KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
-
iktisat çok zordu diyenler kaç net bekliyor acaba ? 2-3 tanesi hariç her zaman ki sorulardı.yanlış anlaşılmalar olmasın ben 20 net civarı bekliyorum (sınavdan önce 15 nete razıydım yani kendi standartlarımın üzerinde)
-
@rayid her zamanki standartsa atiyorum bir solow bir harroddomar vs neden yoktu:) senin bir sekilde yapabilmis olman sorularin normalden farkli olusunu degistirmez
-
Amortisman ayrılması dönemsellik mi süreklilik mi ?
-
@Kullanıcıadi dönemsellik olması gerekmiyo mu
-
@omer ya bazıları süreklilik diyorda neye gore ayrım yapıyoruz bilen acil yazabilir mi ???
-
@RootofAllEvil hazine sorusunda ovp diyordu
-
@Kullanıcıadi sureklilik, her sene derse tutarlilik donemsellik yok amortismanda bildiğim kadarıyla.
-
Kamudan hatırladıklarım 1.burke milletcilik tanımı yok2.machievelli. yasama yürütme yargıyi ele geçirmek partilerin işlevi degil4.darbeyle kapatilmayan millet partisi 5.varlik vergisi 6.yeni Osmanlılar 7.riggz prizmatik toplum8.almind verba 9. Yerel yönetim özerklik 1985 10.kiyi kenar çizgisi 11.acil afet koordinasyon 13.durkheim ( emin değilim ) 14. Fayol yerellik
-
@RootofAllEvil yarı doğrudan demokrasinin aracı olmayan kanun tasarısı olmayacak mıydı ?
-
Sözleşmecilerden birinin hobbesti sanırım iktidar veya aile ve özel mülkiyeti düzenlemez gibi birşey di , yeni dmk sınıfı jandarma hizmetleri
-
@sbf12345 kamuda darmadağın oldum resmen
-
@Tolgahan-Ayyıldız aslında kolay gibi gözukuyor soru sayısı fazla olunca yanlış sayısı da artıyor
-
@sbf12345 çok kötü gelecek bu ikinci girişim bir de
-
Sırf kdgm kamu denetçiliği insan hakları eşitlik kurumu göc idaresi İçişleri uzman liklari için girdim sinava
-
@Tolgahan-Ayyıldız olsun 2016 sınavı zaten çoğu insan hiç kayıp yıl oldu kurudu her taraf
-
@kilici teşekkür ederim.
-
Şu kamudan 30 net hukuk tan 20 net çıkarsan öpüp basima koycam
-
Hangisi dp döneminde olmamıştır gibi bir soru vardı sanırım din dersinin zorunlu olması ,80 darbesi ile 82 anayasasinda zorunlu oldu.
-
@sbf12345 evet ya öyle olacakmış
-
@sbf12345 Türk Devrim Ocaklarının kurulması olacak