KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
-
@RootofAllEvil
Tesekkur ederim hocam.
Ydsye 2016 sonbahar icin hazirlanmistim. Tabi o zamanlar %10 etkili oldugu icin 7-8 puan gelsin diye bayagi asilmistim ve 78,75 aldim. Yds puanim var yani. -
@Antimülakat
84 puan isime yarar mi peki? Iki yil icinde yerlesir miyim? -
Burda yazılan uçuk netler aldatmasın gerçek sonuçları 16 haziranda göreceğiz bu yıl bereketli yıl olur da kurumlar cömert davranırsa yds isteyecek kurumlar da olacak dış ticaret, hazine müsteşarlığı gibi mesela gümrük uzmanlığı gibi sgk uzmanlık vardı mesela 60 yds istemişti son alımda vs vs hatta bazı üst kurullar da dil puanı isteyebilir epdk rtük kik rekabet gibi
-
@RootofAllEvil ben yanlış anlamışım ksr bkm 2014 te sorular 40 zannettimde 30 luk soruydu sonradan farkettim ondan o netlere gelir doğrudur 2016 ya da ben girdim gerçekten iktisatta büyük fark var ama anlamadım ki yapan yapmış burdaki netleri duyunca
-
@safiTÜRK69 hocam
hukuk 28
iktisat 25
maliye 26
muhasebe 11
gk gy65
yds 80 bi tahminde benim için yapar mısınız ?
oturup muhasebe mi öğreneyim yoksa muhasebe istemeyen kurumlara mı yöneleyim? -
@RootofAllEvil kpss puan hesaplamada bu netlere p48 80 diyor site mi yanlis hesaplıyor acaba
-
@rukiyesv sapma eklememiştir belki sonuçlar açıklanana kadar kendi tahminlerimizi yapmak daha doğru olur
-
@stamina muhasebe bir bütündür, hiç bilmemek ya da çok bilmek vardır.ya ortasındasındır muhasenin ya da kenarında (not:muhasebem 5 net )
şaka -
@stamina hocam netleriniz iyi sizin yerinizde olsam direk İngilizce isteyen yerler için çabalardım. Ayrıca guy mhuy bu gibi sınavlarda ekstra olur. Eğer çeko netinizde iyiyse SGK da rahat gelir
-
Genel yetenek : 38.5
Genel Kültür: 43.75
(Toplam gk gy: 82.25)
Hukuk: 17.75
İktisat: 22.75
Maliye: 26.5
Muhasebe : 22
(Toplam Alan: 89 )Puan tahmini yapabilir misiniz
-
@canbt p48 86 olur kardeşim sıralaman 2000 civarı. Duruma göre 1 puan artabilir ama azalmaz.
-
@bytheodoras kardeşim ben de uluslar mezunuyum 26.25 net var uluslardan. gy gk de senin gibi. P34 90 üzeri gelecek bizim. Yds puanın varsa kendi bölümümüzden tum sınavlara girebiliriz.
-
merhabalar arkadaşlar.
gkgy 65
hukuk 28/9
iktisat 26/7
maliye 31/8
muhasebe 28/7
çeko 17
çekocuyum .aşağı yukarı puan aralığı ne olur? bu netlerle iş müfettişliği hayali, hayal olarak kalır mı? -
@sosyalikilik iş müfettişliği en çok istediğim meslek sen kesin girersin sınavına hayırlı olsun .
-
@safiTÜRK69 teşekkür ederim ama hangi puan türünde ilan açacakları belli değil. bu yüzden insanlar tedirgin. umarım gölümüze göre olur.
-
@sosyalikilik iş teftiş p42 p43 ten başkasıyla almaz. SGK teftiş gibi degil. Yani puan türü %90 belli.
-
@safiTÜRK69 17 çeko ile o puan türlerinde sıralamaya girebilmek pek mümkün gözükmüyor. Bakalım hakkımızda hayırlısı.
-
maliye 21,75net
hukuk 16,75net
iktisat 8Net
muhasebe 13.25NetP48 kaç olur acaba. Guy sınavına girme şansım hiç mi yok ?
-
Gk - gy total 60 gibi
Hukuk 20
İktisat 28
Maliye 33
Muhasebe 20
Çeko 13- 15
(Küsüratlı tabi ki hepsi ama düz hesap yazdım hepsini) p-48 ve çeko ağırlıklı puanlarım tahminen ne olur sizce? Bu sene ilk defa girdim. Bir öngörüm ya da tecrübem yok açıkçası. Vaktini ayırıp yol gösterenlere şimdiden tesekkürler. İş müf. Ya da SGK müf. İstiyorum ama bu çeko ile hayal gibi -
Arkadaşlar eğer muhasebeyi halletmek istiyorsanız iyi bir temel atmanız gerekir. Buda iyi hocalardan ders almaya bakar. Üniversitede sağlam muhasebe görmediyseniz kesinlikle iyi bir muhasebe hocası bulmanız gerekir. Genel sınava gelince Strateji yapmanız gerekir ve bunu çok az kişi yapıyor. Strateji olmadan da başarılı olunması çok zor.