KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
-
p48 3438
-
@hoyuelo p48 3438
-
@RootofAllEvil 89 nete 85 puan mı Ay gerçekten bu forum benim psikolojimi bozdu
-
Arkadaşlar geçen sene 66 netim vardı 86 puan geldi arkadaşımın da 57 netine 80.8 geldi burdan kıyasla ve bu sene sınavın zor oluşuna bakarsak 75-80 arası neti olanlara 82-84 aralığında gelecektir diğerleri de ona göre yapsın kıyasını zaten 1 hafta sonra açıklanacak çok da kasmaya gerek yok
-
@bengidönüş 89 net mi oruç başıma vurmuş demekki o zaman 85-90 arası 90 a daha yakın
-
@RootofAllEvil bana da 93 netıme 85 cıvarı demıstınz
-
@İnmyheart oruçtandır
-
5000 sıralama en az kaç nete denk gelir??
-
110 civarı net ilk 500 yapar mı
-
@guylassakartık gelebilitesi var.
-
@gökhan alan 74 nete 80 gelir mi hocam
-
@kenanus123 teşekkürler
-
@adam-simith valla kardeşim sonuçta hiçbirimiz kesin konuşamayız ama geçen seneye göre kıyaslarsak ve bu sene ki sınavın da zor olduğunu düşünürsek gelir bence
-
@gökhan Benim de geçen sene 63 netime 65gk gy ile 84.4 gelmişti ama bir süre sonra burayı okuya okuya yalan söylüyorum herhalde diye kendime inancımı yitirdim 2897 kere netimi toplayıp puanlarıma baktım hala aynılar. Herkes bu seneki puanları böyle düşük tahmin edince ben bir parça kahrolmuştum yorumun içime su serpti. Kalkıp halay çekesim geldi şu an. Sevgiler.
-
@bengidönüş hakikaten bence forumlarda açıklanmamış şeyler hakkında kesinliğe varan şekilde konuşmamak gerekiyor. Geçmiş senelerden birikimli adayların olması itibariyle bu sene o kadar rahat iyi puan alınabilir mi bunu merak ediyorum. 75 altı büyük risk bence.
-
@bengidönüş bu sene kaç net yaptınız totalde
-
@bengidönüş hocam bazı yorumlarda çok abartıyorlar bu sene sınav zordu muhasebeye vakit yetmedi benim gibi birçok insan guy'un kurum sınavı vs.. derken zaten kafa yorgunluğundan kpss'ye çok odaklanamadı zaten öyle geçen sene ki gibi puanlar 2-2.5 puan düşmez yani ama netice de tahmin yine bizimki de bekleyip göreceğiz
-
@gökhan belli net araliklarinda yigilma olabilir puan yine 85 gelir ama ufacikk puan oynakligi siralamayi cok etkileyebilir diye dusunuyorum
-
@guylassakartık ya şöyle ki geçen sene benim hukuk netim 4tü, bu sene 20ye yükseltebildim onu. Ama diğer alanlarda basiretim bağlandı çok aşırı anlamsız bunu yanlış yapmış olamam diye sonradan çığlık attığım yaklaşık fazladan 10 yanlışım var. Kısmet değilmiş diyorum artık. 85 netim var.
-
@bengidönüş ya iste sinav zorda olsa belli araliklarda ki neti herkes ole ya da bole yapti yani bence puanlar beklentinin altinda gelecek ama yine de neticede siralama onemli 2015 te 86 puan p35 de 1100 uncu siradayken 2016 87 puan 1400 lerdeydi.