KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
-
@joeblack16 eyvallah doğrusundur zaten olması gereken senin dediğin gibidir ben de katılıyorum. Ama geçen seneki birikmeler ve her geçen sene artan KPSS talebi daha sürpriz sonuçlar çıkartacak. Bu maalesef bir gerçek.
-
@nitrogb benim facebooktaki yorumum buraya taşınmış ;)))))
-
2013dahil sınavları baz alarak yorum yaptım .2016da dahil ederek ben o puan bandı düşünüyorum face'de biraz tepki alsamda
-
2017 yılı sonuçları KPSS tarihindeki en enteresan sonuçlar olacak bundan eminim. Çok düşük netlerle güzel yerlere girilebilir. En basitinden örnek vermek gerekirse yds ağırlığı kaldırıldı, eski puan türlerinde yds'nin oranının fazla olduğu puanlarla alan kurumlar 85 88 90 gibi kapatıyordu ( ab uzman yard. ) ve o kurumlara yerleşenler alan anlamında yüksek netler yapamiyordu yds 90 alan yerlesiyor gibi bir seydi.
Yeni sistemde yds olmayışı bu sene çoğu kişiyi sevindirecek atamalar açısından. Büyük bir merakla 16 haziranı bekliyorum. :)))) -
bence de 75 altı 10000sıralamanın altında olabilir gibime geliyor. @Baumol dostum sen sıkıntı yapma 100 net iyidir:) 100 nette yığılma olursa şansına küs, bir daha da kpssye girme:)
-
90 puan eski sisteme göre ilk 200'e hatta ilk 100' e denk geliyor. 100 net ve üstüne 90 gelirse ki gelmesi yüksek ihtimaldir. Buda 100 net ve üstünü yapanları ilk 200 en kötü 300 lerde tutacaktır. Zaten birşey kalmadı son 4 gün
-
Heyjan var heyjan
-
Günlerdir yorumları okuyorum ve netlerimi paylaşmayacağım diyorum çok şükür merkez uzmanlığı da kazandık amma velaki çok enteresan bir kpss oldu 2017 yılı. Gkgy netimi 10 net düşürdüm geçen yıla göre ve geçen yıl ki gibi bir puan alabileceğimi sanmıyorum gkgy den ötürü... Tabi önemli olan sıralama arkadaşlar. Hayırlısı inşallah arkadaşlarım sizler çok güzel istediğiniz puanları alırsınız..
-
Rüyamda alan puanlarım 90 geliyordu
Alandan toplam 111 netim vardı. 90 ı sadece bir puan türünde yakalamıştım, p3 de 93 geliyordu 93 nete
Son günler rüyası heralde -
birde sıralama puanlar dediğiniz gibi olsa da, kurum sınavı taban puanları düşük olacak çünkü 2017 tek senenin sıralaması olacak. o yüzden ilk 15 20binlere bile guy gelebilir. 1300 1500 guy ilanında. saygılar..
-
Sınav aciklandiktan sonra en çok konuşulanlar sunlar olacak.. 1) nasil olurda bu kadar yanlis olur ben 15 yanlis bekliyordum.. 2) osym ye nasil itiraz ediyorduk arkadaşlar.. 3) hadi 10 yanlisim olsun ama 20 yanlis nedir kesin bir hata var vs vs.. Simdi den yaziyim burda dursun face deki gruplarda burda bunlar sık sık yazılacak
-
@yetkili-AĞAbey Valla kendi adıma söyleyeyim uluslararası testinde ciddi hatalı sorular vardı. Uluslarda varsa diğer testlerde de vardır hata. Keşke itiraz süresi içinde osym'ye gidebilseydim. Sonuçlar açıklanmadan önce herhangi bir komisyon soruları değerlendirip de acikliyorsa en az 2 soruda bi oturur düşünürler. Eğer yok doğru kabul ediliyorsa ben evdeki kitaplarımı çöpe atmayı düşünüyorum. Soruyu yazanin ruh haline gore mi calisacagim ben yav?
-
@yetkili-AĞAbey burda ÖSYM mi yanlış iş yapıyor yoksa bizler mi sallıyoruz ?
-
@Baumol tabi ki bizlere diyorum.. 9 oturumda360 soru çözdük ve sorular 4 gun sonra yayınlandi.. Herkes noktasina kadar hatırlayamaz son guy simavunda bile 100 soru olduğu halde bile yanılan çok oldu onun için temkinli olmak lazim sonra hayal kırıklığı oluyor ne yazik ki
-
@yetkili-AĞAbey tam da adamına söyledin dostum. Az buçuk bir uykumuz vardı o da elden gidicek desene şu 4 gün.
-
Örnek veriyorrum merkez uzmanlık dediki x puan türünden 5 kişi alıyorum.Sözlü sınavada 100 kişi çağırıyorum.Bu sınav en az 90la kapatacak.Arkadaşlar guy için korkmayın 75 alsanda guy mülakttasın 90 alsanda.Bu süreçte önemli olan kurumların alım sayısı.Eğer 2016 gibi olcaksa 85 falan iş yapmaz.
-
İçişleri uzman yardımcılığında 85 iş görmez.
-
@zenginmemur kurum x puan türünden 5 kişi alacağım derse sözlüye 20 kişi katılır 90ın da üzerinde kapatır rahatlıkla.
-
@titoizm uluslar testi demişken Türkiye'nin 2. Dünya Savaşı yıllarında yer almadığı konferans sorusunun cevabı doğru muydu size göre iş işten geçti artık ama yalta konferansı olacağını düşünüyorum
-
@paca08 evet p48 puanı için sormustum.ben çok fazla etkilemiyor diye belirttim bir veya iki puan oynar anca diye dusunuyorum.gecmis yillara bakinca oyle gozukuyor.ayrica artık neredeyse tüm puanlardan yüzde 20 etkiliyor artik.cumaya az kaldı bekleyip görüş artik