KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
-
@RootofAllEvil türk devrim ocakları dp iktidarında kuruldu hocam, zorunlu olarak din dersi dpden çok sonra
-
@Klay-Thompson Katılıyorum. İstatistik sadece 2 puan türünde etkili. Birisi sadece %60 istatistik %40 gkgy'den oluşuyor ve kurumların direkt istatistik mezunu alacakken kullanacağı puan. Diğeri de istatistik-iktisat-gkgy'den oluşuyor. Bu da SGK denetmen yrd için istatistikçi alınırken kullanılacak. Yani iibfli olarak istatistik yapmasanız bile hiç bir kaybınız olmayacak. Pek umursamayın... TÜİK falan zaten istatistik harici bölümleri farklı puan türlerinden alıyor. Eski puan sistemindeki gibi istatistik %5 ya da %10 gibi bazı puanlarda etkili olsaydı iibf'lilerin istatistik çözmesi elzem olurdu...
-
@kombassankoma internetten baktım 1912 de kuruldu yazıyor
-
Herkese geçmiş olsun muhasebede süre yetmedi 20 soru çözebildim
-
Muhasebe de süreyi yetistrebilen varsa söylesin ayakta alkışlamak istiyorum 24 soru yaptım en az 6 soru daha yapardim ama yetişmedi
-
Yapacakları sisteme ne diyeceğimi bilemiyorum! İstatistik 1 saat nedir arkadaş! O bir saati muhasebeye verseniz ne oluyor! Hocalar Bile sıkıldı el insaf ya! Resmen bizimle dalga geçiliyor bu kadar olmaz!
-
@RootofAllEvil türk ocağı hocam o. Muhasebeyi yetiştiremeyip sonrasında istatistikte 60dk yatmak öylr bir koydu ki, emeklerin emanetçisi utansın valla
-
İstatistik istatistik mezunları haricinde kimsenin işine yaramıyorken neden 1 saat esir ediliyoruz işi biteni çıkarın gitsin
-
30 tane işaretledim.istatistik süresi muhasebe içinde uygulanmalı
-
Vallahi rezaletya bilgiyi mi ölçüyorlar yoksa hızı mı? Resmen soruları göremedik
-
Muhasebe yetişti, tekrar bakarken 20. Sorudaydım 5 dk kaldı dedi. Kalan soruları optige işaretleyim filan derken sure bitti
-
tamm tahmin ettigim gibi oldu 50 dakikada o sorularin hepsini yanlis da olsa cozenin önünde nihat dogan gibi diz cokup tovbe ederim.
milletin optiklerine baktigimda muhasebede cok bosluklar vardi.
-
@genclerbirlikli "MUHASEBE YETİŞTİ" öylemi tebrik ederim kardeşim sen bu saatten sonra bu hayattaki her türli güzel şeyi hak ediyorsn bence
-
Aslında sorular da çok zor değildi numerus cozuyorum gibi hissettim ben de işte yetişmedi yani yetişmediiiiiii neyse güzel tarafı bitti çok şükür inşaAllah hepimizin son kpss dir bu sene yüksek alıp kurumları geçip işi bbitirirz amin
-
Muhasebe bu süre de yetişmedi. zorlaya zorlaya 30-31 işaretledim. Soruları genel olarak güzeldi belki 3-4 tane ilginç soruyu çıkarsak yapılabilecek sorulardı ama sen hem süreyi 50 dk verip hem uğraştırıcı sorular sorarsan (özellikle yabancı para soruları kur hesapla ardından faiz vs ) yetişmez. Yetmez gibi ardına istatistik koyarsan bir iibf ci max 1-2 soru işaretleyip 1 saat oturur. Tabi muhasebe da adamın içine oturur. Bu konuyu sınav değerlendirmesi kısmında belirtelim bir sonraki yıl en azından muhasebe 1 saate çıksın.
-
Muhasebe benimde yetişmedi . En Gereksiz derse 60 dk verdiler boş boş oturduk. En önemli ders yetişmedi. Ösym anket sayfasına görüş bildirirseniz bunlarda belirtin.
-
Muhasabe yetiren beri gelsin birde kur hesaplamaları aklımı aldı gittim istatistik hepsini d yaptım
-
Sizce cevaplar bugun aciklanir mi ?
-
sinav aninda optigi isaretlerken sadece nokta koydum cevap şıkkına, vakit kaybetmeyeyim sonradan doldururum diye.
ona ragmen yetmedi sure cok islem sorusu mu vardi yoksa zaman yetersizliğinden mi oyle algiladim bilemiyorum ️
-
Arkadaşlar işletmede baz yıl alınarak uzun süreli analize ben yatay analiz dedim baz yıl deyince hemen onu işaretledim ama uzun süreli dediğinden Trend olacak sanırsam.. Birde merkezileşmeyi kaçırdım..
Genel olarak işletme gecen yıla göre iyiydi kendimce.. Herkese geçmiş olsun