KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
-
Sadece konsensus bakın diyenler var bnce yanlış yönlendirme olur.Ceza hukuku bu sene konsensusla alakası yoktu.Haksızmıyım?
-
Tek kaynak her ders icin yetersiz olur ama hic konsensus cozmemis biri mutlaka edinmesi gereken bir kaynak. Cikmis sorulari gormek için hem de hizli bir konu tekrari icin cevaplariyla birlikte gayet doyurucu oluyor. Yanina ozgun bir soru bankasi desteklenebilir. Ben soho konu anlatim + konsensus ile hazirlandim 29 net yaptim kpssde. Soho toplamda 500 sayfalik kucuk bir kitap ama hizli tekrarlar için bana çok yardimci oldu. Sinavlardan bir hafta once oturup bastan sona bir kez okuyunca resmen doping etkisi yaratiyor. İdari hakimlik sinavinda da bu ikiliyle hazirlanip sadece 2 soruyla kacirdim. Ki en kotu yaptigim bolumler hmk ve vergiydi onlarda da kaynak yetersizliginden iyi calisamamistim. Suan hukuk için yine soho + kanunlar + konsensus ve bir de ozgun soru bankasiyla devam etmeyi dusunuyorum
-
Hukuktan biraz temelim vardı son idari hakimlik sınavından 75 ile kalmıştım hiç soru çözmedim 22 net yaptım marifet diye söylemiyorum belli birikiminiz varsa hukukta 15 ten aşağısını isteseniz de yapamazsınız
-
@elessar kardeşim inşallah ben yanılırım da bu söylediğimle hunharca dalga geçeriz
-
@atiba baya zaman geçince üstünden hatirlayamamisimdir ins bu yil ayni husrani yasamayacagiz
-
@paca08 sen galiba A kadroda calisiyosun bu kadar övdüğüne göre. Ben izmir murat a gittim 20 yillik hocalar vardi kardesim sadece benim siniftan 85 ustu alan 25 kisiden 10 kisi vardi. Kaynak onemli fakat kisi emek vermedikce bi ise yaramaz.
-
Hukuk dersine geçen yil not+dönüşüm+Soho sorularını çözerek hazırlandim 20 netim vardi bu yıl kurum sınavları mülakatlar falan olduğu için dönüşüm hiç donmedim sadece not çalıştım 31.25 netim var.. Yani hukuk kaynak coklugundan ziyade doğru calismaya bakar. İlla şu kitap bu kitap değil sağlam bir kaynaktan veya nottan bol tekrar..
-
@deuceko A kadroda çalışmama gerek yok o hocaların notlarıyla ilk sene p 40 88 p 35 92 aldım. İkinci senemde yine aynı hocaların notlarıyla bir çok puan türünde ilk 200 e girdim bazılarında ilk yüzdeydim. Bu sene henüz açıklanmadı bu yılki neticelerim inşallah diğerlerinden daha iyi olmuş olacak. Meslek olarakda şu anda mali hizmetler uzman yardımcısıyım. Bu yolda en büyük katkıyı ordaki hocalarım yaptı. Murat dershaneleride iyidir ama A kadrodaki hocaların eline su dökemez. Kanıt isteyen varsa o dershaneye giden kişilere sorabilir. Reklam yapacak olsam aylar öncesinden yaparım. İsteyen iletilerime bakabilir.
-
@paca08 Ben de A kadrodayım. Eksikleri olmakla birlikte çok ciddi başarılar elde etmemize yardımcı oldukları kesin. İyi bir kadrosu var. Amacım kesinlikle reklam falan değil ki dersanenin bazı yaptıklarını çok ciddi eleştirmişliğim de var.
-
@Baumol hocam sgk denetmen yardımcılığına 11 kişi
Kaymakamlığa 9 kişi
Vakıflar Genel Müdürlüğü Müfettiş yardımcılığına 3 kişi atanmış. Hepsi bu dershaneden.Gelir Uzman Yardımcılığı sınavını 263 kişi kazanıp mülakat kısmına kalmış durumda. Bunların hepsi bu seneye ait bir kısım sınavlar daha bir sürü kuruma atanan A kadrolular var. Amaç reklam yapmak değil yiğidin hakkını vermek. Şimdiye kadar reklam yapmadım da şimdi mi yapıcam.
