KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
-
@Baumol dostum ikince senemde de hiç bırakmadım takdir edersin ki azıcık iyi olsun.
-
@Baumol eyw. A kadro derken?
-
@safiTÜRK69 hukuk 33 maliye 31 muhasebe 30 iktisat 24 çekoya bakmadım 10 net falan olur tahminimce
-
@Baumol Hocam - net yapmayı nasıl başardınız uluslardan
-
@ucanizmirli dershane olarak. İyi duyduğum netlerin çoğu o dersaneye ait çünkü
-
@titoizm abi salladım ya Tutmamış yani
-
@Baumol yok hocam ilk senemde pegem e gittim ikinci sene kendim çalıştım
-
@Baumol O kalitesiz sorulara yapman gereken en güzel şeyi yapmışsın seni yürekten tebrik ediyorum
-
@ucanizmirli ilk sene için 103 net iyi midir peki ? Bişeyler çıkartabilir mi ?
-
@ucanizmirli hukukta çok faydalandım akadro yayınlarından anayasa idare ticaret icrada iyiysem akadro sayesinde oldu. Hukukta iyi ve yeterli bence.
-
@Baumol iyi tabi kardeşim diğer arkadaşlar görmesin bu sorunu linç ederler seni valla
-
@Baumol ilk sene 103 yaptıysan ikinci senede çalışda seneye ilk 3 e gir yani daha nolsun:)
-
@guylassakartık valla elime a kadro yayınlarının bir tane bile ne kitabı geçti ne pdf si. Hiç bilmiyorum a kadro yayınlarını da dershanesini de
-
@ucanizmirli dostum zaten sadece belli yayınlardan yüksek puan yapılmıyor. Bu iş emek vermeye bakıyor. Ama akadro özellikle icraiflasta bu kadar iyi anlatan yayına ben hiç rastlamadım tablolarla falan küt diye oturuyor.
-
@guylassakartık icra iflası sadece tek soru bankasından öğrendim o da konsensus. Şu an bile tekrar edeceğim zaman tekrar açıp çözüyorum soruları. Özellikle açıklamaları iyi anlatmış
-
@ucanizmirli konsensus olmadan hukuk yapmak çok zor zaten. O bizim en değerli hazinemiz
-
@ucanizmirli ben normalde a kadro öğrencisiyim. En çok hukuka çalışmama rağmen en az netim hukuktan geldi. Soru çözmediğim için de çok ama çok pişmanım.
-
@guylassakartık kaç kere çözdüm o kitabı allah bilir. Artık sorunun tamamını okumadan cevabı seçebiliyorum @Baumol hocam hukuk öyle bi illet ki soru çözmezsen, tekrar yapmazsan hmn unutuluyo. Mesela kpss geçti gitti ama hala günde 1 tane deneme çözüyorum unutmamak için
-
@guylassakartık kardeşim doğru sayın mı bunlar netler mi
-
@hayde35 insan şaşırıyor degil mi.:) netler galiba