KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
-
@safiTÜRK69 şimdi 111 doğrum var 111 netim mi var diyeceğim tam olarak ben de bilmiyorum
-
@hayde35 dostum tabiki netler @ucanizmirli konsensusta bir dersi 3 4 saatte halledebilir aşamaya geldiysen iyice ezberlemişsen hukukta affetmezsin bence bu bir kural.
-
@ucanizmirli o zaman ben de bir tane konsensus edineyim. Yenibaskı çıkınca alırım
-
@guylassakartık 3-4 saat demiyim de 1 günde bitiyo hangi ders olursa olsun. @Baumol kimisi de beğenmiyo konsensusu ona göre yönlendirmeyelim seni
-
@ucanizmirli ben konsensusu incelemiştim. Güzel bir kaynak. Dersane çözmemizi istemedi diye almadım. Aslında çözmeden de çok başarılı olan insanlar tanıyorum ama hukuk biraz da yetenek isteyen bir alan. Salt bilgiyle belli bir noktaya kadar çıkabildim. Kız arkadaşımdan çok çok daha fazla bilgiye sahiptim ama ben 20 net yaptım o 28 net.
-
@Baumol tabi ben mesela hukuk çözerken çok zevk alıyorum puzzle çözer gibi oluyorum
-
@guylassakartık hocam daha önce bu forumda maliyecicocuk adıyla dolaşan arkadaş sen miydin?
-
@yetkili-AĞAbey ben guy sürecinde kaydoldum başka nickim olmadı hiç
-
@ucanizmirli velhasıl kelam inşallah 90 puanı görebilirim. 100 netin üzerinde de fazlasıyla net yapan insanlar oldu çünkü.
-
@Baumol hukuk yetenek işi değil belli bir aşamaya çıkmak daha zor sadece, belli seviyeden sonra kelimelerdeki o eklerden bile huy kapıp o tirikleri buluyosun. yapamama ihtimalin çok azalıyor.
-
@Baumol kanka hani aynı neti yapmıştık kol kola 12 çekoyla denetçi mülakatına gidecektik Sen 100 üstü yapmışsın sen git kurtar kendini kanka
-
@ucanizmirli konsensus ben de siddetle oneririm. ben de defalarca bitirdim yine defalarca bitirecegim oyle guzel bi kitap
-
@Hipokrat ahahahah Kanka muhasebeyi çıkarınca pek bir şey kalmıyor
-
 kadro efsanedir
-
@paca08 A kadronun sadece cekosu iyiydi(malum ceko mezunu da olunca ) . Gerisi tirt. Murat a gittim adamlar dunya kadar soru tutturdular gene . Hocalari hayvan gibi soru tutturdular vala ozellikle . Ama hukuk kaynagi dediginiz gibi kimse konsensusu gecemez .
-
2 gün foruma girmedik, yine herkes 100 neti geçmiş :). arkadaşlar 100 net demek 92 - 93 puan demektir. heralde türk kpss tarihinde bir ilk olacak 92 - 93 puan civarında yığılma olacak :).
-
@deuceko A kadronun facebookta grubu var sınavdan yüksek alanlar değil hangi kuruma kaç kişi girmiş bakarsan anlarsın. Her kurumda A kadrolu var nerdeyse
-
@elessar bazı kurumlar giriş sınavı için yds puanı isteyecek olur da bu yığılma olacağını söylediğiniz 92-93 puanlıların çoğunda en az 70 puan yds yoksa aldıkları puan çok da işlerine yaramayacak eylül ydsde 70 ve üstü alırlarsa durum başka tabi
o yüzden düşüncem yds siz 90 üstü puandansa 85-90 arası puanlar ve kenarda 70 yds puanı bulunması -
@hobbes 82.19 o 82.14 olsa duramazsin 82.14 olsa ben girerdim
-
Konsensus bu sene sanki yetersiz kaldı gibi.Özellkle icrada 2 soru farklı geldi.İdarede ivedi yargılamayla ilgili soru yok konsensusta bu sene ordan soru geldi.Bndeki 6.baskı ama yani 20 net yaptırırdı sadece konsensus ama üstü imkansız