-
Evvela ben dersanelere karşı birisiyim bilirsiniz. Halen de önceliğim evde kendinizin hazırlanmanızdır. Ancak ille de ben dersaneye gideceğim diyenler için; A Kadro Dersaneleri hakkında benim de düşüncelerim müspet açıkçası. Gerçekten başarı odaklı, öğrenci odaklı bir yaklaşıma sahipler. Ben dersanelerin birer endüstri ürünü olduklarını söyleyen ve en ağır eleştiren birisi olarak söylüyorum bunu. A Kadro Dersanesi bugün için endüstrinin parçası durumunda değil. Odak noktası kârdan evvel halen başarı. Serhat Şendilmen Bey ile birebir dialoğumda da bunu sezdim. İnşallah bu çizgide kalırlar. Bunun da yolu bence butik olarak devam etmeleri. Eğer büyümeye gözlerini dikerlerse, daha çok öğrenci daha çok kâr olarak bakmaya başlarlarsa yani öğrenciyi metalaştırırlarsa onların da gidişatı diğer dersaneler gibi olacaktır. İnşallah bu söylediğimizi dikkate alırlar ve bu şekilde devam ederler. Aksi halde diğer yayınlara, dersanelere neler söylüyorsak onlar hakkında da aynen dile getirmeye başlarız emin olun dostlar.
-
pareto noktayı koymuş, zaten akadro kendisini kanıtlamış, yayınlarının ve dersanenin tartışılması bile bence gereksiz çünkü mantalitesi sırf ticari değil, insanları sonuca ulaştıran bir yapıya sahip. o yüzden istanbulda bile ilk 3e girer kalite anlamında(not amacım reklam değil)
-
@guylassakartık Katılyorum, dershane ismini yapan hocalarıdır. Bir dershanenin İstanbul şubesi iyi olup Sakarya şubesi sadece isimden yararlanıp kar elde etmeyi amaçlayabilir, bunlar çok değişken şeylerdir. Ya da iyi olan bir dershane hocalarını daha çok maaş veren başka dershanelere kaptırabilir. İzmir'de A dershanesi iyiyken İstanbul'da B dershanesi iyi olabilir ya da Ankara'daki iki iyi dershanenin de bir iki hocası ortaktır. Çok tutulan hocalar bir araya gelip yeni bir dershane de kurabilir. Her şey kâr odaklıdır ve a grubu mesleklere giriş sınavlarında iyi hoca zor bulunduğu için yüksek müktarda gelir vardır. Kullanıcılar olarak iyi niyetimiz yanlış anlaşılabileceği için mümkün olduğunca dershane ismi vermekten kaçınmalıyız bence... Şimdi çok iyi olan bir dershane 1-2 yıl sonra bozabilir ve bunun vebali bizim üzerimizde kalabilir. Zaten en iyi reklam tanıdıkların gittiği dershaneleri tavsiye etmesiyle olur...
-
@odtüsbky dostum bir iki sene sonra kalitesi düşerse bunu da ilk söyleyen biz oluruz. zaten iş mantalitede bitiyor. atıyorum bugün iyi bir ustası olan kebapçı markalaşıp şube açtığı zaman ürünündeki kaliteyide koruyamazsa ticarileşmiş oluyor. zaten oradan maks. bir kere daha gidip yersin daha da yemezsin. mevcut durumu söylüyoruz hayatta herşey değişken "bir şey" iyiyede gidebilir kötüyede gidebilir.
-
@paca08 hocam beni etiketleyerek cevap vermişsin ama ben de aynı kurumda hazırlandığımı bahsettim zaten. Vicdan olarak kendimi rahatsız hissetmemek için bu cevabı vermek istedim. Ayrıca tekrardan belirtmekte fayda var. Amacım kesinlikle reklam yapmak gibi ucuz şeyler değil.
-
Ah ah bizim de a kadromuz olsaydı biz de mi böyle olurduk
işin gırgırındayım bakmayın sınava girmeye pek hevesli değildim sadece başvuruların başladığı zaman bakayım biraz diyerek başladım derslere... muhasebeden hiç konu çalışmadım sadece son gün hesap planına göz attım hukuk ve iktisattan bir seferlik konu tekrarı yaptım ama soru çözmedim Maliyede ise sadece soru çözdüm teftiş isimli soru bankası -
aynen biraz başka dershane mi konuşsak ne
ayrıca 16 haziran sonrası tercihiniyapFEST falan mı yapsak? bir açık hava konseri fena olmaz gibi dostlar sanki -
@guylassakartık bu ekip çok iyi ya ben her türlü etkinliğe varım
-
@RootofAllEvil ya kardeşim yaşını bilmeden böyle konuşuyorum ama sana çok kanım ısındı benim. Güzel bir insan olduğunu düşünüyorum. Her ne yapıyorsan ne istiyorsan inşallah her şey istediğin gibi gider.
-
Gk-gy 68 net
Hukuk 17
Maliye 30.50
Muhasebe 20.50
İktisat 9 net
Arkadaşlar sizce kaç puan gelir kpss guy sınavı için