım en son 50 idi 2013 sonbaharda almıştım daha da girmedim sonra
-
@RootofAllEvil KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017 içinde söyledi:
Yds puanı 70 ve üstü olanlar sonbahar sınavı için
bol bol ingilizce kitap, gazete, makale vs okuyun cıkmış soruları çözümleriyle birlikte okuyun, sonra o soruları çözün, ama başta dediğimi yapmayı unutmayın, bu işin 80% i okuduğunu anlamaktan geçiyor..
-
@RootofAllEvil hocam yds iyicene okuma ağırlıklı oldu. Grammer bilgisi giderek azalıyor. Siz de 50 alabilecek bir düzeye gelmişsiniz. Gramerrden ziyade okuma yapın. Günceli takip etmek isterseniz ekonomi, politika, bilim sitelerinden makale okuyun. Çevirmeye çalışın. Günde 1 tane okusanız bile çok farkı olacak. Onun dışında piyasadaki kitapları da ufak ufak çözün. Ben english exam center yayınlarını daha çok beğeniyorum. Tavsiye ederim.
-
arkadaşlar merhabalar ben sitede yeni üyeyim ve aynı zamanda uluslararası ilişkiler bölümü yeni mezun oldum internette araştırma yaparken bu siteyi gördüm ve güzel bir site olmuş öncelikle emeğinize sağlık burda bilgi paylaşımı yapılmış çok hoşuma gitti
welhasıl kelam arkadaşlar bu bölüm için kpss den kaç puan almak gerekiyor hangi sınavlara girilebiliyor mesela avukatlık yada kaymakamlık gibi sınavlara girebiliyor mu bu bölümdeki mezunlar... şimdiden tşkler -
@vlkrt p48 85 civari gelir bence kardesim
-
@gmsmustafa teşekkürler kardeşim cevap için bi de çekodan 2-3 net anca gelir hiç çalışmadım sgk için umut var mı çekonun etkisi çok mu?