KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
-
@oguzidane Senin gecen sene iyi degilmiydi. 75-80 arası bişe olur bu netlere.
-
@oguzidane bence 16 haziranı bekle, ösym sonuçları kesin olduğu için ben öyle yapıyorum:) ama yazadabilirsin tabi:) merak ettik yazda görelim..
-
Benim de muhasebe hariç
Alan:60 net
Çeko:21 net
Denetmen alımı için yeterli olur inşaAllah bakalım -
@safiTÜRK69 75 ti hocam ya. bu sene 79 gelir mi diyom
-
@gökhan gk gy kaç
-
@hayde35 gy gk sorularına tek tek bakmadım ama forumdan baktığım kadarıyla tahmini 64-65 nettir kardeşim
-
@safiTÜRK69 dostum nasıl hesaplıyonuz böyle? Oran orantı mı hesap makinesi mi yoksa tahmini mi:))
-
@safiTÜRK69 40lı sistem zamanına göre mi, yoksa geçen seneden 30 lu sistemden 40lı ya oranlayarak mı? Yanlış anlaşılmak istemem.
-
@guylassakartık kardeşim 2016 kpss de çeko dan cnm çok yandı hep küsuratlı puanlarla sgk yı kaçırdığım için bu sene son 1 haftayı çeko ya ayırdım o yüzden 25.75 net bekliyorum kusura bakmazsan
-
@ucanizmirli oo dostum çekoda uçmuşsun da ben guya bakıyorum sıkıntı yok:)) zaten aynı ilde mülakata girmicez:))
-
@RootofAllEvil @titoizm kardeşlerim il göç için illa uliden mi yapmak lazım ? Ben uliden eksi yaptım da
-
@ucanizmirli bizim de alandan sağlam netlerimiz var nazar değmesin diye yazmıyoruz:))
-
@guylassakartık değmez değmez de hele kaç netin var
-
@ucanizmirli 118 bekliyorum
-
@Baumol son alımda istediği puan türlerinden birinde uli yoktu. Bu sene de bence istediği puan türlerinden birinde olmıcak
-
@guylassakartık oo iyiymiş ben de 113 bekliyorum
-
@Baumol il göç için önceden 5 ayrı puan türü kullanılıyordu içlerinde p35 de vardı muhtemelen yeni siatemde p48 olarak yer alacaktır bunun haricinde en az 1 kamulu ve 1 uaili puan türü de isterse sınava başvurabilme imkanın var
-
@guylassakartık @ucanizmirli abi naptınız ya İnsafsızca hunharca yapmışsınız Maşallah A kadrodansınız dimi
-
@ucanizmirli benim kafa muhasebeye basıyor o yüzden sgk yerine vmy istiyorum sınavları daha zor olsa da..
-
@guylassakartık ders ders yazsana netleri Çeko dahil. Bu arada tamamen tahmin