KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
-
@Ronaldo hocam siz niye 2013 ÖSYM nin baz yılı kabul etmesıne takıldınız kı bu kadar anlamadım yanlış bilmiyorsam eskıden yds yerıne kpds üds varmış 2013 te onları birleştırıp yds yapmışlar ondan ÖSYM 2013 u baz yıl almış alabılır ayrıca ÖSYM ye göre bıldıgım kadarıyla yds 4 5 sene gecerlı ıken kurumlar sadece son ıkı sene gecerlılıgı kabul edıyor yanı kurumlar sadece esdegerlılık kısmını osym ıle paralel gıdıyorlar sureyı kendılerı belırlıyorlar dıye bılıyorum
-
@paca08 matematik 18 net hacı. Türkçeden inanılmaz yanlışlar yapmışım. İşin doğrusu ben sınav gecesi heyecandan uyuyamadım hiç uyumadan girince sınava böyle oldu
-
@varoufakis p48 82-85 arası puan gelir bana göre.
-
Gy.gk:75
ukuk:25.5
İktisat:22
Maliye:27
Muhasebe:22
Sizce kaç gelir arkadaşlar ?? -
@ecc 85'ten aşağı gelmez rahat olun
-
@safiTÜRK69 hocam muhasebe hariç 3 alan neti 60 ceko 27 denetmenlik puanı gelirmi
-
@ecc bence 89-92
-
@bengidönüş keşke senceyi ÖSYM de kabul etse
-
Yav bugun durdum durdum düşündüm Ösym'nin sitesinde her şey var, PUAN HESAPLAMA ROBOTU niye yok? Sapmasız da olsa kaç nete kaç puan geliyor görelim, hatta önceki yıllardaki sapmalara göre de hesaplayabilelim. Sadece Kpss için değil, tüm sınavlar için bir sistem geliştirilebilir. Bimer'e mi yazsak topluca?
Internette var hesaplama siteleri ama Ösym yapsa kurum daha da güven kazanmaz mı adayların gözünde? -
@Baumol 89 net değil miydi şu an tekrar bakmaya üşendim Ay size göre 90 nete 85 diyecekseniz nerdeyse sonra bengidönüş sinirden vefat etti olacak Ösym canımı sıkmasın benim insan gibi hesaplasınlar
-
Kankalar SGK teftiş yada denetmen yard çekonun olmadığı bi puan türü isteme ihtimali var mı ki
-
@Hipokrat hocam önümüzdeki dünya kupasının uzayda olma ihtimali dahî daha yüksek bir ihtimal bundan. ..
-
@siyahbeyaz tamam yine de bi ihtimal var:))
-
@siyahbeyaz çeko puan türü yanında bi de çeko olmayan puan türü demek istedim kanka,sadece çekosuz puan türünden ister mi demedim yanlış olmasın ,yine aynı mı düşüncen bu durumda
-
@bengidönüş biz temkinliyiz ama En kötüsüne alıştırmak her zaman daha iyidir
-
Gkgy 65
Hukuk 21
İktisat 23
Maliye 27
İktisat 14
Çeko 17
Kamu 18
İşletme 16
Daha önce yazmıştım kimse tahminini yapmamıştı.. tekrar yazmak istedim tabi yüzde yüz bu şekilde değildir aşağı yukarı bi kaç soru yanlış hatırlamış olabilirim. O yüzden küsüratları yazmadım. -
@Baumol aynen ole sonra hayal kirikligi olmasin
-
@Baumol sizin sayenizde ben de kötüye alıştım, haklı çıkarsanız şok olmayacağım resmen. Yok bir düşündüm de ben yine şok olurum kesin. Neyse ki az kaldı.
-
@bengidönüş ben saat sayıyorum resmen ya. En son acaba kitapçık numaramı yanlış kodlamış mıyımdır diye düşünmeye başladım
-
@Hipokrat oda bunun avrupa Şampiyonası versiyonu mümkünsüz. ..