KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
-
@Baumol o kadar kitapcik isaretledik ihtimali var yani:)
-
@hoyuelo p48 85 civarı gelebilir hocam
-
@hoyuelo sen nasil olsun istiyosun iyimser mi olsun kotumser mi:)
-
@kenanus123 yani 2 sene sonra dünya kupası uzayda olabilir mi diyorsun:)
-
@kenanus123 iyimser olup sonradan üzülmektense.. gerçekten ne tahmin ediosanız onu okumak isterim
-
@Baumol geçen sene ben de heyecanla bekliyordum 85üstü geleceği kesindi kahır doldum şu an Resmen geriye ket vuruş örneğiyim
-
@siyahbeyaz yani %100 imkansiz degil olabilir niye olmasin:)))
-
@bengidönüş senin netlerini hatırlıyorum ben ya. 90 üstü bişeyler yapmadın mı
-
@kenanus123 ozman buda olabilir neden olmasın
-
@Baumol hayıır keşke öyle olsa 85 netim var benim
-
Çok değişik bir sene hepimiz geçmiş yıllara göre hesap yapıyoruz.. ben puanların düşük sıralamaların yüksek olacağını düşünüyorum. Yani ortalama 80 civarı puan ile (p35) 2015 yılında 6000. İken 2016 yılında 8000lere gerilemişti şimdi de 80 puan bence 5000lere denk gelebilir diye düşünüyorum. Ama işte bekleyip görücez gerçeği..
-
Ne geçmez günlermiş be ya 16 haziranda Allah bilir saat 16 dan sonra açıklanır
-
@bengidönüş olsun o da güzel bir net
-
@siyahbeyaz kanka çok mümkünsüz baktın ya bence bi kaç puan türü isteyebilir biri p 48 bile olabilir
-
@Hipokrat oo p48 bayilirim:)
-
@hoyuelo hocam o dediğin olay yds etki etmeyen puanlarda olmaz. 2015 ile 2016nın ortasında bir sıralama gelir. Dediğin kısım ise eskiden yds olan puanlarda geçerli olur.
-
@Baumol berbat. elimde guy ve yüksek ihtimal vmy olmasaydı benim psikolojim pertti de şükür onlar var
Yoksa 4 hukuk netim 20ye yükselirken diğer dersleri düşürmemin affedilir bir yanı yok resmen düşündükçe içim sızlıyor düşündürmeyin beni -
@ecc inşallah dediğiniz gibi gelir ama sürpriz gibi sonuçlar gelicek gibi gorunuyor Allah herkese yardım etsin
-
Sıralama işi de beni çok ürkütüyor açıkcası o yığılmaların ortasında kalacakmışım gibi bir hissim var Geçen sene 1 puandan az bir farkla 1500 kişi atmıştı 84,4le 85,2 arasında
-
@bengidönüş ya hayirlisiysa daha niceleri olur gelir yine biseyler cok takma kafana bu sene alimlar falanda daha iyi olur umarim