KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
-
Borçlardaki asıl borç sona erdiğinde taşınmaz rehni kendiliğinden kalkar şıkkı yanlış olan şık dedim doğru mu yapmışım acep?
-
@RootofAllEvil rehin alan gidip kaldırıyordu diye biliyorum ben de onu dedim ama emin değilim
-
@RootofAllEvil doğru
-
@RootofAllEvil Hocam 105 yaptınız da amortismanı ayırmadınız tekrar? 105/1.05 yapmanız gerekirdi diye düşünüyorum ve cevap da 100 oluyordu.
-
Sağ olun cevaplar için umarım bu hafta içinde ais sayfalarımızda sorular açıklanır
-
Eskiden buralar dutluktu
-
@Mehmet-Muzaffer tekrar amortisman almadım ilkinde aldım diye
-
@burcuburcu hocam iktisattan işsizlik ile bır soru vardı onun cevabını hatırlıyormusunuz?
-
@paretowilfredo cevaplar için gözlerimiz seni arıyor ama bulamıyoruz, müsait olduğun bir vakit ateş etmeni bekliyoruz.
-
@RootofAllEvil kalkmaz hocam, rehin sahinin gidip tapuya başvurması gerekir, başvurmazsa malik sulh mahkemesine başvuruyordu diye hatırlıyorum
-
@AlınTeri neoklasikler fayda değer klqsikler emek değer bu şık yanlış
-
@RootofAllEvil Esasen soru hakkında zerre fikrim yok ama belki 2011 için de alınıyordur deyip, aldım.
-
@JanTinbergen yok ben de size öyle bi iddian var demedim sadece ben de boyle yaptim dedim ki benim de kesin dogru diye bi iddiam yok:) yarim sinavda basarilar
-
Adem Hocanın iktisatta 32 Neti varmış Benim 25 çıkarsa bende ders anlatmaya başlayacağım.
-
Emeklerimizi emanet ettiklerini düşünmüyorum!! Benim çalıştığım iktisat ise bunlar neydi.
Amaç gerçekten sınav mı? Aklımda deli sorular.
Hukuk orta, maliye kolay, iktisat Niteliksiz(buradaki kastım zorluk değil)
En iyi yaptığım derslerden olan iktisattan acaba 25 gelir mi diye düşünüyorum işe bak. Yarın inşallah adam akıllı bir muhasebe bekliyordur bizleri. Cümleten başarılar. -
İstatistikten hepsini işaretleyecek olanlar var mı hem 2014 hem de 2015 sınavlarında yaptım birinde 5 net diğerinde 6.25 net geldi
-
Dostlar bu tacir esnaf konusu vardıya ttk"da HAPİS HAKKI doğru cvp
-
@RootofAllEvil hocam diger sıklari hatirliyor musunuz
-
Hangi soru borçlar mı
-
@RootofAllEvil terkip hatasi yazdiginiz soru