KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
-
@Baumol 5-10 kişilik alımlar olmasa şu an da ooo çekiyo olurduk o puanlara ama yapacak birşey yok. Şunu hep dedim kpss de ilk 200 e giren adaylar tüm kurum sınavlarına ambargo koyuyo sürekli aynı isimler giriyo az alım yapan yerlerin sınavlarına. Bu kadar açgözlü olunmasa değişebilirdi her şey
-
@ucanizmirli açgözlülük değilki ne yani ilk 200e girmiş adam bırakda şansını denesin:)
-
@ucanizmirli söylediklerin beni yaraladı resmen, çok haklısın hüzün doldu yine içim.
-
@bengidönüş cevap çok duygusal olmuş, bunlar hep kpssden
-
@guylassakartık bunu kötü niyetle yapanlar var adam atandigi halde basvurmaya ve gitmemeye devam ediyor.
-
Ben de sormazsam icimde kalacak
60 gky 103 de alan netine ne gelir arkadaşlarr -
@guylassakartık kardeşim en basitinden herif özelleştirmeyi kazanmış mülakatı fln geçmiş ama hala sgk guy deniyo. Bak mesela ben bu kpssden iyi puan bekliyorum ama o kadar yoruldum ki ders çalışmaktan bi yere gireyim hmn kitapları bağışlayacam bırakacam ders çalışmayı. O adam şansını denedi mesela kazandığı kurumu bıraktı başka yere geçti bu sefer fazladan 1 kişilik açık oluşacak ilk girdiği yer boş kalacak
-
@Mimar kötüniyetlileri kınıyorum
-
@Mimar 90 üstü. Net.
-
@ucanizmirli kazanıp başka yerleri denemek de nasıl bir fantazi bilemiyorum. guyu kazanırsam karar vermem zor olacak. bir gün diyorum senden şu da olur bu da. bir günde aman olmuşun olacağını daha ne gez toz diyorum.
-
Nihai hedefim idari hakimlik onun haricinde kamu denetçiliği kurumunda uzmanlığı kazanırsam kpss defteri ilelebet kapanır benim için
-
kurumların bütün sınav mülakat süreçlerini, tek bir takvim üzerinden yürütmeleri gerekiyor artık. öbür türlü bekle bekle sonra hem guy hem vmy açılıyor. hangi birine nasıl çalışacan kafanı toparlayıp. ilan öncesi çalışsan bu sefer ilan gelmeyince o da büyük sıkıntı oluyor belli bir süre sonra. yani meselemiz çalışmak değil mesele çalışmanın dışındaki bütün faktörler. bu faktörler azaltılmalı. nasıl olur bilmiyorum ama.
-
@guylassakartık DPB bütün kurumlarla ortak bi çalıştay yapıp ya da bildiri yoluyla bir sınav takvimi ortaya koyacak ve bunu her sene belli bir takvim döneminde ilan edecek. Aslında bu kadar basit.
-
@Baumol böyle bir talebi bimere mi yazmalı nereye yazsak değerlendirilir acaba?
-
@guylassakartık Bu talebi kaç defa yazdım bilemezsin. Bu iş ciddi muhataplarla yapılabilecek bir şey. Böyle bir imkan bulursak eğer bu site aracılığıyla bir şeyler yapabiliriz aslında.
-
@Baumol temsilci heyeti oluşturalım sonra ilgili bakanla görüşelim
-
@ucanizmirli 85 86 puanlar sadece guy sınavına mı girebilecek diyorsunuz hocam?
-
@elessar kamu çeko ulusların olduğu alımlarda değişebilir ve alım sayısına göre değişebilir ama genel olarak 87-88 üstü lazım. En basit örneği kendimden biliyorum 85,5 puanla sadece guy a girebildim 2016 kpss de
-
@RootofAllEvil Sana acilen yds lazım kardeşim, puanların heba olmasın.
-
@titoizm işte şu an onu düşünüyordum eylül yds için video set alayım mı sizce gramer bilgisini pekiştirmek için pazartesi günü yds denemesi çözdüm 46.25 çıktı puanım