KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
-
@elessar kardesim tahminen soyluyorum zaten ya:) herkes fikrini soyluyor bende soyledim sadece dogruda olabilir yanlista olabilir neticede ben uzman degilim benim dogru tahmin etmem %50 olasilik zaten ben kesin demiyorum neticede bu sene farkli bi sene sorular artti puan turleri falan degisti. Neticede puan 90 da gelse onemli olan siralama ve baskalarindan daha iyi yapmis olmak onemli olan bu hepimizin hakkinda hayirlisi olsun diyorum yani cok bisey solemeninde anlami yok 2 guncuk kaldi:)
-
@bengidönüş boumalın tahmini ne yönde bulamadım bi türlü
-
@gonzaloluca hangi tahminini soruyorsun? sen kendin tahmin et 5 puan in aşağı, al sana baumol tahmini
-
@kenanus123 geçen yıl 80 net gk gy 61 net alanla 86 geldi
-
@bengidönüş haydaaaaaaaa Aslında tam bir memur zihniyetim var işte. Gıdım gıdım hep. Alıştırın kendinizi bu zihniyete
-
72 gygk
22 hukuk
26 kamu ile kamu yönetimi puanlarından ilk 300 e girmek nasip olacak mı bakalım -
@kenanus123 Geçen yıl gk gy 57 alan 68 e 85.6 geldi.
-
@ecc benim hesaplamama göre 90.5
-
@hayde35 hocam şimdi 2013 le 2016 kolay sinavlardi.ben bi suredir bu iki sinav uzerine kafa yordum. şimdi 2013 birincisi 85 gkgy 123 alan neti yapmış. senin 61 i 40 soruya çevirince 81.3 oluyor.3 alan neti 1 puan 10 gkgy 1 puan olacak sekilde 100 den düşersek. 123-81=42 buradan 14 puan. 5 gkgy farkdanda yarim puan geliyor. 14.5 u 100 den çıkarınca 85.5 ediyor.
-
2016 kpss p35 birincisinin netlerini yazabilecek var mi?
-
@varoufakis 81 alan netine 85 mi diyorsun
İşte burada aradığım kan, sana inandım sana güvendim şu an. Umut aşılayıp, güven verip yarı yolda bırakmazsın bizi diye düşünüyorum.
Ösym açıklamasın sen açıkla bu sene, öyle yürekten istedim. -
@Baumol sınav heyecanı olur böyle şeyler. Türkçede yapsan uçardı o zaman senin gk gy netin ama nasip kısmet 2 gün kaldı. 2 gün sonra herşey ortaya çıkar.
-
@bengidönüş ben netleri 2016 ya göre uyarlayip puan hesapliyorum gerisini size birakiyorum. bu sinav 2016 dan kolaysa puanlar hesapladigimdan daha dusuk gelecek iddia edildigi gibi daha zorsa daha yüksek gelecek. benim tahminim sinav 2016 dan zordu ama sanki millet buna ragmen daha basarili oldu gibi buda puanlari düşürecek yada foruma ilk yazilan 110+ netler benimde psikolojimi bozdu. bide benim hesaplamamin doğru sonuç verebilmesi için netlerin dengeli dagilmasi lazim yoksa standart sapma etkili olur onuda hesaplayabilacak veri ancak sinav sonucunda ortaya çıkar.
-
@varoufakis benim netler hakkında da bi yorum yaparmısın
Gygk 59
İktisat 28,75
Muhasebe 24,75
Maliye 37,75
Hukuk 16
Kamu 23
İşletme 15 -
@marjinalist p48 92
-
@varoufakis eyvallah kardeşim bende heyecanlandım şimdi bak. Peki sıralama ne ara olur ki acaba sence
-
@marjinalist hicbir fikrim yok.
-
puan hesaplarken birincinin kac net yaptigini bilmek lazim. cunku onun puani 100 kabul ediliyor tek sabit puan o.digerleri birinciye gore ayarlaniyor. digerlerini 100 den dusmek lazim 2013 verileri 2016 icin yaklasik olarak tutuyor
-
@varoufakis
Geçen yıl 4 alan 69.25
Gygk 87 nete p35 89 küsür geldi.
Hesaplamalarını matematik temeline dayandırmışsın o yüzden ilgimi çekti 4 alanda toplam 110 net civarı kaç olur dersiniz 93 gygk ile. -
@2525 ben 2013 birincisinin netlerini baz aliyorum ve 2016 icin yaklasik olarak tutuyor benim hesabima gore 96 ediyor sizin puaniniz. 2016 yili icinde 90 ediyor