KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
-
@Baumol yaşım büyük sayılmaz 26 yaşındayım sağ olasın inşallah senin de gönlüne göre olur kazanacağın kurumlar falan
-
@Baumol yok hocam yanlış anlama seni desteklemek mahiyetinde bir cevap vermek istedim aslında
-
@Guya-gel netlerin dengeli dagilmadigi icin standart sapma sende etki eder bence olumsuz yōnde olur. 80 den dusuk gelmez 82 civari diyorum
-
Gky:72
Hukuk:12.5
Muhasebe:20
Maliye:29.5
Iktisat:33.25Arkadaslar sizce p48 ne gelir ? Ayrıca asıl merak ettiğim soru p14 de ilk 20 gelir mi sizce?
-
@ceks74 p48 88. p14 içinde ilk 20 gelmez bence cunku gygk dusuk. 4.5 gkgy neti 1 alan netine esit p14 icin.
-
Arkadaşlar netlerim aşağıdaki gibidir özel bir bankada 9 yıldır çalışıyorum sizce ne yapmalıyım. Sizce kaç alırım şansım nedir
Gygk 74
Hukuk 18
İktisad 22
Maliye 20
Çeko 25
Muhasebe 18
istatistik 3 net
Uluslar 15
Kamu 17
İşletme 17 -
@Kpss2014 bölümünüz nedir ona göre değerlendirme yapalım
Ortak alanlarda guy mhuy sgk denetmenlik ve listeye girebilirseniz sgk teftiş ve vergi teftiş sınavlarına girebilirsiniz -
Bölüm işletme
-
@RootofAllEvil SGK teftiş sadece son alımda çekoyu dahil etti. Yeni puan türünde çeko ağırlığı olmayadabilir. Değerlendirmelerinizde bunu da dikkate alınız.
-
@RootofAllEvil Kardeşim o netlere sgk teftiş gelmez. Lütfen arkadaşları ümitlendirmeyelim. İlk 250 ye girmesi gerekiyor her ne kadar çeko 25 olsa da totalde ilk 500 e girmesi bile sürpriz olabiir
-
@2525 neden almasın çeko testinden sgk meslekleri için en ideal olanı çeko çözmektir
-
@RootofAllEvil bundan önceki alımlarda neden alınmadı kuruma sormak lazım yani uygun olan odur ama uygulama da sadece son sınavda çeko etkili oldu.
-
Arkadaşlar benim puanlar hakkında da bir yorum yaparmısınız hoş şurda 4 gün kaldı zaten de
Gkgy 59
Hukuk 17
Muhasebe 24,75
İktisat 28,75
Maliye 37,75
Kamu 23
İşletme 14 -
az kaldı sabredin cuma açıklanacak
-
Evet az kaldı açıklanmasına ama uyku uyuyamıyorum düşünmekten.mantikli bi tahmin yapıcaklara duacı olurum. Gkgy 50 net hukuk 23.5 maliye 25.75 iktisat 15 muhasebe 21.75 uluslararası 18.5 ceko 13 kamu 11 işletme 9.25
-
Arkadaşlar öncelikle değerli bilgi paylaşımlarınız için teşekkür ederim.
Ben forumu okudum bazı yıllar çok düşük netlere çok ciddi puanlar gelmiş bu yıl evet bazı dersleri iyi yapan var ama bence çok zordu sınav.hele hele o vakit ayıraramama muazzam işi zorlaştırdı.
STANDART SAPMA beklentiniz nedir mesela aleste 0,32 sapla geldi 1 bile değil ama sınav çok kolaydı -
@Semra p48 81-84 arası gelir gibi gkgy 65 70 civarı olsaymış 85 civarı gelebilirdi
-
@bestof92 gkgy bakma fırsatım olmadı pek onun açığını alanda kapamaya calistim.ama ben gkgy in çok fazla etki edeceğini dusunmuyorum.ins dediğiniz puanlardan düşük gelmez.tesekkur ederim
-
bestof92 kardeş benim netler ne olur
Arkadaşlar netlerim aşağıdaki gibidir özel bir bankada 9 yıldır çalışıyorum sizce ne yapmalıyım. Sizce kaç alırım şansım nedir
Gygk 74
Hukuk 18
İktisad 22
Maliye 20
Çeko 25
Muhasebe 18
istatistik 3 net
Uluslar 15
Kamu 17
İşletme 17 -
Çanakkalde çok fena deprem oldu. Hala ayaklarım titriyor. Allaha şükür çıktık evden