KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
-
@kenanus123 deme öyle deme, puanlar da düşük gelmesin benim 80 görürsem psikolojim bozulur ben biliyorum kendimi. Deme şöyle şeyler. Puanlar da yüksek gelcek sıralamalar da
-
@kenanus123 hem geçen sene de herkes bir şekilde yapmıştı ama bi önceki seneden kolay olduğu için puanlar daha düşük gelmişti 2015e kıyasla yani bu şekilde her sene biraz daha düşerek gidemez ki. Kiiiiii şöyle de bir şey var çok zor olduğunu iddia eden ciddi bir kesim var, özellikle iktisatta ve süreden dolayı muhasebede
-
@bengidönüş insAllah Allah gonlune gore versin:)
-
@kenanus123 teşekkür ederim inşallah hepimizin
-
@kenanus123 kesinlikle kardeşim hem daha düşük hem de daha yüksek net yapan gruplarda da yığılma olacak zaten dediğin gibi yine önemli olan girilen sıralama puandan da ziyade
-
@bengidönüş aslinda ne desek bos dedigin gibi de olabilir bu sene her turlu surprize acigim 16 haziranda belli olacak hersey pek biseyde kalmadi.
-
Ben 75 90 net arasında çok yığılma bekliyorum. Bakalım. Maliye kolay olduğu için oradan herkesin min25 30 neti var
-
Kpss sonuclari 16 haziranda aciklanacak diyorlar
-
iyice sessizleşti ortalık ya ne gelmez 16 haziranmış
-
@RootofAllEvil beni küstürürseniz böyle olur. Sorularıma cevap verilmiyor bu forumda
-
@Baumol soru neydi kardeşim
-
@Baumol Araya kaynayıp gidiyor, sen yaz tekrardan, derdine derman olmaya çalışalım
-
2016 yılı istisnasını saymazsak önceki yıllarda sıralamalardan çok puanlar önem arz ediyordu ancak bu yıl hem yeni sistem olması hem de 2016 puanlarının 1 yıl geçerli olması sebebiyle sıralamalar daha çok ön plana çıkacak. Varsayalım SGK 50 kişilik müfettiş yardımcısı ilanına çıkarsa 5 katı kadar aday çağıracak bu da ilgili puan türünde ilk 250 kişinin girmesi demek hadi biraz esnetelim 260 kişi olsun, 260. kişinin puanı tahminimce 87.5-88.2 gibi bir aralıkta kalacaktır.
Yeni puan türlerinde çekonun kullanıldığı puan türlerinde muhasebe dersleri hiç etki etmiyor dikkat ettiyseniz eskiden sgk müfettişlik için p118 kullanılırdı onda da muhasebe %20 etkiliydi şimdi hiç etkisi yok o yüzden çeko testinden 25 netten aşağısı sgk teftiş ve iş teftiş için kurum sınavına girmeye yardımcı olmayacaktır -
@RootofAllEvil Çekodan 25 net üzeri yapan 100 kişiyi geçmez.Onun için 100 net yapan SGK ve İŞ TEFTİŞ sınavlarına kesin girer. sıralaması ilk 300 olur zaten. Hatta p42-p43 90 net bile bu sınavlara yeter.
-
@safiTÜRK69 kankalar şimdi muhasebeden o kadar neti boşuna mı yaptık? Bunu sınavdan önce söyleseydiniz ya dicem ama guy vardı kimse çekoya bakmadı doğru düzgün bence.
-
@guylassakartık Çekonun böyle abartıldıgına bakma.Gecen sene kolaydı millet 12-13 netten aşagı yapmadı.Bu sene o kadar yapmak bile kolay degildi çalışmayan için.
-
şimdi puanı sağlam hesaplayan bi site veya birisi bulundu mu arkadaşlar ? herkes gibi yazıyım mı netlerimi
-
@oguzidane hocam öyle bir site icat edilmedi. Sen yaz biraz hareketlenme olsun buralarda
-
@safiTÜRK69 kpss 2017 de en çok yapamadığıma sinirlendiğim iki soru vardı birisi muhasebede bilançodan gelir tablosuna yansıtma ile alakalı soru, sonradan baktım soruya harbi zormuş o yüzden ona çok da sinirlenmiyorum. Diğeri ise çekoda işçiye verilen iş arama izni ile alakalı soru 2 saati işaretlicektim, başka bir süre ile karıştırmış olsam gerek 1.5 saat yaptım. Ayrıca çeko aynı iktisat gibiydi, şans faktörü de etkili olacak. Bence alanı iyi yapan 15 çeko yapan avantajlı olur. Kimse sadece çeko odaklı gitmez, ama gitsek fena da olmazmış, ama guy vardı hangi birine yetişelim? İnsanız nihayetinde.
-
gygk 45 net
hukuk 19 net
iktisat 10 net
maliye 23 net
muhasebe 19 net
hadi hesaplasın biri ya ne var ki