KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
-
Tam tarihinde açıklanır demi keşke erken açıklansa 16 haziranı beklemek zor ya
-
@vlkrt bu sene etkisi fazla olacak cekonun puan turlerine bakinca o yuzden cok bi sansin olmaz gibi sgk icin ama yine beklemek lazim belki baska puan turlerinden cagirir
-
@gmsmustafa Tamam kardeşim eyvallah.
-
Sgk müfettişliği iş müfettişliği isteyenler için ne yazıkki 25 netin aşağısına şans yok eğri oturup doğru konuşalım. son sgk teftiş sınavı için 50 kişilik alımda sınava çağırılan 250. sıradaki adayın puanı 87.5 üstündeydi
-
@RootofAllEvil 17-18 çeko kurtarmaz değil mi dostum
-
@sosyalikilik denetmenlik için kurtarabilir ama müfettişlik için sanmıyorum
-
@RootofAllEvil @gmsmustafa bnada yorm yaparmsnz gygk 60 hukuk 16.50 ıktısat 20.50 malıye 32.75 muhasbe 23.75 ceko 17 sgk ıcn sansm varmı
-
@İnmyheart sgk denetmenlik için şansın var müfettişlik için de alım sayısına bağlı 50 kişi alınırsa ihtimal düşük 100 kişi alınırsa eh işte, ayrıca p48 de 85 civarı falan gelir guy tercihlerinde nereyi istiyorsan zorlanmadan yazarsın sonra vmy sınavına girebilirsin muhtemelen puanın yeter temel dersler ortalamanın üstünde çünkü
-
@RootofAllEvil teşekkür ederım:)
-
@RootofAllEvil kardeşim geçen seneye göre netlerim düştü hukuk =11 net iktisat =15 maliye= 26 muhasebe =21 gk gy:81 çeko=14 net bu netlere ne gelir guyu 83.5 puanla Antalya mağduru olarak kurum sınavında kaçırdım.Bi yorum yapın bunetlere bi cacık olur mu?
-
Yaa bi cevap yok mu durumum çok mi kritik?
-
@ErtuğrulBEY 83.5 la ne magduru oldun
-
@ErtuğrulBEY durumun kritik bu netlerle guyu zorla p48 80-82 gelecektir il tercihlerinde dikkatli seçim yapmaya çalış sınav açıldığında
-
@ErtuğrulBEY hocam anca oranlamayla bi fikir sahibi olabilirsiniz. Netlerinizi oranlayınca geçen yılın 55 netine denk geliyo o netle de 81-82 geldi geçen yıl.
-
@abuzer-alkan hocam avukat olabilmek için hukuk fakültesi mezunu olunması gerekir. İdari hakimlik ile karıştırdığınızi düşünerek, zor da olsa olma şansınız var. Adalet Bakanlığının açmış olduğu adli ve idari yargı hakim ve savcılık yazılı sınavından başarılı olmanız gerekir. Asıl mesele burada değil elbette, mülakat için iibf mezunu alınması kont. %20'si olarak belirleniyor. O sayıya bile ulaşıldığından şüpheliyim. Bunun dışında kpss a ile kariyer meslek sınavlarına, kpss b ile de düz memurluk ve açıktan alım yapılan memurluklara katılabilirsiniz.
Forum sayfalarında kpss sürecini anlattığımız yazılarımıza ulaşabilirsiniz.
-
Merhaba arkadaşlar benim netlerim
Gy GK ; 61.5 netMaliye: 30 net
İktisat : 24.75 net
Hukuk : 24 net
Muhasebe 23.75 netToplam 102.5 yapıyor pegemde p48 85 86 geliodu bu netlere bu yıl ki kpss de daha mı düşük gelir dahami fazla yoksa bu düzeyde mi olur nasıl bir beklenti içine gireyim sizce değerli yorumlarinizi bekliyorum.
-
@gmsmustafa Antalya kurum sınavı magduruyum kardeşim.
-
@RootofAllEvil sağol kardeşim
-
Yaa birde benim anlamadığım hani kpss zordu maşallah herkes fullemiş genel itibariyle nasıl merak ettim.
-
@ErtuğrulBEY sonuçlar açıklanınca göreceğiz