KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
-
@Antimülakat hocam senin tahminlerin hep dogru cikiyo bu sene de puanlar boyle olur mu netlere gore??
-
@busus Eskisi kadar olumsuz etkilemeyecek dostum. Her puanda %20'ye sabitlendi. Ama yine tabi ki iyi alan netleriyle telafi etmek lazım bu kadar düşük olunca.
-
@paretowilfredo
Arkadaşlar her şeyden önce herkese merhaba ve kpss herkese geçmiş olsun kpss geçtikten sonra günlerdir kafamda deli sorular var,rica etsem su netlere kaç gelir bir yorumlayın sırf bunu öğrenmek için kaydoldum halimi siz düşünün şimdiden çok teşekkür ederim Allah hepimizin yardımcısı olsun şimdiden.gy-gk= 66 net , maliye= 30d-7y , iktisat= 23d-7y , hukuk= 15d-15y , muhasebe= 16d-12y yorumlarinizi bekliyorum.
-
@paretowilfredo 80 civari iyi sayilir mi??
-
@busus dengeli bir 80 ise diğer arkadaş için saydığım sınavlar açısından evet.
-
@06keynes estağfurullah hocam yardımcı olduysak ne mutlu
-
@06keynes hocam 75-78 civarı puanlar gelir diye düşünüyorum. Iktisat, Maliye ağırlıklı olanlarda 80 üstünü görecektir.
-
@reagan 90 üstü hocam. Çok rahat görünüyor.
-
@Antimülakat hocam bişey daha sorsam p48 sence kaç bandında gelir ?
-
@RootofAllEvil hocam 80 üstü puanlar gelecektir. Özel olarak kamu ve muhasebe alanları yüksek yüzde olanlar 90 civarını görecektir.
-
@06keynes hocam denge puanda 80 civarı gibi görünüyor.
-
Arkadaşlar twettera gelin tag=SGK100ümüzüGüldür.
-
@Antimülakat çok saol kardeşim inşallah herkesin gönlünce olur
-
@bombiksmori valla çok yardımcı oldun kardeşim tekrardan çok saol
-
Gygk ;62.
hukuk;14.25
İktisat:12
Maliye;23.25
Muhasebe;9.50
Ceko;11
Kamu:16.75
Arkadaşlar kaç gelir .77 civarı bekliyorum ama sizce???? -
Bir Allahın kulu da uluslar çözmemiş ya Sınırlı sayıda kişi var. Gençler ulus netlerinizi yazın da ortalamayı az çok kestirmeye çalışayım.
-
http: //www. unibilgi. net/kpss/ Tecrübeli arkadaşlar şu siteye baksa da yaklaşık puan mı veriyor yoksa site puanı uçuk mu hesaplıyor bilgilendirse düzgün hesaplama yapıyorsa birçok arkadaşa yardımcı olacaktır.
-
@titoizm yaz kardeş 13.5 net uluslar 14 net çeko
-
@napsak hocam bu 30 soru üzerinden hesaplıyor.Ondan yüksek çıkmakta.
-
@06keynes hocam p48 78-80 gelecektir bence en az.